חלף הזמן...

Reefer Head

New member
חלף הזמן...

כולם מדברים על Jazz Gillum, אף אחד לא מדבר על Lester Melrose ועל Joe Bennett. 1934 או 1945??? עדיין אף אחד לא מצא את ה-Reefer Headed Woman שלי. הפרס הולך וגדל!!!

SaintJohn

New member
מעניין

אפילו ששלושתם רשומים כאחראים על השיר, הבעלות הראשית אכן ניתנת במלואה לווילי גילם. וגם אין עובדה מוכחת לגבי השנה. אולי זה 34, אולי 45. אולי בכלל 38? היינו יכולים לעזור לך יותר אם היינו חיים באותה תקופה, אבל לצערנו הרב אנחנו לא. אולי בפורום ג'ז ובלוז יודעים יותר? ומה שבאמת מעניין אותי הוא לא הפרס שהולך וגדל, לא תעלומת השנים, אלא למה טרחת לפתוח ניק ניים חדש רק בשביל זה? בכל אופן, קצת חזרה לשורשים לא הזיקה לאף אחד, זה בטוח
אתה מוזמן גם לדבר איתנו קצת יותר בגובה העיניים, אנחנו לא נושכים
אה, כן, ואני די בטוח שה-Reefer Headed Woman שלך היתה כאן לפני 5 דקות, בדיוק פספסת אותה. תישאר, אולי היא תצוץ שוב

Reefer Head

New member
יפה יפה

האם ראיתם את האישה אחריה אני תר בהתאספותכם? האם אתם יודעים הכיצד נראית אשת העולם הגדול? האם אתם מאמינים לקונספירציה שלפיה אשת העולם הגדול והאשה אחריה אני תר הן בעצם אותה האשה?!?! יש כאן יותר מדי קלארק קנטים בזמן האחרון. מצד שני, מי מאיתנו לא קלארק קנט במובן מסויים? "כל אחד שחקן, אמרו את זה מזמן \ העולם במה, כולנו שחקנים" האם ה-Reefer Headed Woman שלי שחקנית גם היא?!?!?! מי ידע לפתור זאת החידה????? אנא, בואו נחזק אחד את השני.

למעלה