חלקי מנוע

galmor1974

New member
חלקי מנוע

לאחרונה השלמתי עם העובדה שעלי לפתוח מנוע לאור רעשים לא סימפטיים (DUKE KTM) ייתכן כי עלי יהיה להחליף קיט טלטל ובוכנה. יש לי מישהו שנוסע כל הזמן לחו"ל - ארה"ב ומזרח לפחות פעם בשבועיים, בעיקר לניו יורק השאלה היא אם יש הבדל משמעותי במחיר וכדאי לי לקנות את החלקים שם , ואם יש מישהו שקנה בחו"ל חלקים אני אשמח אם יאמר לי מאיפה וכמה המקום היחידי שמצאתי דרך גוגל הוא http://www.ktminfo.com/ktm.asp אני ישמח אם יש מישהו שקנה שם חלקים או ימליץ לי על מקום אחר תודה קטלוג

MexMex

New member
עזוב אותך מק.ט.מ. וורלד...

האתר (והחנות) המקוריים נמכרו לבעלים חדשים לפני שנה בערך, וכמה שאני יודע הם לא מי יודע כמה פעילים. בכל מקרה, חלקים לLC4 עדיף באירופה כי בארה"ב הוא לא כל כך נפוץ.

galmor1974

New member
אתה יכול לומר לי איפה באירופה?

אותו חבר שלי מגיע שם בעיקר ללונדון ובאינטרנט לא מצאתי שום דבר אחר....

enigo

New member
מה הקשר לשער היורו?

למה איפה מיצרים את החלקים שאתה קונה בארה"ב, בטייואן?

light12

New member
תבקש מאדון שניידר

הוא ישלח ללונדון בלי בעיות , יש לו באתר חנות און ליין מלאה בכל טוב

liori119

New member
Munn Racing

אני קניתי דרכם רדיאטור והיתה אחלה עיסקה. צריך להירשם לפורום KTMTALK.COM ואז יש כניסה לחנות. בהצלחה.

MexMex

New member
וגם הנחה של 10%...

צ'יפ אחלה איש. ואכן, בדוק מול החסה, אולי המחירים בארץ לא שווים התעסקות עם חו"ל?

45degrees

New member
בקשר לקיט טלטל אני יודע בוודאות

שאין טעם לרכוש בחו"ל - המחיר בדיוק כמו בארץ לפני הנחה, ובארץ הזמינות גבוהה יותר. יותר מזה - אני יודע שבד"כ המחיר בארץ לקיט טלטל יוצא יותר זול מאירופה ובייחוד מחירי המדף של שניידר וסומר. גילוי נאות: בינתיים הכRוב עוד לא מפריש לי אחוזים

galmor1974

New member
לאחר בדיקה - תוצאות

תודה liori119 האתר הכי זול KTMTALK.COM קיט טלטל בארץ - 1765 לפני מעמ לפני הנחה / בחול 222$ =932ש"ח KTMTALK בוכנה - בארץ 2124 לפני מעמ לפני הנחה / בחול 319$ = 1339ש"ח KTMTALK

MexMex

New member
בהנחה שתקבל הנחה...

נגיד החסה יעשה לך 10%... הטלטל יעלה בארץ 1588 ש"ח. נגיד שתצא עם 40 דולר משלוח, ויעצרו לך אותו במכס ותצא עם עוד 30%, תגיע ל1430 דולר. כאמור, הבדל זניח יחסית, ואתה לוקח סיכון שתקבל משהו לא מתאים מחו"ל ואז יצאה העסקה מופסדת. אלא אם יש לך מישהו בארה"ב שיכול לקבל את החלק ולהביא לך אותו ישירות, בלי משלוח ובלי מכס... אלא אם החסה יתן לך יותר מ10%...

galmor1974

New member
באתר יש עוד 15% הנחה על המחיר

על המחיר יש עוד 15% נוספים שני החלקים בחול 1932 ש"ח בארץ 3889 ש"ח (לפני מעמ) חיסכון 1957 ש"ח כן יש לי חבר שטס לארה"ב לפחות פעם בשבועיים הפחד היחידי שלי זה באמת שמשהו לא מתאים אבל יש לי הרגשה שזה שווה את הסיכון תודה לכולם על העזרה

thedarkslide

New member
איך נירשמים ל ktm talk הם לא מקבלים

מייל נורמאלי כמו HOTMAIL אוgmail מה אתם עשיתם כדי להירשם באתר?

galmor1974

New member
אני רשמתי מייל ספק zahav.net.il

חייב להיות לך מייל של הספק של הרשת שלך

galmor1974

New member
שאלה לגבי מישלוח מחול לחייל

הבעיה שהחנות היה ב Texas ( צריך לשלח לניו יורק ) בלאגן מה הסבירת אם זה נשלך מדלת לדלת ישר לארץ אם פדקס או EPS שזה יעצור במכס מישהו אמר לי שיש שיטה לשלוח לחייל חבילה מחול וזה ללא מכס עד סכום מסוים יש כאן מישהוא שמכיר את זה ? או כול קומבינה אחרת אם יש ?

למעלה