חל שיפור קל...

GalGula

New member
חל שיפור קל...

למי שזוכר, שאלתי כאן לפני כמה ימים לגבי אימונים אישיים, ואיך נכנסים לשגרת אימונים וכו'... אז הייתי חייבת לספר ממש לפני שאני הולכת לישון, שהייתי בסופ"ש בטאבה. ואיך זה קשור לכאן? ובכן, המורה שלי לטאי-צ'י (חיים בנדר) המליץ כמה פעמים לנסות ולהתאמן בטאי-צ'י במים. אז סופסוף היתה לי הזדמנות, הייתי במים, והתאמנתי. בלי לתכנן מראש, בלי להכריח את עצמי וכו'. ופתאום קרה לי משהו מוזר... התחלתי להתאמן גם סתם ככה על חבר שלי (אני מנסה עליו כל מיני דברים
)... ואפילו קורה לי לפעמים שאני הולכת ברחוב, או בקניון, או בכל מקום אחר... וכשאני עומדת (נניח בתור או משהו כזה) אני פתאום מוצאת את עצמי עושה כל מיני קטעים מהתבנית בלי שאף אחד ישים לב... נראה לי שפתאום יש לי יותר מוטיבציה להתאמן, וזה איכשהו זורם בטבעיות יותר משהיה עד כה. אגב, לגבי הטאי-צ'י במים, זה מדהים. בים היה לי די קשה בגלל הזרמים. פשוט לא יכולתי לעמוד יציב.... אבל בבריכה, היה קצת יותר קל (עדין קשה למדי), הידים פשוט צפות, וזה מאד עוזר להבין מה לעשות עם הידים בכל מיני תנועות.

orii

New member
../images/Emo6.gif

"אני פתאום מוצאת את עצמי עושה כל מיני קטעים מהתבנית בלי שאף אחד ישים לב..." כן אף אחד לא שם לב, אז למה כולם מתרחקים? ברוכה הבאה למשפחת ה-

למעלה