חלמתי חלום

• פותח הנושא batt
  • פורסם בתאריך

batt

New member
בטח שאני מתה עליו....אבל כמו שליטל

אמרה...יש גבול בחייאתתתתתתתתתתת....

batt

New member
חלמתי חלום

על עמיר...לא זוכרת בדיוק מה. מה שאני כן זוכרת זה רק את הדמות של עמיר כל הזמן. זה מטריד אותי ולא יוצא לי מהראש...האהבה הזאת מתחילה לענות לי לראש...זה מלחיץ אותי, מה אני עושה, אוףףףףףףף

עצה ממני

אסור שזה יקרה ! לדעתי חבל שתתאכזבי מדבר לא ניתן להשגה(עם כול הכבוד) תנסי להתעלם מזה אני אומרת לך את זה מאהבה . בנות יקרות ומקסימות אל תעשו את זה לעצמכם תציבו גבולות בכדי שלא תפגעו יש גבול דק בין אהבה לאובססיה ותאמינו לי שאחר כך להתאכזב זה כואב בנשמה ובלב וחבל .... הוא מקסים ושר מעלף וגם אני אוהבת אותו ובעננים מזה אבל!!! יש גבולות ויש מציאות תחשבו על זה!

ezraz

New member
מצטרף לקריאה של ליטל

כשזה עובר את הגבול הרציונלי ההנאה נפגמת.

חבל"ז

כי זה לא מציאותי אז בשביל מה לענות את הנפש שגם ככה היא לפעמים כואבת מצרות באמת אמיתיות !

batt

New member
כנראה שהגזמתי בתוכן הדברים

זו לא הייתה הכוונה...

batt

New member
ליטל מקסימה...../images/Emo140.gif

רק פורקן...מה שכתבתי. וכתבתי את זה במליצות... בבדיחות הדעת אני לא חיה בסרטים - ח"ו.
ודבר אחרון ברור לי שזה בלתי ניתן להשגה (ואני אפילו לא מאמינה שאני כותבת את זה- כי זה בכלל לא היתה הכוונה ולא במחשבה)...אבל רק בגלל דבר אחד וזה שאני נשואה ואמא לילדים ולא בגלל משהו אחר. עמיר כבודו במקומו מונח. כנראה שלא התבטאתי נכון. מחילה. הנשואה הגאה והמאושרת...

אני מבינה ומאמינה לך אבל!

טוב שהעלת את זה,אם ככה זה מכוון לכול הבחורות המקסימות שלפעמים צריכות "הארה" מקווה שעזרתי!

batt

New member
זהו...שאני לא זוכרת ממנו כעט כלום.

אבל עזוב שטויות...כנראה שאני עדין מהופנטת מההופעה בצוותא.

batt

New member
היי מתוקה...

איזה כיף היה בצוותא, אה?! בנתיים לא מסתדר לי להגיע להופעות, אבל בטח אחרי החגים...בע"ה.

למעלה