חלמתי ש

Tu Lus

New member
חלמתי ש

אני מדבבת באולפן והדמויות התחילו לרקוד סביבי! היה כזה כיף, יואו ממש לא רציתי להתעורר אבל התעוררתי למסדר של היום בבוקר (ממש מוקדם) הלוואי שבקרוב אני אגיע לאולפן. מה אתכם? אנשים איך בקורסים? ספרו ספרו!

Hawkgirl

New member
חלומות? ^_^

אני לפני יומיים חלמתי שאני ישנה על כרית, ולפתע הכרית מתחילה לזוז בקצב של פעימות לב, מהבהלה הרמתי את הראש, ומשום מקום צצ בעלה של דודה שלי שהוציא מתוך הכרית מוח. ואז קמתי ^_^ אולי יש פה מפרשי חלומות שיודעים את הפירוש לזה? ^_^

Tu Lus

New member
נראה לי את מתרגשת

בגלל זה משהו כל כך שקט ושלו כמו כרית שישנים עליה התחילה לפעום כמו לב. יש מצב מהגיוס שאת לא יודעת מה תעשי ובגלל זה דודה שלך הביאה לך מוח.

Hawkgirl

New member
טובל, ניחנת בכישרון לפרש חלומות? O_O

כי באמת אני מאוד מאוד מאוד מתרגשת לקראת הגיוס XD לא חשבתי באמת שבגלל זה הכרית זזה בקצב פעימות לב Oo וזו בעלה של דודה שלי שהוציא מתוך הכרית מוח, לא דודה שלי XD ואמנם אני לא יודעת מה אני אעשה בצבא עדיין, אבל אני לא מבינה מה הקשר של המוח XP

Tu Lus

New member
אז ככה

לדעתי דווקא בגלל שזה בעלה של דודה שלך ולא היא עצמה כך שאין קשר דם ואולי את לא מכירה אותו כמו אותה זה ההבדל בין החיים באזרחות שהכרת עד היום, לחיים בצבא שאין לך עוד מושג מה יקרה אז את בתת מודע מנסה להרגיע את עצמך בזה שהוא נותן לך מוח שמסמל בעצם את הידע כך שהתת מודע מנסה להרגיע אותך שאת תדעי להסתדר בסופו של דבר.

חלמתי

שיש בית של "נסיכה". ז"א זה בית רגיל ומשפחה רגילה, אבל מתייחסים שם אחד לשני כמו במשפחת מלוכה. והנערה ("נסיכה") הביאה את חבר שלה לארוחת ערב בבית המכובד שלה (החבר שלה היה דומה לג'רארד ווי בתקופה הטובה שלו [כשהיה לו שיער שחור]). והאבא שלה שנא את החבר שלה, כי הוא ממשפחה רגילה (וגם כי הוא היה מאופר כמו פריק). וכל פעם בארוחת ערב הוא שאל אותו שאלות מכשילות, כדי להוכיח לכולם שהוא (החבר) לא ראוי לבת שלו. לאט לאט החבר שלה איבד ביטחון. וכשהוא הלך להביא משהו (לא זוכרת מה, ולמה) זה נפל לו- ואז האבא התעצבן והקטין את החבר (בקסם, הפך אותו לגודל של בובה). וכך נגמר החלום, שהבת מחזיקה את חבר שלה ביד וצועקת על אבא שלה ובוכה. אני הייתי שותפה בחלום רק בהתחלה- לפני שהחבר נכנס לבית אמרתי לו שלא ידאג, ואת שאר החלום ראיתי מהצד.

וואו.../images/Emo12.gif

נראה לי שהפירוש לחלום שלי הוא שאני רואה יותר מדי סרטים

Tu Lus

New member
חחחח אני לא יודעת מה עובר עליך בחיים

אבל יש מצב שמדובר פה על קשרים עם חברים/משפחה. או קרוב או חבר חדש שעוד לא הכרת. לא יודעת

../images/Emo12.gif יכול להיות...

אבל גם יכול להיות שאני צריכה לעבור לז'אנרים אחרים של סרטים...

למעלה