חלק א

princesa4

New member
חלק א

אז ככה אני בחורה שמנמונת [75] קג שהשתחררה לפני 3 חודשים .. מאז שהתגייסתי , הצלם בבניין ממול הציע לי להצטלם אצלו במקלט בן 50 + .. כמובן שהסכמתי להצטלם , כי אני פשוט אוהבת שמצלמים אותי ועוד שב בחינם.. אותו אני מכירה מגיל ההתבגרות שאז הייתי אומרת רק "שלום שלום".. קיצר , כשהתחלתי להצטלם אצלו יצאו תמונות יפות , אך הוא היה משכנע אותי להצטלם חשוף עם גב לקיר או לכסות את החזה בידיים , וכל פעם הייתי נרתעת ולחוצה ..באיזשהו אופו כן הצטלמתי חשוף [מעט מאוד] .. עכשיו השתחררתי ונמאס לי כל פעם לראות אותו יושב על הספסל , כשאני עם הקניות בדרך לבית במשפטים כגון : "מתי רואים אותך " , "התחלת לעבוד כבר ?! בפעם האחרונה שראיתי אותו שזה היה מלפני שבועיים [מאז לא יצאתי בשעות שהוא נוהג לשבת על הספסל בחוץ] , הוא זרק לי חפירה מעצבנת שלא רציתי לשמוע , ובנוסף לכך גרם לי להרגיש כאילו אני איזה מופקרת .. הוא רמז לי שיש בנות שמרוויחות כסף קל באילת ומכיוון שאני מחוסרת עבודה הייתי יכולה לעבוד בעבודה דיסקרטית .. כמובן שהוא אמר את זה לא מפורז אלא ברמזים אבל אני הבנתי את כוונתו ולא ידעתי איך להגיב , איך הוא בכלל מעז להציע לבחורה הצמעות כאלה , לאחר שכל פעם שהצטלמה אצלו נמנעה מלהצטלם חשוף ובטח שלא בעירום[ראיתי אלבוים של בנות בעירום שהוא צילם]... מאוד התרגזתי והלכתי בעודו המשיך לחפור לי גם כשהייתי כבר בבנין שלי . דיברתי עם זה עם אמא והיא ניהלה איתו שיחה ידידותית , והוא אמר שאני לא הבנתי את כוונתו ושהוא רק רצה לכוון אותי לעבודה שאני יעבוד ולא אהיה מובטלת [לטענה של אמא הוא היה לא ניחוח והבטיח שלא יציק לי עם העבודה .. מאז השיחה של אמא איתו , אני נמנעת לצאת מהבית מהתגובה שלו , וגם כי הוא חופר לי כל פעם , ומכייום שאני בן אדם עם אוי חלש , אני נהיית כל פעם נחמדונת והוא מרגיז את זה , ולכן מאז לבדוק את הגבולות שלי .. כשאני אראה אותו , הוא בטח יתנפל עלי שאני שטינקרית , ושכל מילה אני מספרת למילה , אבל זה לא ככה , פשוט המים הגיעו עד נפש ..ביום א כנראה אני אתחיל לעבוד ואני מפחדדת להתמודד איתו.. אם אני ארצה להצטלם אצלו , זה אמור להיות בתנאים שלי , בלי חשיפות , בלי חפירות , ושאני ארגיש נינוחה ושלא יציק לי עם "מתי רואים אותך"...כנראה שאני אצטרך להיפרד מהצילומים אצלו לתמיד כי אני לא ביצי'ת מספיק .. אני חייבת עצות שלכם , ודרכי התמודדות...איך אפשר להצטלם אצלו מבלי לסבול מחפירות שלו מידי יום מתי שרק לי יתחשק [פען בחצי שנה]

princesa4

New member
המשך..

כשהתחלתי לעבוד היום והחזירו אותי בהסעה הביתה ראיתי אותו , את השכן שלי , והחלטתי להגיד לו שלום , אך הוא הפתיע אותי בכך שהשפיל את מבטו למטה בעודו יושב עם החתולות שלו [מה שלעולם לא עשה לפחות בנוכחותי] ... ישר הבנתי שזה בגלל השיחה שלו עם אמא שלי ..התחלתי להרהר שאולי אני ילדה קטנה שלא יודעת להתמודד עם מצבים כאלה על ידי כך ששולחת את אמי להתעמת איתו ועכשיו הוא מעמיד פני נעלב או מה שזה לא יהיה .. קיצר אחרי שהוא התעלם ממני כשעברתי לידו , החלטתי לפנות לבניין שלי . כשהגעתי הביתה אמא לא התרגשה ואמרה שהוא מפחד להגיד לי מילה ובצדק ושאני אגיד תודה שהוא לא חופר לי .. מה אתם אומרים , למה הוא מתנהג כך ..מה שבטוח אם אני הייתי מנסה לדבר איתו כנראה לא הייתי יכולה להבהיר לו שזה מציק לי החפירות שלו וההצעות המגונות שלו ..מה אתם אומרים ..?! אולי הוא זומם משהו ..?! מה אלי לעשות בכל פעם שאני אראה אתו , האם אלי לדבר איתו ולרכך את המצב , בכל זאת אנחנו שכנים , ואני לא רוצה אי נעימויות.. נוסף לכך, בנות , רציתי לספר להם שכבר חודשים אני בבית וסוף סוף מצאתי מפעל שהעבודה בה היא מועדפת ..תאמת אמא שלי שבחה את המקום ואמרה כמה ש-2 החברות שלה מפסוטותלעומת המפעל שהיא עובדת.. למרבה הציפיות - גודל האכזבה.. אומנם האחראית שם די סבבה , נחמדה , יש הסעות מאורגנות , אך זוהי עבודה של 12 שעות [לחדשים 8 שעות עד שיסתגלו] , ישנם טיולים , חדר אוכל , הרבה תנאיםסציאלים טוביים , אך אולי בשל העובדה שמעולם לא עבדתי , לא אהבתי את העבודה .. האחרית אמרה לי שי מצב שאני יעבוד בימי שישי ואף בימי שבת ואלי להיות מוכנה לכך ושהעבודה במשמרות בוקר-לילה . החלטתי לתת לזה צאנס למרות שמה שראיתי לא אהבתי.. כמעט כול העובדות שם רוסיות ואני ותיקה בארץ וכבר התרגלתי להיות בסביבה של צעירים בין אם זה בצבא בבית הספר .. רצוני היה לעבוד בעיקר עם צעירים ישראליים , להשתלב בחברה שכך שאם העבודה לא תהיה משהו לפחות יהיה לי עם מי לדבר , עם מי לבלות בסופי שבוע .. גם בנים לא היה שם רק עובדות רוסיות לרוב ומבוגרות .. בהפםסקות לא היה עם מי לדבר ..ואני תוהה האם אלי לעבוד בלי קשר לחיי החברה , ולא להיות מפונקת כמו שהייתי תמיד.. גם אני אחת שלוקח לי זמן להסתגל לעבודה , והעבודה שם עם מכונות ועם בוץ שצריך לשטוף מידי פעם ולעשות רישום...החלטתי לתת לזה צאנס למרות שאני לא בטוחה בצעד שלי בכל זאת ..התקשתי למצוא עבודה , ובתחנות הדלק לא חזרו אלי.. אמא שלי לא מוכנה לשמוע על זה שאני אווצר על העבודה הזאת כי היא אומרת שאני מחפשת תירוצים כדי להתחרפן בבית ושהעבודה נועדה שיבצעו אותה ולא שעשוע עם אנשים.. אני חסרתביטחון , מעולם לא היה לי חבר וללמוד לא הכי בא לי למרות שיש לי תעודת בגרות עם נכשל אחד ממקצועות החובה.. אני שואפת למצוא חבר וחברות חדשות מחוץ לצבא.. עצות גברותי..בבקשה..אני עצובה..

שימי עליו זין !! כולה עוד דביל אחד בעולם אל תתיחסי אליו וזייהו .. אז נכון שהוא שכן שלך ואת רואה אותו לפעמים אבל חוץ מ"שלום שלום" אל תתני לו יותר מידי יחס ואפילו אל תצפי לאיזה תגובה ממנו .. תהיי קרירה כלפיו וכשהוא יחליט להפסיק להיות תינוק מגודל אז את תראי שהוא יתחיל להתיחס אחרת אליך .. קחי את השנה הראשונה שלך בקלילות אפ'חד לא אומר שחייבים ישר להתחיל עם לימודים (עובדה שאני בן 32 ועדיין לא התחשק לי ללמוד ../images/Emo3.gif) זה שהתחחלת את ההודעה הראשונה שלך וציינת שאת שוקלת 75 קילו זה אעדיין לא אומר כלום כי הכל תלוי מה הגובה שלך (אם את 170סמ זה עוד בסוודר אבל אם את 160 אז נכון .. זה כבר נחשב ל"עגולה בפינות") העבודה הראשונה אחרי השיחרור היא כמעט תמיד העבודה הכי מעפנה שיש (שלי הייתה עבודה באיזה בית דפוס בבקרת איכות שקיבלתי ממשרד העבודה כעבודה נדרשת למענק) קחי את הזמן שלך וקחי את החיים בפננה ותראי שהאזרחות לא כזאת קשה ואפורה לפעמים

Big L Corleone

New member
דבר אחד טוב אני יכול להגיד עלייך זה בטוח

את יודעת להתבטא בכתב בצורה טובה מאוד לדעתי אם את גרה באיזור המרכז- חפשי עבודה מועדפת עם שכר גבוה יותר מהמינימום, אל תפחדי משעות נוספות וקחי את העבודה כפרויקט בשביל ההתמודדות שלך, ככה תביני שאלו לא החיים שלך, העבודה היא לא החיים שלך, זה רק טיול, רק טיול זמני שאת עושה בחיים שלך.. אל תעבדי סתם.. תחשבי למה את עובדת ומה המטרה שלשמה את חוסכת את הכסף, במיוחד כשאת גרה עם אימא שלך ויש לך הזדמנות לחסוך כסף.. בקשר לשכן שלך, הוא גבר שנמשך אלייך, תחליטי לעשות עם זה מה שאת רואה לנכון, ואל תתביישי, תרגישי טוב עם עצמך בזכות מי שאת

CF15

New member
קודם כל שימי עליו פס

מתלבטת עם להגיד שלום או לא.. מה את חייבת לו משהו? מי הוא בכלל? סתם שכן מטרידן זקן וחסר חיים.. תנסי לפחות לעבוד בעבודה לזמן מה..להרוויח משכורת אחת לפחות ובמקביל לצאת.. לברים וכאלה... אולי תירשמי לאיזה אירובי או משהו שיגרום לך להרגיש טוב ותחייכי..החיים יפים את לא חייבת כלום לזקן המפגר הזה..

rhal1245

New member
השכן

אני לא מבינה אותך בכלל בחורה בגילך ???? את מתנהגת כמו ילדה בת 12 אל תתיחסי אליו בכללאל תעני לו תאמיני לי שהוא יפסיק ואין לזה שום קשר לאיך שאת נראת

wild orchid

New member
לא רצית שהוא יעזוב אותך?

הנה הוא עזב אותך!!!לא רוצה לדבר?שלא ידבר,עדיף ככה.עוד היית סובלנית ונחמדה אליו,אם הייתי במקומך הייתי אומרת לו שיציע עבודה דיסקרטית לבנות שלו ולא לי,הוא היה רואה את מלאך המוות שלו,חוצפן.אל תריגשי רע בגלל שפנית לאמא,אין סעבה שתפחדי לחזור הביתה או לצאת מהבית בגלל איזה אידיוט בגיל המעבר שלא יודע את הגבולות שלו.

מאמי תקשיביי : ]

תאמיני עם לא תתיחסי אליו הוא יהיה פחות מציק.. ועם לא יכלת להתמודד לבד אז ביקשת עזרא לפעמים צריך.. גמני שוקלת 73 אזז ממה ?! זה בסדדררר... שמעיי מאמי אל תתיחסי אליו תמשיכי לעבוד יהיה לך טוב תחסכי ותתחילי לצאת את תמצאי מישו' מקסים למה את נשמעת מקסימה שלחי מסר מאמי : ] אווהבת .. :]]]]

palit

New member
למה את לא מתלוננת במשטרה?

נשמע שהוא פשוט סוטה מין והשאלה היא למה את לא מתלוננת במשטרה ותגמרי עניין. אם את נרתעת מהגשת תלונה מאיזושהי סיבה שלא תשמע הגיונית בכל מקרה, לפחות תזהירי אותו שאם תשמעי ממנו עוד הערות, תגישי תלונה. אני במקומך הייתי מעביר לו, שם בתיבת הדואר שלו, מכתב (תשמרי העתק) מאוד ברור וקצר בסגנון: אני מרגישה שהפלת אותי בפח כששכנעת אותי להצטלם ובעצם רצית לשכנע אותי לחשוף את עצמי. אבקשך להחתחייב לא לעשות שום שימוש בתמונות. למחוק אותן אם הן דיגיטליות או להחזיר לי את ההעתקים והפילם במידה ומדובר במצלמת פילם ובתוך 7 ימים ממועד כתיבת מכתב זה. במידה ותתעלם אפנה לרשויות המוסמכות. כמו כן, אני מבקשת ממך לא ליצור איתי קשר, לא בעקיפין ולא במישרין, מכל סוג שהוא. אם גם פניה זו לא תיענה, אפנה גם במקרה הזה לרשויות המוסמכות לבקשת סעד ועזרה. בכבוד רב ................. תעשי את זה בהקדם ותרגישי חופשייה מהמטריד הזה. ברוך השם, יש רשויות שמתייחסות ברצינות לסוטי מין ולגביו ברור שמה שמסתתר מאחורי הנחמדות שהציג בתחילה, זו סטייה רצינית שהולכת ונבקעת. לפי התיאור שלך, יש חשש שהסטיה עלולה להיות מתורגמת לאלימות. הזהרי

MILLI1985

New member
היי חמודה

לפי הסיפור יש לך חלק בזה שהוא נטפל אליך אני אל הייתי הולכתומצטלמת על שכן א שזה בחינם אני אעדיף לדחות סיפוקים ולחסוך לבוק או לחולפין לצלם מיקצועי. וזה שהוא הציע באופן מרמוז עבודות דיסקרטיות אל תסססי לפנות למשטרה .אין לך מה לפחד הבן חולה בראש ולא יודע מהי התנהגות נאותה כלפי אנשים ובפרט לבנות. וזה שאת יושבת בבית את מראה שאת חלשה ואת צריכה לראות שאת חזקה עודף משקל זה לא חולשה זה יתרון. והכי חשוב אם תצטלמי אצלו זה טעות ,את מנסה לחסוך כסף על סמך איבוד כבוד עצמי אין לך מה להצטלם אצלו אל תהיי מפגרת תעבדי בעבודה מועדפת או כול עבודה שתמצאי ותוכלי להיות יותר עצמאית ואל תצטרכי להשפיל את עצמך אצל העלוב הנפש הזה

המונשרי

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

תקראי ותפנימי. אתנתת לו יותר מדי דריסת רגל בחיים שלך. המגע היחידי איתו צריך להיות "שלום - שלום" וגם זה במקרה הטוב. { אצלי באופן אישי הוא מעורר גועל - בן 50+ מצלם בנות במיקלט ומציע עבודות דיסקרטיות- מה לך ולו בכלל ? -> שימרי מרחק}. לגבי העבודה המועדפת - זה זמני והתנאים יחסית טובים. מה האלטרנטיבה ?

k e r e n m

New member
תסלחי לי

אבל את נשמעת כבחורה די טיפשה, וכנראה תצטרכי לעבור חוויות לא נעימות כדי לקבל קצת שכל(אל תבני על זה-זה הרי קשור בגנים).השכן שלך מצטייר כסוטה(מחפש צילומי עירום), את נכנסת איתו לביתו בידיעה ש"יצלם" אותך,למזלך הרב הוא לא מתנפל עלייך ואונס אותך,ולאחר מכן מטריד אותך. ואת עוד שוקלת בעתיד לחזור להצטלם אצלו כי זה בחינם? טיפשה כבר אמרתי?

princesa4

New member
אממ..

עלק אני "טיפשה כי זה קשור בגנים..".. תחסכי את הטיפשות שאת עכשיו אומרת כי גם אבי , גם אמא שלי ואחי חכמים ..אני היחידה שיצאתי ככה אז לשקול מילים לפני שאת זורקת סטיגמה שכזאת.. אחי בכיתת מצטיינים ואם הוא הי שומע אותך מדבר על הגנים , היית נוכחת לדעת איזה גאון הוא גם בחיים וגם בלימודים[המצטיין בכיתת מצטיינים בתיכון] .. כמו שאת אמרת מעיד על היותך טיפשה .. היית אומרת את נשמעת טיפה , בלי הערות שכאלה.. אני כן טיפשה שלא יכולתי לשלוט בו כרצוני , כי אם היה לי אופי חזק ..מתי שרק הייתי רוצה שהוא יצלם אותי הוא היה מצלם אותי ואומר תודה ושותק ..ואם הוא היה מנדנד לי הייתי שולחת אותו לכל הרוחות והוא היה נרגע , ובזה אני לוקה בחסר . לצערי הרב אני אכן מסכימה עם זה שיש לי אופי חלש ושאני טיפשה לעת עתה . אני בטוחה שאני אוכל לשנות את ההתהגות הזאת לטובה ולחדול לחשוב ולעשות שטויות מזיקות בעתיד כי אני מאמינה שאני רק משחקת אותה טיפשה וחברה אחת כבר אמרה לי את זה בצבא ..

מה הקטע?

את תוהה איך תוכלי להמשיך להצטלם אצלו בלי שיציק לך - כאילו את מרוויחה מי יודע מה מהצילומים אצלו... תנתקי איתו קשר, לא ברור? ומעבר לזה, באמת חבל שאת לא עושה הגהה למה שאת כותבת.

TEPELA

New member
בבקשה

יש לה שכן צלם. היא הצטלמה אצלו בעבר ועכשיו הוא רוצה להמשיך לצלם אותה תמורת כסף והיא לא רוצה והוא מציק לה. פלא שהוא לא אנס אותה. והיא לא יודעת מה לעשות. (מוזר) ואני לא מבינה מה העודף משקל קשור לכל זה. אולי הוא פשוט אוהב שמנות.. לוידעת. נראה לי שזהו בגדול.

למעלה