חלפה שנה

אמא93

New member
חלפה שנה

חלפה לה שנה שגיא איננו איתנו, ועדיין מסרבת להאמין שבאמת זה נכון. מחר זה יום הולדתו, לפני שנה חגגנו לו והיה מדהים הוא עדיין היה בחיים. אנחנו נעשה לו ארוחת יום הולדת עם המאכלים שהוא אהב רק הוא לא יהיה שותף. אני רוצה לאסוף את עצמי וזה קשה. השגרה קשה עננה מרחפת כל הזמן מעל ראשי.

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif אין יום עצוב מזה

המון כח לעבור את היום הבלתי נתפס הזה. אילנה אמא של רונן

koval10

New member
יום הולדת הוא היום הכי קשה

מבחינתי.
אלפי מילים וחיזוקים לא יעזרו, צריך פשוט לעבור את היום הזה, לזכור את הילד הנפלא, ולהתיחד עם המשפחה הקרובה. זה מה שעשינו, היה קשה נורא: יום הולדת בלי הילד.... נשמע הזוי לחלוטים אך זאת המציאות המרה שלנו. תשתדלי להיות חזקה. מחבקת אותך

דנדוש2009

New member
מחזקת אתכם בתקופה הקשה

אמרו לי שהשנה הראשונה הכי קשה... קשה לי להאמין ... אמרו שהכאב מתקהה - קשה לי גם להאמין... כל יום מלא זכרונות וגעגועים אינסופיים מקווה שתצליחו לאסוף את הזכרונות השמחים והטובים ועם הזיכרון הזה לחגוג את יום ההולדת...

שרון123

New member
דנדוש מה שלומך?

אני חושבת הרבה על הטיול שתיכננתם בפסח, וחושבת איך היה בלי דניאל? לא זוכרת אם כתבתי, אבל אני מעריצה אתכם על הכוחות לצאת הלטיול ההוא

שרון123

New member
איך עברתם את היום הקשה הזה?

אין לי מילים לנחם. אין דבר יותר קשה מימי ההולדת שלהם

אמא93

New member
יום ההולדת

נראה שלגוף יש מנגנון מיוחד. אתמול ביום ההולדת הייתי מן סהרורית כזו אפופה. אבל יום לפני זה בכיתי כל הזמן וממש לא הרגשתי טוב. עשיתי לגיא ארוחה שהוא אהב, אבל זה לא היה אותו הדבר. אחר כך נסענו לבית הקברות ולסיום "החגיגות" נסענו להוסטל שהוא היה גר. והיום קמתי לשגרה.

שרון123

New member
איך ציינתם את היומולדת בהוסטל?

נפגשתם עם חברים שלו? עם הצוות?

אמא93

New member
המשך ליום ההולדת

נפגשנו עם המדריכים הקרובים כדי לדבר איך לערוך את יום השנה שמתקרב. האמת שזה עשה טוב לפגוש אותם. שהם היו חלק נכבד מחייו של גיא.

למעלה