חלק מהקובץ....

ל א ק י

New member
מכיוון שאני לא רואה הודעות...

אני לא יכולה לשרשר... אבל הנה החלק השנייי

רק רציתי להראות מול כל הפורום

כמה מניאק אייל ועכשיו אני סוף סוף רואה דברים שקורים מאחורי הגב שלי ועם אישתי והבת שלי לשעבר תהנו וקרן תירוצים כבר לא יתקבלו

מי מסביר ללאקי מה זה ביגמיה ?

טוב, אני.. בִּיגַמְיָה - נישואין של גבר לשתי נשים (או יותר) או של אישה לשני גברים (או יותר). בעברית: נישואי כֶּפל, ריבוי נישואין.

../images/Emo41.gif המשפט ../images/Emo41.gif

תשרשרו לכאן את התשובה שלכם.
או
, בלי נמנעים... האם אתם רוצים לערוך משפט ? 1. המשפט יהיה בצאט. 2. חברי הפורום יהיו חבר המושבעים (ותתנהל הצבעה מסודרת) 3. יהיה גזר דין. 4. ידונו בגטים למיניהם, רישומי נישואין וגירושין, אונס , שידול ועוד..

הערות לסדר

1. רזניק הוא הגיזבר. 2. ניצן, הוא הצלם/רושם פרוטוקול.. לאחר הביצועים המוצלחים של החתונה

BlackRose

New member
סטריינג´....ורי סטריינג´...../images/Emo141.gif

אני מעדיפה לא להתערב. בכל מקרה-בפעם הבאה שיש חתונה אני רוצה להיות הרבנית (יש לי ניסיון בתחום, חיתנתי כבר שלושה זוגות שחיים באושר כיום) ואם לא הרבנית אז זמרת החתונות (גם בזה יש לי ניסיון) ואם לא זמרת החתונות אז...נערת הפרחים (כי אני סו 60´טיז) ואם לא נערת הפרחים אז...מסדרת המפיות (כי אני יודעת לעשות ברבור באוריגאמי).

Reznik

New member
מישהו מוכן לספר בקצרה??

העורך דין של אחד הצדדים להגיש בבקשה תקצר ארוע!!

אם כבר זה

צריך להיות של התביעה, וההגנה מאשרת... למרות שעדיף מישהו אובייקטיבי..

Reznik

New member
נעשה את זה ככה

שכל צד יבחר עורך דין כל עו"ד יגיש לי או לליאור או לפגע תקציר ואנחנו נקרא ואז נכריז על משפט צדק

תקציר זה למושבעים...

השופטים צריכים לקרוא את הנוסח המלא... אני ופגע כבר קראנו...

Reznik

New member
טוב מחר נקרא את הגרסה המלאה....

קשה עבודת השיפוט

keren007

New member
אפשר לבקש משהו?

אתם יכולים לא לצחוק על הנושא הזה בבקשה? כי זה ממש לא מצחיק אותי. הנישואים שלי חשובים לי ואני מצטערת על כל מה שעשיתי או אמרתי!! אבל תפסיקו עם כל הבית משפט הזה כי זה סתם מכאיב

EyalGoor

New member
ואו אנשים!

איזה רציניים אתם! יש לי רעיון! ערן יחזור להיות ביז´ו שוילי קרן תחזור להיות רוחמה שוילי לאקי תחזור לחיק משפחתה ותוריד את ה"גור" משמה ואני פשוט יקח את יזהר... מוסכם??? מוסכם!!! והארץ שקטה למשך 40 שנה....

למעלה