חלמתי על מאיוש :)

Tapiro4britney

New member
חלמתי על מאיוש :)

היום חלמתי על מאיה...שאני פוגש אותה באיזשהו לילה ואז אני רץ אלייה ומחבק אותה ואומר לה שיש לה את כל הקול הכי יפה בעולם ושהיא זמרת מעולה ואז היא עושה לי איףףף תעוף ממני אז אני אומר לה למה מה קרה? אז היא אומרת לי עזוב ואז אני לוקח אותה באוטו הבייתה שלה ואני רואה כמה בלאגן יש שם ואני עוזר לה לנקות את הבית ואז מחבק אותה ומביא לה נשיקה גדולה והיא מחזירה לי גם נשיקה וחיבוק ומביאה לי את הפלפון שלה ואני אומר לה שאני מעריץ גדול שלה והיא אמרה לי שכשיצא האלבום הבא שלה היא תבקש מהאמרגן שלה לשלוח לי אותו....איזה חלום מטורף אבל בכל זאת חלום על מאיההההההההההההההה :]!

k a b o o k

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

שמח שגם לך זה קרה מתישהו
אם אני לא אגזים אם אני אומר שחלמתי עליה בערך 5 חלומות, וזה מוזר.. כי כל פעם, באים לי 2 חלומות, לילה אחרי לילה (שאני חולם על מאיו'ש)

חחחחחחח איזה כיף זה לחלום על מאיה

אהה חחח אני חלמתי עליה כמה פעמים אבל כשאני מתעוררת אני בבאסה שזה לא היה אמיתי אבל אני מתנחמת בזה שפגשתי אותה 15 פעמים ואני עוד יפגוששששש

Tapiro4britney

New member
כנס אסי...

אסי...בריטני תמיד תיהיה מקום 1# בשבילי וזה שאני חולם על זמרות אחרות זה לא אומר כלום :) אף אחד לא תיהיה כמו בריטני בשבילי בחיים!!!

../images/Emo9.gif שלום לכולם

שלום לכולם..... אני חדשה פה... דיקלה זאת אני רותםםםםם...חחחחחח יסמין אם את רואה שלחי לי משהו

רותםםםםםםםם

יא ממייי חחחח סוף סוף!! אנשים קבלוא ת הילדה הכי מקסימה בעולם .. זאת רותם ולראשונה התראינו בהופעה לש מאיוש בלב המפרץ ואחר כך בחזרות של הפסטיגל ומאז אנחנו חברות טובות רותם ממי התגעגעתי!! חח איך הצלחת להיכנס בסוף!?!?

../images/Emo24.gif דיקלההההההההההההה

מאמו'ש שלייייייייייי חחחחחח גם אני התגעגעתי אלייךך יסמין אמרה לי איך להיכנס......בסופו של דבר הצלחתי.... דיקלה אני אשנה את השם בימים הקרובים...אני אחשוב על משהו יפה.. לא ידעתי שכולם פה זה חולה על מאיה..... לא נורא....:)

פתחי רותם

היי רותם את חדשה?????. כי אני פעם ראשונה רואה אותך כותבת מחכה לתגובההההה

ברוך הבא ממיייי

לי קוראים ספיר אלפסי ואני בת 11!! ואני בטוחה שגם את אוהבת את מאיה כמו כול הפורוםםם אוהבת אותך ספיררר

למעלה