חלק ד' בסיפור

Michal Bloom

New member
חלק ד' בסיפור../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

זהו, הגענו לשדה התעופה של מרוקו,איך שהגענו מהרו לקחת את אורלנדו מהר לעבר המכונית,הוא צעק לעברי:"הנהג שלי יקח אותך לחדר במלון ונפגש בערב טוב?, ", חשבתי לעצמי שממש מיהרו לקחת אותו... הסתובבתי ולפתע ראיתי משהו במדים מחייך לעברי ומנפנף לשלום, התקרבתי והוא ישר אמר לי שהוא הנהג של אורלנדו ושהוא יקח אותי לחדר במלון, כשגענו למלון לא היה לי מה לעשות וירד החושך אורלנדו עדיין לא בא...החלטתי לטייל ברחובות היפייפיים של מרוקו הלכתי בלי לדעת לאן וחשבתי על אורלנדו, איך הדברים התגללו כל-כך מהר, רק פגשתי אותו לפני שבוע בערך, באותו זמן לא ידעתי עם הוא אוהב אותי באמת או שזה סתם הרפתקה או סטוץ בשבילו, הגעתי לתוך מסעדה של ערבים שמתי לב לכל דבר חשוד פחדתי, זכרתי את איומו של הבוס, חשבתי לתומי לא יכול להיות שהוא נמצא פה והאם אני באמת צריכה לפחד ממנו, אמרתי לעצמי שאסור לי לפחד הרי אני רוצחת שכירה אני יכולה להגן על עצמי בכל דרך.... ואז צצה מחשבה בראשי-נשכרתי על ידי הבוס כדי לעשות משהו וזה היה לרצוח את אורלנדו,לא ידעתי אם להקשיב לבוס או ללב ואם זה בכלל רציני מה שהולך ביננו,הבנתי שכרגע שכרגע יש לי מטרה אחת-והיא להגן על אורלנדו מהמוסלמים,המחשבות התרוצצו בראשי והתחלתי לחושב,האם יש קשר בין המשימה שהטיל עלי הבוס לבין איומי המוסלמים,בהיותי מהרהרת נקטעו מחשבותיי והגיע אלי המלצר שכנראה מחכה כבר חמש דקות שאני אתפנה אליו..הוא הגיש לי חומוס ופיתה ליד קוסקוס עם ירקות,שנראו מעולה!!, אכלתי, בתאבון רב כאשר הוצאתי את ארנקי בכדי לשלם למלצר הוא ועוד כמה אנשים שישבו במסעדה הסתכלו על תוכנו של הארנק שלי, שילמתי ויצאתי במהירות מן המקום לכוון המלון, הרגשתי שעוקבים אחרי הסתובבתי לאחור ולא היה אף אחד חשבתי שאולי זה בגלל הרעיון המטורף שהבוס נמצא במרוקו...החלטתי לקחת מונית מאשר ללכת ברגל,הגעתי למלון נכנסתי לחדר שהיה נורא חשוך,מוזר, הייתי בטוחה שהאור היה דלוק שיצאתי,הרגשתי עיניים עוקבות אחרי,התקרבתי לכיון הארון,הייתה הרגשה מוזרה מאוד שמשהו פה...הדלקתי את האור בחשש רב,הייתי מוכנה לכל דבר הדלקתי ו...אורלנדו ישן לו במיטה, ואי, איזה מזל. החלפתי בגדים ונכנסתי למיטה,בטעות בלי כוונה נכנסתי למיטה של אורלנדו,ניסיתי להירדם ולא הצלחתי מתוך אינסטינקט קמתי ובדקתי שהדלת והחלונות נעולים, חזרתי למיטה וניסיתי לא לחשוב על שום דבר רע ולהרדם,בטעות נגעתי באורלנדו בכף רגלי והוא התעורר אמרתי:,ואי אני מצטערת שהערתי אותך", הוא אמר:"לא ישנתי חשבתי לעצמי שהכל הולך יותר מידי מהר בנינו.... שלו תחשבי שאני לא מעוניין בקשר בנינו... גם לדעתך זה הולך יותר מידי מהר?" ,עניתי:"גם לדעתי, רק נפגשנו וכבר אני כאן איתך,במרוקו ועוד במיטה" הוא אמר לי:" את יודעת שאני מרגיש שאת כמו המלאך השומר שלי?...", לא הספקתי לענות והוא נרדם עליי....., נרדמתי גם אני,למחרת,הוא העיר אותי בנשיקת בוקר טוב מתוקה ומרעננת ופתח את הוילונות,הוא שאל אותי אם אני רוצה לבוא איתו היום לסט של הסרט שלו,ועניתי בחיוב..בדרך אמרתי לו:"הבמאי יודע שאני איתך?שלא יהיו הפתעות לא נעימיות..", הוא אמר לי:"זה לא משנה לי, חוץ מזה, הם לא יכולים לפטר אותי,הם מקשיבים לכל מה שאני רוצה, ואני רוצה אותך..." שתקתי,התחילו לאפר אותו והמאפרת ניגשה אלי ואמרה לי:"נו מה?,את איתו נכון?, את ברת מזל להיות עם כזה ג'נטלמן,חתיך!!", הינהנתי לה בחיוב והיא הלכה..
מקוות שנהנתם עד עכשיו!! מאת:מיכל ונטלי!!

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif אהבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

במילה אחת: הלווי עליי ככה

איזה יופי!

תדעו לכן שאתן ממש מוכשרות! כל הכבוד! ואני ממש אבל ממש מחכה לפרק הבא! תכתבו אותו מהר
! אני מה זה אהבתי את הסיפור!

Michal Bloom

New member
נצל"ש...איפה..

השרשור עם הראיונות(קליפים)של אורלנדו?... היה כאן לפני יומיים בערך, איפה הוא?

n o g i t

New member
מהממם!!../images/Emo9.gif

איזה מגניב שסוף כל הסיפורים האלה יהיו במאמרים וכולם יוכלו לראות את הכשרון שלכן!!

T u r n e r 1

New member
נפלא!!../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

איזה כישרון! פליז פליז תכתבו את הפרק הבא מהר!!

Michal Bloom

New member
תודה!!!!

אחרי החופש נביא את ההמשך(לימודים..ש.ב...) ולאנשים ששוחכים: נטלי עשתה את הסיפור איתי!!!!!, למה מתעלמים ממנה?, זה מעליב!! (כן, בסיכום השבועי!!)

ChipiM

New member
נטלי ומיכל כתבו את הסיפור!! ../images/Emo140.gif

ככה כולם יודעים... חחחחחחחחח חולה עליכן, תמשיכו לכתוב ולהצחיק/לעניין/וכו' את כולןעם מה שאתן כותבות!

TrinMyQueen

New member
סורי שאני מנצלש"ת אבל ../images/Emo168.gif

חזרתי עכשיו מההופעה של המורדים והיה מזה כיף
פליפה הזה.. יאמי
חחח... יש לי מזה מרץ... זהו הייתי חייבת לשפוך את זה
אחלה סיפור דרך אגב

תצ1

New member
עוד ניצלו"ש

דבר ראשון... אני ממש ממש שמחה שנהנת!! איך היה??? כאילו הייתה הופעה טובה? ולניצלו"ש: תקשיבו איזה ריגושים!!!!! קיבלתי לאפיקומן (וזה לא אומר שאני תינוקת
) את הדי וי די של "שוודי הקאריביים" כולל הדיסק עם הפאדיחות והקטעים לשא שודרו!!!!!

למעלה