חלק ב- הגיל קובע

גבריאלה

New member
חלק ב- הגיל קובע

בנות בנות, קראתי את התגובות, בדיוק כפי שציפיתי, הגיל קובע, השאלה היא מה הוא קובע!!!, ובכן.. הגיל קובע כמה זמן ייקח לבחור\ה להבין שהגיל כן משפיע באיזשהו שלב, עכשיו בקשר לאובייקט המיני שצוין שם, אם הוא חיפש אובייקט מיני, תאמין לי שהוא היה הולך על משהו יותר מגרה..פרובקטיבי, שניתן למצוא במקומות כאלו, נכון שהכל תלוי באופי של הבחור\ה הנתון, אבל מצב עובדתי הוא, שאנחנו נמשכות לבחורים גדולים!, )לא לכל פלוץ אומנם) אבל, זה מצב עובדתי בשטח, שכל ילדה, תגיד שהיא לא מתחברת עם בנים בגילה, ושוב פעם ולסיכום הסיפור הארוך שלי, יש אמת בכך שיש גברים שיחפשו ``טרף קל`` משמע, אין להם כוח או יכולת להתחיל עם משהו שגדול עליהם, ויהיו את אלו שיסתובבו עם ילדה כי באמת ובתמים יאמינו שהגיל הוא באמת דבר סמלי לחלוטין וחסר חשיבות, וכמו בכל דבר בחיים, תמיד יהיו את אלו שיסכימו ואת אלו שלא, משוחררים... 8-p

את בחורה חשובה.

אם לא ידעת- תגובה שלך הייתה מקפיצה את ההודעה הקודמת שלך למעלה. את חושבת שהתגובה שלך שווה יותר מהתגובה של אחרים? שהדם שלך יותר כתום? ש``מגיע לך``. טיפוסי. בושה. סתםסתם. פשוט , זה לא נהוג לעשות כאלו דברים, זה פותח שתי הודעות על אותו נושא, של אותו כותב, זה ביזבוז ענק, במיוחד לאלה שלא ראו את ההודעה הקודמת ולא יבינו. קפיש? ערן, שמשום מה התחיל להיות לא איכפת.

NA

New member
בתור ידיד.....

של כמה בחורות בגילי (17) שרובן יוצאות עם בחורים מבוגרים מהן בכמה שנים אני יכול בוודאות לקבוע שרובן עושות את זה רק בשביל הפוזה והדאווין: נפגשתי עם ידידה שלי בשבוע שעבר, וכשהייתי בדרך הביתה מהמפגש חשבתי על העובדה שפשוט עשינו כל מה שחבר וחברה עושים חוץ מהלתחרמן.... החל מלאכול ביחד ועד לעישון באיזו זולה מאולתרת... אז הטענה שבנים באותו גיל ילדותיים מדי ולא מבינים עניין, או שבנות באותו גיל לא מתחברות אליהם נופלת... ;-)

orchid

New member
לא מדוייק...

אני חייבת לצטט כאן איזו מורה...לא זוכרת איזו, נראה שבעצם כולן אומרות את זה-`כל מקרה לגופו` : ) כאילו, בקשר לקטע של- לא להתחבר אל בנים בגילינו, העובדה שהיא שיצא לי להתקל בזה *ממש* המון,זה די נפוץ האמת, וזוהי אכן עובדה שמה לעשות, אנחנו *בדרך כלל* יותר בוגרות נפשית מכם...(לא תמיד...) וכן, גם אני מכירה כמה בנות שהכל בשביל הפוזה רוני, שהייתה רוצה למצוא מישהו בגיל שלה ובראש שלה, זה פשוט קשה מידי, אני מוזרה.

kit k@t

New member
את אמרת ש

את רוצה לפגוש מישהו בגילך ובראשך אז תתני לי להגיד לך זה בלתי אפשרי לא משנה בת כמה את הבנים הם תמיד(טוב כמעט תמיד)לא בוגרים וטיפשים ואני כבר ממזמן התייאשתי מבנים בגילי כי הם פשוט לא קולטים(כל מיני דברים לא משנה מה...) קאט

mmm

New member
למה??...

את מפרסמת הודעות של ``בנים בנות``, אולי m לא קרא את הודעותיך הקודמות אבל למה לפרסם כזאת הודעה?... BY mE

orchid

New member
זה היה מופנה אלי?

כי ,אממממ...העלנו נושא, אז הגבתי, מה זאת אומרת ``בנים, בנות?`` בכל מקרה, כן, אמרתי שאני רוצה מישהו בגילי ובראש שלי, זה לא אומר שאני אמצא , דגש על ה*רוצה*, חבל זה לא יקרה. רוני, שמזמן התייאשה מבנים בגילה.

למעלה