האחים וויזלי
New member
חלק כבר התחילו בזה
והמתחיל במצווה- אומרים לו גמור אז, איזה ספרי זבנג יש לכם בבית? לי יש אמממ כל ספרי זבנג- מהראשון עד ה12 יש גם את חסר המספר (זה עם בן הדוד של גל, שלא עבר טסט או משהו) כרגע הראשון וחסר המספר נעלמו ואני מאוד מודאג, לא נראה לי שהם אצל אחי. יש לי איך מציירים זבנג ושתי דיאטי זבנג, אני רוצה את הדיאט זבנג עם שי פעם סלדתי מיומני זבנג, כי זה מיסחור של זבנג! עכשיו זה הרע במיעוטו
אז אחותי לקחה לי את כל יומני הזבנג שהביאו לי, לפני כמה ימים היא סדרה את החדר ומצאה חפיסת קלפים, נראה לי של יומן 96 אני זוכר גם את זה שגוזרים ומחליפים חלקי דמויות יומן 93 הצהוב ירוק משהו יש עכשיו משהו דומה להורדה באתר הרשמי. או! לאח שלי יש הרבנית וסמבוסק או איך שלא קוראים לזה (הייתי קטן מכדי להציץ בזה, אבל מי שואל את אח שלי?
) מה איתכם? תקשיבי!! די ג´יי זה לא שם פרטי!
והמתחיל במצווה- אומרים לו גמור אז, איזה ספרי זבנג יש לכם בבית? לי יש אמממ כל ספרי זבנג- מהראשון עד ה12 יש גם את חסר המספר (זה עם בן הדוד של גל, שלא עבר טסט או משהו) כרגע הראשון וחסר המספר נעלמו ואני מאוד מודאג, לא נראה לי שהם אצל אחי. יש לי איך מציירים זבנג ושתי דיאטי זבנג, אני רוצה את הדיאט זבנג עם שי פעם סלדתי מיומני זבנג, כי זה מיסחור של זבנג! עכשיו זה הרע במיעוטו