חלק ראשון מהראיון

unb®eakable

New member
חלק ראשון מהראיון

מדהים!!!!!!! אני מחפש מקורות להורדת הראיון באיכות גבוהה.... ברגע שאמצע אני יעלה כאן

הצביעו למייקל האם הוא יצליח בקאמבק?

87 אחוזים חושבים שכן..גם אני מאמין כך.. http://www.accesshollywood.com/#

DANGEROUS GIRL

New member
אהאהאהאהאהאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מדהים!!!!!!!!!! יאללה תתעוררו לחיים אנשיםםםםםםםםם הוא חוזר!!!!!

dancing gabriel

New member
ממש משתלם כלכלית רייטינג ל4 וחצי...

דקות כל יום... זאת תוכנית בידור ולכן תמיד יש להם עוד עיניינים על סדר היום אבל מה הקטע פעם אחת לעשות ספיישל ראיון וזהו?

The Experience

New member
אממממ

כי זה מבטיח להם את אותם האנשים (לרוב מעריצים) שיצפו בתוכנית לא פעם אחת אלא בכל הפעמים שישודר הספיישל

unb®eakable

New member
זה סגנון השידור שלו

ניתן להתנחם בזה שזה שידור יומיומי ככה שלא נחכה הרבה זמן לשידור הבא אבל כן זה מעצבן לקחת -שעה ולחלק לאיזה 4 דקות כל פעם. דיי מרגיז. הראיון עצמו ראיון שווה ביותר, וכמו שצבי כבר פירסם יש לינק להורדת החלק הראשון ישירות למחשב. כדאי לכם בעיקר בגלל שיש עוד כמה שניות מסכנות בסוף,וגם איכות טובה יותר. מייקל לדעתי נראה דיי טוב,בריא ומלא אנרגיה. כייף שהוא חזר. 200 הראשונים שיזמינו כרטיסים לworld music awards יזכו לשבת בשורות הראשונות ולראות את מייקל. כדאי להביא מצלמה, וכרטיס טיסה ללונדון....חחח כל כך כייף למעריצים באנגליה. אין להם מסע הוצאות מטורף כדאי לראות אותו,אוטובוס ומקסימום טיסה פנימית.

FavO r i Tes

New member
תודה שמוליק ורינת ../images/Emo13.gif

אם אפשר, אז תשרשרו הכל לשירשור הזה, כי ככה יהיה יותר נוח להגיב להכל ויהיה יותר מסודר. רק תעשו כותרת צומי עם הרבה איקונים כשאתם מפרסמים חלק כדי שישימו לב
ואני ואיריס נקפיץ כל פעם ונטגלן את זה.

FavO r i Tes

New member
ותגובותי:

מדהים. אין הוא נראה מעולה, הוא מחייך הרבה, הוא נראה טוב במיוחד עם המשקפיים
(אגב זה רק אני או שגם המראיין חתיך
) רק שישמין קצת ויחזור לתלתלים!!! והכל יהיה טוב
חח הורג אותי הקטעים האלה שלו שהוא מתלהב ממשהו כמו עם המצלמה
למה נראה לי שהוא עומד לקנות 3 כאלה?
אהבתי מה שהוא אמר על will i am הוא באמת יוצר מוסיקה טובה, אני ממש מסכימה איתו, הוא אחד האנשים שהצילו את הפופ בשנים האחרונות. בכלל השילוב של שניהם יחד יחזיר את הפופ לגמרי למפה! אני לא חושבת שמייקל צריך לשחזר את thriller. זה די נמאס כבר כל הקטע הזה, די כבר עוברים הלאה! כמו שהמראיין אמר, מייקל עכשיו יותר בעניין של ליצור מלשחזר, אז מצויין אני מסכימה עם זה
ואגב מה שברקע דווקא נשמע די טוב, אני בטוחה שעם קצת עבודה זה יהיה מעולה
זהו. אגב מישהו יודע כמה חלקים עומדים להיות? זה באמת מתיש .

unb®eakable

New member
../images/Emo192.gifDarlimg

לגבי מספר החלקים אז הם בלתי ידועים אבל חשבון פשוט ראיון כזה הוא בערך 40 דקות משהו כזה כל קטע הוא באזור ה3 דקות.... יוצא הרבה קטעים דיי מתישים. כרגע מחקים לחלק השלישי. מעניין אם מישהו מתכוון לקנות זכויות לראיון הזה ולעשות מצווה לחלק אחד שלם. הראיון הוא טוב הוא רלוונטי ומאוד עניני. אהבתי את המראין {והוא נראה נהדר} אהבתי את המשפט של הסולן של בלאק,מייקל לנצח ישר מספר אחד, וצריך לתת לו הרבה כבוד על ההשיגים האדרים שלו. מייקל נראה מאוד נינוח וטבעי כזה, נדיר לראות אותו ככה מול מצלמה. זה הזכיר לי כמה מהקטעים של private home ולגבי השירשור-אין בעיה!

g a g a

New member
ראיתי את שני החלקים של הראיון ואני

חייבת להודות שהעתיד נראה ורוד מתמיד
אהבתי את קטעי המעבר ואת הדברעם שהמראיין אמר על מייקל בין לבין. מייקל באמת נראה בריא ומאושר. וזה הכי חשוב. וויל נראה מבסוט לאללה
אין ספק שזה חלום שמתגשם עבורו. אני מתה לראות את זה באיכות גבוהה... תודה לכל החבר'ה שנתנו לנו את הלינקים

HOT4Umichael

New member
כפרעליו..הוא כזה מתוקקק

הכי אהבתי את הקטע שהוא מתפעל מהמחיר של המצלמה.. חחח אין אין הוא נראה ממש טוב ואני מקווה שהוא באמת יחזור "בגדול" ..... ועושה הכל בשביל לחזור בגדול.... :)

HOT4Umichael

New member
+ שכחתי לציין

שנורא אהבתי את הקצב של השיר ........(החשמלית שמשמיעים שם...)

S l a s h 1

New member
הי אני יוני, אני אשמח אם מישהו

יסביר לי איך אני יכול לצפות בראיון השני... תודה רבה :)

../images/Emo124.gifכל המעונין ולא הוריד עוד->

ת'קטע הנפלא שארגנו, יום לפני התחלת הראיון!
כפי שגבי פירסם בעבר, MICHAEL JACKSON MEMORIES רק הפעם, אופציה להוריד באיכות כפי שעד כה!

הקרדיט המלא מופנה ל->

לאתר MJNEWSONLINE!
בלינק הספציפי, ישנה ההודעה הראשונה, עם כל הדרכים לראות/להוריד ת'חלקים עד-כה+הטיזרים

למעלה