חלק קטן מהמשפחה שלי.

חזרתי לאחר 11 שעות שינה../images/Emo24.gif

מצטערת שלא כתבתי כאן אתמול הגעתי ממש עיפה הביתה ואני מודה לאלוהים שהכרתי את כולכם. היה למפגש טעם טוב שהשאיר בי עוד, שמחתי להכירו ואני שמחה לשהכרתי את כולכם לא זוכרת "על הבוקר" שמות. אבל כולכם אוהבת אותכם . ד"ר מיקי תודה על הכל אורית תודה על הספר תיקי תודה על הנשמה הגדולה שלך וכל השאר היה לי נעים מאוד להכיר ניפגש בכל מפגש שיתאפשר לי. הלואיי. ואמן! נ. ב- שיניתי את החתימה כמו שד"ר מיקי ביקשה.

חלק קטן מהמשפחה שלי.

שאני כל כך אוהבת. זה אבא שלי ואחותי הגדולה בתמונה, ולידה זה הבן שלה. ואני במרכז כמובן . סתם כי רציתי שתכירו. מתי נעשה מפגש בבית שלי? כי השכנים שלי רגילים לטיקים ולרעש, פעם בלילה היתי עושה יותר רעש בלילות היום למדתי לשבת בשקט מול המחשב פחות או יותר. רק רציתי להזכיר משהו בקשר לטוראט, לפעמים כשרואים אותי אנשים צעירים עם הטיקים בחוץ אנשים שלא מכירים אותי לא פעם חושבים שלקחתי טריפ או אקסטזי או LSD כי לא פעם שמעתי את המשפט" את על משהו נכון"? או .... שאנשים מיתעקשים שלקחתי את אחד מהכדורים והסמים האלו וזה פשוט "ניתפס לי". אז זהו ככה שאם נעשה פעם מפגש אצלי זה יכול להיות מעניין מאוד, שהשכנים לא ישכחו שאני קיימת.אה ו.. עד לפני חצי שנה היו גרים בשכירות ממש מול החלון שלי משפחה שפעם האמא שמעה כל לילה את הטיקים שלי והיא חשבה שיש לי כלב ואני מיתעללת בו ורצתה להזמין לי משטרה , ככה הבנתי לאחר כמה חודשים מהבן שלה, היא ממש עמדה להתקשר למשטרה ולדווח להם שאני מיתעללת בכלב שאין לי בכלל, מה אתם אומרים? כששמעתי את מה שהיא חשבה וכמעט עשתה , לרגע אחד נבהלתי אחר כך לא הפסקתי לצחוק על זה. כל פעם שהיתי רואה את הבן שלה היתי אומרת לו "אני הולכת להרביץ לכלב שלי עכשיו מפוצצת אותו" למרות שאני אוהבת מאוד בעלי חיים ואין לי אחד כזה כרגע.

חלק קטן מהמשפחה שלי.

שאני כל כך אוהבת. זה אבא שלי ואחותי הגדולה בתמונה, ולידה זה הבן שלה. ואני במרכז כמובן . סתם כי רציתי שתכירו. מתי נעשה מפגש בבית שלי? כי השכנים שלי רגילים לטיקים ולרעש, פעם בלילה היתי עושה יותר רעש בלילות היום למדתי לשבת בשקט מול המחשב פחות או יותר. רק רציתי להזכיר משהו בקשר לטוראט, לפעמים כשרואים אותי אנשים צעירים עם הטיקים בחוץ אנשים שלא מכירים אותי לא פעם חושבים שלקחתי טריפ או אקסטזי או LSD כי לא פעם שמעתי את המשפט" את על משהו נכון"? או .... שאנשים מיתעקשים שלקחתי את אחד מהכדורים והסמים האלו וזה פשוט "ניתפס לי". אז זהו ככה שאם נעשה פעם מפגש אצלי זה יכול להיות מעניין מאוד, שהשכנים לא ישכחו שאני קיימת.אה ו.. עד לפני חצי שנה היו גרים בשכירות ממש מול החלון שלי משפחה שפעם האמא שמעה כל לילה את הטיקים שלי והיא חשבה שיש לי כלב ואני מיתעללת בו ורצתה להזמין לי משטרה , ככה הבנתי לאחר כמה חודשים מהבן שלה, היא ממש עמדה להתקשר למשטרה ולדווח להם שאני מיתעללת בכלב שאין לי בכלל, מה אתם אומרים? כששמעתי את מה שהיא חשבה וכמעט עשתה , לרגע אחד נבהלתי אחר כך לא הפסקתי לצחוק על זה. כל פעם שהיתי רואה את הבן שלה היתי אומרת לו "אני הולכת להרביץ לכלב שלי עכשיו מפוצצת אותו" למרות שאני אוהבת מאוד בעלי חיים ואין לי אחד כזה כרגע.

משפחה מקסימה../images/Emo24.gif

היי אלין, כל כך שמחנו אתמול להכיר אותך למרות ההכרות הוירטואלית, את אדם מקסים ואנו מקווים שנוכל לעזור לך יותר במציאת מקום עבודה הולם. אלין יקירה החתימה החדשה שלך פשוט מהממת- המשיכי כך יפה שלנו

תיקי ../images/Emo51.gifכפרה

אני מודה לך על הכל באמת! אהבת את החתימה? היא היתה לי פעם היו לי כל מיני ניקים וכל מני חתימות. תודה על המחמאה אבל זה רק חלק ממש ממש קטן מהמשפחה שלי. 5 בנות איתי ביחד , ובן אחד בכור. אני מקוה שאני באמת ימצא לי עבודה טובה מתישהו, אם היתי גרה במרכז היתי עובדת עם גילי והוא היה הבוס שלי, ואם לא היה מוכן היה מקבל מכותתתתתתתתתתתתתתתת. יום מקסים לכולנו .

לראות את האור ../images/Emo39.gif

ממש עכשיו כתבתי את השיר בדקות ספורות, זה השיר הראשון השמח שאני יכולה לכתוב מאז שאני מכירה את עצמי כותבת שירים. וזה מוקדש לכל הפורום היקר שלנו. לראות את האור גם כשחשוך קצת בפנים לנגוע באור גם בימים הכי קשים לאחוז ידים אחד בשני אם לרגע תיפלו אשתדל להרים אותכם אני. לא להשבר יותר לדעת לפעמים גם לותר, להצליח להגיע רחוק אפילו שנדמה שלעולם זה לא יהיה אפשרי לחייך לשמוע ולצחוק תמיד גם כשחיוך מאולץ-האור יגיע והזמן על כך יעיד. להודות לאלוהים שבשמיים שזה רק זה, ולא נפגענו כפל כפליים, לדעת ששוה תמיד להיות מאושרים הרי אנחנו רק הילדים של החיים. 6.3.04

גדולה!! שיר מקסים../images/Emo79.gif

עכשיו נותר רק להלחין..יש לך רעיון? מה קורה אלין? לא ישנת טוב...מילא אני קמתי כדי לחפש את הילדים יש היום מסיבת פורים גדולה ואני מושכת עוד דקה ועוד דקה מול המחשב

תודה../images/Emo23.gif

אין מנגינה אני רק כותבת תמיד. אין לי רעיון ולא היתי רוצה להלחין שירים שאני כותבת, אולי פעם. ישנתי דווקא מעולה , הרי כשחזרתי הביתה לא ישנתי כמעט 48 שעות. והלכתי לישון משעה 16:00-03:00 לפנות בוקר, אז איך אפשר להגיד שאני לא ישנה טוב? היה לי חוסר אדיר בשעות שינה. טוב שהצלחתי להרדם כל כך טוב. שיהיה לך יום מקסים. את אישה נהדרת יש בך משהו מיוחד.

mickya

New member
לראות את האור גם כשחשוך

אלין החמודה , השיר פשוט מהמם ומרנין את הלב וגם החתימה שלך החדשה מראה אופטימיות ומאד מעודדת, המשיכי בדרך ברוכה זו ואין ספק שדרכך תסלל לכוון האור. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ.

שביק

New member
אלין יקירתי היפהפיה

יש לך משפחה יפה ואני עכשיו מאיפה היופי שלך. תיראי את אחותך. תישמרו במשפחה אחד על השני, כי זה מה שיש לנו בעולמנו - משפחה. חג שמח יפתי. שביק

שביק תודה רבה נשמה ../images/Emo23.gif

רק שהתמונה צולמה בקיץ ואני מאוד רזיתי מאז,(לצערי) ואחותי בדיאטה מטורפת מהתמונה היא ירדה עוד עשרה קילו. מי יגיד בכלל שהיא בת ארבעים ואם לחייל? תודה רבה. וכן יש לי משפחה מקסימה אני אוהבת את כולם אצלינו.

שביק

New member
אלין יקירתי

זה עתה קראתי את השיר החדש ואת הסיומת המעודדת שלך. בטוחני שאת עולה על דרך חדשה ואופטימית. את מפגינה הרבה חוזק נפשי אשר מחזק גם את האחרים. "לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב" אני בטוחה שזה שיר שניכתב עבורך. כל טוב יקירתי. שביק

הלנה

New member
בהצלחה

אני כל כך שמחה לשמוע שמתחילה לך תקופה יותר טובה. כולנו כאן מחזיקים לך אצבעות ומאחלים לך רק טוב!! (אבל עכשיו אני סקרנית לדעת מה קורה....) השיר שלך באמת מקסים, וגם התמונה של המשפחה שלך. שיהיה לך יום טוב, הלנה

הלנה את יודעת מה?

אני כל כך אוהבת אותך אין לי ויש לי מושג למה. לא יודעת ככה אחיזת עינים של נשמות טובות שלך . ואני מרגישה טוב למרות שאני עדין ללא טיפול תרופתי.. אבל יש המון סיבות להרגשה שלי כרגע, מקוה לא לאבד את זה את השמחה הזאת. יהיה בסדר אני מקווה ומאמינה הן יחד. שיהיה לך צהרים ויום מקסים שטוף אור אהבה שמש והמון המון חיוכים ומצב רוח טוב. פשוט אוהבת אותך............כן פשוט וקל לאהוב אישה יקרה כמוך מלאת אהבה .

איזה סיפורי אהבה הולכים כאן בפורום

משהו אוהב אותי

גילי איך אתה בכלל שואל את זה?

אית אתה מעיזזזזזזזזזזז.? בודאי שאוהבים לפחות אני. ואני מאמינה שכולם כאן אוהבים אחת את השני. לא הספיק לך לראות בפורום את התגובות וגם כן במפגש? אני אוהבת אותך ועוד אמרתי לך שלשום באיסיקיו שאני אוהבת את הטיקים שלך הם עדינים כאלו ומיוחדים. אז חדל בשאלות מיותרות או קי? אוהבים אותך גילוששששששששששש

למעלה