חלקת מחוקק

עד כמה שידוע לי, לא קיים דבר כזה.

אבל אולי אפשר (ושמעתי כבר על דבר כזה), לבקש מאוצר החכמה (חברה המתמחה בסריקת ספרים ובמאגרי מידע תורניים) שיצרבו על דיסק את הספר הזה כי הוא כבר נמצא במאגר שלהם. צור קשר ותברר, אשמח אם תודיע מה קרה. http://www.otzar.biz/ בהצלחה.

eyholla

Member
../images/Emo13.gifדווקא כן קיים

לקראת הכנס הגנאלוגי שהיה בירושלים בשנת 2004, הוציאה חג"י CD שכלל מס' מאמרים וכן את האינדכסים הבאים: חלקת מחוקק מפקד מונטיפיורי בשנת 1875 רשימת המשפחות שנחקרו ע"י פרופ' יעקובי רשימת שמות משפחה שהוחלפו בזמן המנדט ופורסמו ב-Palestine Gazette רשימה של המצבות לקהילות שהושמדו, כולל מקום המצבה ותמונתה. רשימת האזרחים האמריקאים בא"י בשנת 1929. כל החומר באנגלית, והחיפוש בעזרת התוכנה של סטיבן מורס. בקיצור, יופי של דיסק ! והברכות לאחראית על הפרוייקט - מטילדה תג'ר. בררתי הערב, עדיין נשארו מס' עותקים. המעוניינים יפנו אלי במסר. איל

אלכו

New member
משפ' יעקובי

איפה ניתן למצוא את רשימת המשפחות שנחקרו ע"י פרופ' יעקובי?

חייקין

New member
משפחת יעקובי

עץ המשפחה הנ"ל מופיע באנגלית בספרי "מפרוסיה באהבה"

חייקין

New member
באשר ליעקובי

מופיעות רק הרב סבתות שלי לבית יעקובי, וגם אני מחפש עוד פרטים אודות המשפחה. עץ המשפחה שערך יעקובי על משפחת בדט מופיע בספרי במלואו, ומראה קישור למשפחת חיות ועוד...

איפורמציה רשומה וקבר

אני מעוניינת מאד ב CD. אולי זה קודם לחיפוש קבר עם נתונים קלושים. בוודאי זה מפתח לחלקי משפחה עלומים עם חוליות חסרות, החל ב-1834.,בירושלים.

יצחק19

New member
דיסק

שלום. אני מעונין לרכש את הדיסק. אנא כתוב לי מה עלותו וכיצד ניתן לרכשו. תודה יצחק.

למעלה