חלקים לקטנוע

morphy1

New member
חלקים לקטנוע

יש לי גרנד דינק ואני צריך לקנות חלקים לטיפול גדול (רצועה משולשים משקולות פלג וכו)מאיפה הכי טוב לקנות בירושלים רוב המוסכים לא מסכימים למכור לי . האם באמת שווה להשקיע ברצועה מקורית בדגם הזה ?

quester

New member
צור קשר עם משה בתלפיות

הוא בעל מוסך ברח' בעלי המלאכה
הוא מטפל ברוב הדגמים וישמח לסייע לך
אדם אמין ומקצועי
054-8197345

morphy1

New member
מה השם של המוסך

פניתי כבר לכמה מהם או המחירים לא סבירים או שלא מוכנים למכור (עבדתי כמה שנים במוסכים אני לא נותן לזרים לגעת בביבי שלי)

rusti james

New member
במקרה של הGD רצועה מקורית עולה כמו החליפית!

יש לי B&W - שזה אותו מנוע ואותו וואריאטור.
רצועה מקורית ו/או חליפית עולה כ300ש"ח, רולים ומשולשים זה עוד מאה ומשהו לכל הסט, פילטר אויר גם מאה ומשהו, פלאג בסביבות 40 ש"ח.

לדעתי שווה לקנות מקורי באבניר. (תבדוק שהפילטר אויר שתקבל הוא של GD ולא של דינק.)

morphy1

New member
מחירים אחרים

רצועה מקורית דיברו איתי על איזור 200 שח תחליפית איזור חיוג 120 משהו הציע לי את כל הערכה (פלטר אויר פלג רצועה משקולות משולשים )ב340 שח לא ידוע מה טיב המוצרים אבל זה המחיר

rusti james

New member
הלכתי לבדוק בחשבונית מהטיפול גדול האחרון

שמן מנוע 15W50 - מחיר - 67.54
שמן גיר 80W90 - מחיר- 45
רולים - מחיר- 82
פילטר אויר (חלופי) - מחיר- 63
רצועה - מחיר- 296.60
משולשים - מחיר- 36
חומרים - מחיר- 15

לפני מע"מ.

אולי עובדים עלי - אבל בעקביות.... כי זה המחיר שאני משלם בכל טיפול גדול - וכבר 60K ק"מ עליו...

אם המחירים שציינת הם למוצרים טובים ומתאימים - לך על זה.

morphy1

New member
חודש הבא

כלומר אחרי שתכנס משכורת אני אכנס לעובי הקורה (בסקר שוק על טיב הסחורה ואיפה הכי כדאי לקנות )ואני אנסה לשתף בתובנות שאגיע אליהם . יש לי קצת קשרים אז אולי המחירים קצת שונים ממחיר השוק .אם יהיה לי סבלנות אולי יש מצב שאני אצלם איך עושים טיפול

למעלה