חלס עד כאן.....

GUGI**גוגי

New member
חלס עד כאן.....

תלתלים ..לא עזבו אותי ככה אף פעם!! קניתי אולר!!!! הפשלתי שרוול.... אם את עד 3 לא כאן אני ..... (גוגי במשבר נפשי ומנטלי עמוק+חרדת נטישה...)

חיכיתי לך ולא באת יחנון

איפה ``מונטיליו`` ואיפה נעליים ואיפה תלתלים ואיפה ואיפה? יום השאלה הבינלאומי?.

GUGI**גוגי

New member
חרטטנית...

נרמז לי .. מוקדם יותר... באיזור דימדומי השניצלים והקפה... שממש אבל ממש...(``מונטיליו...לא בדיוק מקום שגוגה יבקר בו היום)

gilaam1

New member
חוזה יש לי שאלה? אחת אפשר?

מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי?מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? מתי? וולאק מתי? רואים אותך.. באהבה אתנה.

אני יענה על כל אחד בנפרד. ככה אני.

ועד שאני אסיים אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה אל תשתי יותר אג`ייזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מתעללת בי. אני רצינית ועונה עכשיו על כל אחד בנפרד, או שתפטרי אותי מה-400 ותשאירי לי אופציה לענות רק על אחד מהם???? בבקשה????? לפני שמתחילה עד סוף הלילה....מה?????? דרך אגב, אני המחשב הנישא: על המידשאה!!!!!!!!!! יורה כדורים על כל מי שעובר פה...אופס! מישהו צרח כנראה פגעתי לו...רצה לראות מה הנזק....

gilaam1

New member
ככה אני טבעית.. חכה תראה שאני..

קצת קצת מתחרפנתתתתתתתתת וואי מסכן גוגי רץ ברחובות יחףףף אמא אמא!! קחו אותי מהאמא הזאת!! L U גוגה אתנה..

למעלה