חלקי חילוף לXEVO

פרארי1

New member
שמעתי שגם הרצועה הוזלה קצת

ייתכן שהיבואנים החליטו להענות לאתגר של יבוא החלפים הפרטי על ידי קיצוץ ברווח, אחרי שכל הבירוקרטיה שהצליחו להערים עלינו דרך משרד התחבורה, כנראה שלא צמצמה את התופעה כי עדיין היה שווה לאנשים לייבא לבד.
ואולי אני סתם מפנטז...

aaronc76

New member
תחליפית! כן?

weMoto

£ 31.81 ~
UK£ 31.81 = 188.619916 Israeli shekels

אותו כנ"ל בארץ עלה כ170 ש"ח לפני כשנתיים - שלוש

nirav

New member
המראות באקסבו ברמת זווית הצפייה

והגובה..הן הדבר הכי טוב בקטנוע לדעתי:)

שנאתי את המראות הגומאקס ובאיקסמאס ואפילו בבורגמן...

שדה הראייה פשוט מצויין ונוסך בטחון רב...

נקווה שלא ינזלו לי בקיץ:)

גולאץ

New member

לפני שאתה ממהר 'לדחות' את הצפיה במצלמות האבטחה - וודא שהם אכן שומרים את הצלומים מספיק זמן אחורה
מקווה שיהיה שם משהו לעבוד איתו...
[לא בטוח שלא עדיף להגיש תלונה כבר עכשיו- בעז"ה כשתמצא את הנבלה ותתבע לו את הצורה שלא יעשו לך בעיות עם זה שחיכית בהגשת התלונה ויתחמקו מלשלם מה שצריך. טעון בירור]
בכל מקרה, שמור קבלות..

אבל עזוב שטויות,
מאיפה השגת אישור כניסה לאוניברסיטה??

dantay

New member
שאלתי את האחמש לכמה זמן נשמרים הצילומים..

הוא ענה כי הצילומים נשארים 10 ימים.
אתה מתכוון שאלך להגיש תלונה במשטרה? נגד מי בדיוק אגיש?

לגבי הקבלות- בינתיים קניתי רק מראה.. אם אתפוס את הנבל אחליף את הכל.

לגבי האישור- 60 ש"ח וגם לך יש אישור..

גולאץ

New member
תלונה מגישים על עבירה ולא (רק) נגד חשוד

תלונה מגישים למשטרה שתפקידה בין השאר למצוא את האשמים.
נכון שבפועל הם לא מוצאים, אבל יש ניסים מדי פעם (נניח אם המצלמות עבדו)

כאמור אני לא בקיאה,אולי זמן הגשת התלונה הוא חסר משמעות ואולי הוא יהיה בעוכריך עם הגשת תביעה
אבל אם יש ספק למה להתלבט?! זה לא עולה כסף רק לוקח קצת זמן ומחובתם לרשום את התלונה ולהתייחס אליה

שמור את הקבלה של המראה :)

לגבי האישור: אתה חבר אגודה?! עלוקות מוצצי זוזים שכמותם.. אני אמשיך לחנות בחוץ. בחינם. מספיק טוב.

dantay

New member
אבדוק את העניין

ואולי באמת אלך להגיש תלונה במשטרה..

לגבי האישור- אני אכן חבר אגודה.. אבל גם אם את לא חברה את יכולה לשלם עוד איזה 30-40 ש"ח ואת תקבלי עד כמה שידוע לי.
אחרי המקרה שקרה לי אתמול אני שמח ומאושר שיש לי את האישור כניסה הזה..

dantay

New member
לאחר בירור עם הנהלת החניון

נאמר לי כי אם אגיש תלונה במשטרה יתנו לי לצפות בוידאו.
הגשתי היום את התלונה ומחר אלך לצפות, מקווה שאצליח למצוא את המנוול..

dantay

New member
אז ככה..

קודם כל רק אם המשטרה היתה מגיעה ומבקשת לראות את הוידאו אז היו נותנים לי לצפות בזה.(זה הנק' הפחות קריטית כי יכולתי לסדר משהו).

הבעיה היא שדווקא באיזור שהחניתי את הקטנוע אין מצלמות.... אין דרך לתפוס את המנוול..

לXקי

New member
לגבי השיפשופים בצד

ישנו חומר שניקרא טורטל (צב באנגלית) הקופסא עגולה בצבע ירוק עם ציור של צב (כמה מקורי
) זה חומר שמוריד שיכבה של שריטות,כמו מעין פוליש. הוא מגיע עם כרית קרצוף שאתה שם כמות של חומר על הכרית ואז מתחיל בתנועות סיבוביות לשפשף את האיזור השרוט עם הכרית והחומר אמור לטשטש את השריטות, השתמשתי בו פעם על ההרואיזם שלי לאחר שהקטנוע נפל לי מהג'ק צד וקיבל שיפשוף בפרונט מתחת לפנס והוא טישטש במעט את השריטה! המחיר בערך כ30-35 שקל בהצלחה

לקח להבא

כמובן שאני חכם לאחר מעשה, אבל בפועל יכולת לחסוך לעצמך את הטרטור אם רק היית מבקש שיגידו לך אם הנקודה מצולמת או לא, בהנחה שהמצלמות סטאטיות.

בכל אופן, כזו ביורוקרטיה על צפיה במצלמות היא זרה לי, אבל כנראה שטוב שכך. טוב שלא כל אחד יכול לצפות בהקלטות שלנו.

dantay

New member
מראה שמאלית ל-XEVO

אם מישהו מכיר איזה אתר בחו"ל שאפשר להזמין ממנו מראות לקטנוע אשמח לשמוע...

לXקי

New member
קיבלת הצעה מגארד מן

על כ180 ש''ח, בכמה אתה כבר יכול לקצר במחיר? ותחשוב שבמה שתחסוך יהיה זניח לעומת המראה שאתה מקבל בו במקום במקום לחכות שבועייםעד חודשיים.

dantay

New member
הייתי אצלו

הבעיה שאין כרגע במלאי מראות צד שמאל...

למעלה