חלק מהעדה החראדית

חלק מהעדה החראדית

קראו לרב עמאר ולאלי ישי ציוני ממלכתי. צריך להוקיע אנשים מטונפים שמדברים ככה על הרב עמאר. אני אומרת לאמא שלי "אני שונאת חרדים ולא קשורה אליהם. אל תדאגי אני אוהבת אותך".

הרב עמאר מקרב אנשים ולא מרחיק

ולמה הם מדברים לרב כזה גדול בזלזול? זה מעודף יראת שמים?

ומי הם

שיקבעו מי רב ומי לא? העודף יראת שמים שאין להם? עד שלא שמעתי את הדבר הזה, השתקתי את כולם, ספרדים, ליטאים, חסידים.. אבל ברגע שאנשים שיושבים בראש החברה שייצגה אותי (כבר לא) אז הם לא יכולים לייצג אפילו את עצמם קל וחומר לא אחרים, בזמן שמזלזלים ברב ועוד רב כזה גדול. אדם שאין לו יראת שמים שישב בבית ולא ילך לייצג את העדה החרדית.

קליט

New member
אז א) הם התפקחו פתאום

וביטלו את ההפגנה נגד מרן הרב עובדיה . ב) אני מציע לך לא להיות כמוהם ולא לשנוא אף 1, ויש אנשים עקומים וקיצונים בעולם - כך זה בטבע .

קובי 9

New member
אני שונאת חרדים,ואוהבת את

הרב עמר ואלישי ,וכי הם לא חרדים ~,?,~

אמרתי שאני אוהבת את אמא שלי.

בשביל לכבד רב לא צריך אהבה שופעת. זה שאני לא אוהבת חרדים, לא אומר שאזאזל ברב כזה גדול.

odery

New member
שנאת את הגשת התוכן שלך בשרשור הזה!

אני לא חרדית למהדרין,אבל זולוצורה. חוצמזה נראה מדבריך שציוני וממלכתי הם שמות גנאי...

זו צורה

למי שהוא מראשי ומייצגי ציבור. מבחינתי ציוני וממלכתי זה לא שמות גנאי, אבל כשהם אומרים את זה הם מתכוונים לגנאי!!! ומי שמייצג ציבור לא יכול להתנהג בצורה כזו. יש להם אחריות יותר מהאחריות שיש לסתם בנאדם. זה חלק קטן ממה שזילזלו. מי שמזלזל ברב אז שישב בבית וייצג את עצמו.

למעלה