חלמתי חלום...

efratushb

New member
חלמתי חלום...

ובו אני יושבת בבית הורי יחד עם אבי ואחיי. משום מה בחלום אני עצובה ורע לי, ופתאום הטלפון מצלצל בבית. אני מרימה את השפורפרת ומעבר לקו אני שומעת את אימי. ואני למרות שבתוך החלום מבינה שזה לא הגיוני כי היא לא בין החיים. היא מקושי עונה לי, אני לא מבינה מה היא אומרת לי. ואז הקו באילו מתנתק. ואז אח שלי מחבק אותי ואני בוכה ובוכה ובוכה...(מה שבמציאות לא ממש קורה) (כל זה קורה בחלום ואני מבינה שזה חלום ולא מציאות.) האם מישהי יודעת מה המסר שבחלום? מה עומד מאחוריו? אשמח לשמוע מכן מה דעתכן...זה חשוב לי תודה לכן על שאתן קיימות...

למזלי אני לא פרויד אבל....

אני חולמת על אמא שלי כל הזמן ולצערי החולמות הם בעיקר מתקופה שבה היא היתה חולה... בעיקר מהזמן של גילוי המחלה והמחלה הארורה עצמה.... אני מאמינה שקמת מהשינה היית מופתעת ובעיקר מאוכזבת שלא יכולת לשמוע את הקול שלה ולא יכולת להבין את דבריה. החיבוק מהאח זה יכול להיות רצון בקשר חם יותר איתו?! זאת לפחות דעתי, אם את לא מסכימה, תתעלמי... בכל מקרה ניתוח חלום זה שטויות רק אדם שמכיר אותך ואת מחשבותיך יכול עוד איך שהוא לנתח.. אבל זאת עדיין קצת פסיכולוגיה בגרוש. לדעתי.. בכל מקרה אני מקווה שתחלמי עליה חלום טוב יותר בקרוב, ואולי אפילו היא תבוא באיחור לחגוג לך יום הולדת בחלום... מזל טוב

efratushb

New member
היי מתגעגעת...

ראשית תודה על תגובתך... העיניין הוא לא פיענוח ממש אלא אולי מישהי יודעת מה זה אמור להיות שגם כשאתה חולם אתה מודע למציאות. מודע לעובדה שאתה לא באמת מדבר עם אמא מכיוון שהיא מתה. העיניין הוא שאני למעט פעם אחת לא חלמתי עליה ועברו כבר שנתיים וחצי מאז. וגם בחלום הקודם ראיתי אותה וברחתי כי ידעתי שהיא נפטרה אז איך יכל להיות שהיא הולכת אחריי? אז בחלום נבהלתי וברחתי. את מבינה? למרות שאני בחלום ושם מותר הכל, המציאות לא עוזבת אותי וגם שם אני חשה את הפיספוס בניסיון להיות איתה קצת... מאכזב , מתסכל, אפילו מרגיז... ובקשר לאח...אוליי יש בזה משהו... בכל מקרה תודה על הניסיון...ועל ה"מזל טוב". שבוע טוב ומקסים שיהיה לכולנו

ביום הולדת 28 כ5 חודשים אחרי שאמא

נפטרה חלמתי עליה בצורה כזאת מפורטת שזה לא יואמן חלמתי שאני ואבא שלי יושבים באוטו ופתאום אני מקבלת צילצול בפלאפון הפלאפון נמצא בדיבורית ואני עונה הלו מהצד השני אני שומעת את אמא שלי ז"ל והיא אומרת לי אודליה ואני שואלת בקול של פליאה אמא והיא עונה כן אבל אני יודעת שזה לא אפשרי ולכן שואלת שוב והיא עונה כן התקשרתי לומר לך מזל טוב ואני פשוט כולי זרחתי שאמא שלי ז"ל התקשרה אליי ולכן כשפקחתי את העיינים כולי התמלאתי עצב ושמחה כאחד אני כל לילה מתחננת שהיא תבוא שוב והיא לא מגיעה וזה קשה לי כי אני נורא מתגעגעת אליה

efratushb

New member
אודליה

את מצליחה לגעת בי כל פעם מחדש... גם אני איבדתי את אמא בגיל 27 וחצי. ממש כמוך. לגמרי ילדות. סיוט

למעלה