חלק כבר התחילו בזה

חלק כבר התחילו בזה

והמתחיל במצווה- אומרים לו גמור אז, איזה ספרי זבנג יש לכם בבית? לי יש אמממ כל ספרי זבנג- מהראשון עד ה12 יש גם את חסר המספר (זה עם בן הדוד של גל, שלא עבר טסט או משהו) כרגע הראשון וחסר המספר נעלמו ואני מאוד מודאג, לא נראה לי שהם אצל אחי. יש לי איך מציירים זבנג ושתי דיאטי זבנג, אני רוצה את הדיאט זבנג עם שי פעם סלדתי מיומני זבנג, כי זה מיסחור של זבנג! עכשיו זה הרע במיעוטו
אז אחותי לקחה לי את כל יומני הזבנג שהביאו לי, לפני כמה ימים היא סדרה את החדר ומצאה חפיסת קלפים, נראה לי של יומן 96 אני זוכר גם את זה שגוזרים ומחליפים חלקי דמויות יומן 93 הצהוב ירוק משהו יש עכשיו משהו דומה להורדה באתר הרשמי. או! לאח שלי יש הרבנית וסמבוסק או איך שלא קוראים לזה (הייתי קטן מכדי להציץ בזה, אבל מי שואל את אח שלי?
) מה איתכם? תקשיבי!! די ג´יי זה לא שם פרטי!

comicsgirl

New member
אני דווקא...

אני דווקא כן ראיתי אותו (ולא נעים לי להגיד...הוא...אמממ...קצת מכוער) והוא אחלה בנאדם!

Human Nature

New member
גם אני ראיתי אותו.

בלי להעליב או משהו, אבל הוא הגיע אפילו לרחובות.

cutie pooh

New member
לי יש את זבנג 7 ../images/Emo13.gif

ואני חולההה על זבנג, שמחה לגלות שיש עוד אוהבי זבנגים כמותי, אני נטע, מאושרת להכיר

שלי

זבנג: 1,2,3,4,5,6,7 10,12,13 ודיאט זבנג 2 ואיזה שבעה-שמונה יומנים ועוד כמה חוברות קומיקס של מעריב לנוער(בתקופה שהייתי מנוי והם היו מוציאים כל חודש מוסף קומיקס)

Human Nature

New member
אוקיי, אז ככה:

*כל ספרי "זבנג!" עד 13 (כולל 0). * כל "דיאט זבנג", לפי מה שידוע לי. * כל "זבנג אישי" (אלא אם כן יצא חדש בשנה האחרונה). * כל יומני "זבנג!" משנת 96-97. * שתי ההגדות של "זבנג!". * "ככה מציירים זבנג" הראשון. * "זבנג למכשף המתחיל". * קלסר מפוצץ בקומיקסים של זבנג (גם כאלה ממש מההתחלה)+ חומר על אורי ועל "זבנג!" בכלליות. בזמן האחרון די הפסקתי עם זה.

למעלה