חלפים משומשים

חלפים משומשים

אני צריך כמה דברים קטנים ל-ER5 שלי ולא בא לי לקנות חדש כי הוצאתי המון כסף על האפונוע ואני קצת קצר במזומנים עכשיו.... אני זקוק לידית קלאצ' חדשה, כבל ספידומטר ו"וינקר " .... יש מקום שמוכר חלקים משומשים כמו למכוניות ? תודה מראש - דני.

tygger

New member
ידית קלאץ תחפש תחליפי.

בסביבות ה50 ש"ח. כבר ספידומטר, גש למכון לתיקון ספידומטר של מכוניות ותשאל אם הם יכולים להכין לך אחד. מניסיון, זה יוצא באיזור ה120 ש"ח תוך עשר דקות ועובד מצויין (סה"כ כבל, לא משהו מיוחד) ווינקר תוכל למצוא מספר דגמים חליפיים באיזור ה50 ש"ח לזוג. ואני חושב שמספר חברי פורום פה יש להם איזה ווינקר או שניים בארון שוכבים. אני אבדוק אם נשאר לי משהו.

black enigma

New member
ידית מצמד חליפית חדשה באופנועית תעל

תעלה לך משהו כמו 35 ש"ח אםפ אני זוכר נכון ונדמה לי שגם אצל ליאת מסופריון שווה לבדוק גם אצל אבנוע יש להם מחירים טובים בדרך כלל . כבל ספידומטר עלה לי 90 ש"ח וזה עוד יקר יחסית לדעתי בירושלים אצל מכונאי אופנוע שגם מתעסק בספידומטרים . וינקר תביא חליפי מאופנועית יש להם בדיוק חליפי ל ER לא זוכר בכמה אבל לא משהו היסטרי . בהצלחה.

enigo

New member
כבל ספידומטר

בטח עשית אצל "המדייק", לא? לקרוא לו מכונאי אופנועים זה קצת מותח את ההגדרה, חוץ מפיאג'ו C לא הייתי מכניס אליו כלום. לגבי המחיר - גם לי הו אלקח 90 ש"ח, מצד שני לחבר אחר שהתווכח איתו יותר הוא לקח רק 40... תכלס זה עשר דקות עבודה (בגלל זה הוא אומר לך "תשאיר לי ותחזור עוד שעה", שלא תתעצבן שגונבים אותך...) ועלות החומרים אפסית. מצד שני, זה שורד פחות ממקורי.

black enigma

New member
שמע הוא מכונאי אבל

חוץ מכבל לא עשיתי אצלו כלום כי באמת אני לא הייתי מכניס אליו אופנוע . לגבי הכבל פשוט לא היה לי כוח להתווכח באותו יום זה מהימים שרק תן לי לקחת תאופנוע ולעוף מכאן . אגב הייתי לידו לקח לו משהו כמו 10 עשה אחלה קבל דרך אגב:) .

למעלה