חלמתי אותו

חלמתי אותו

הלואי והחלום היה למציאות והמציאות היתה לחלום .... ואין יותר מרגש לתאר את תחושותי מישרו של שמוליק קראוס "שוב חלמתי"................ שוב חלמתי שמוליק קראוס מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: שמוליק קראוס שוב חלמתי כי, כי עודך איתי שוב בבוקר קמתי לבדי רוח משוטטת, חגה מסביבי הדמעות שאת שותתת בי תוגת ימי, יגון ליבי את הצחוק של גורלי שדות הצער בי פורחים בלעדייך מה כוחי..... ההמשך

liat1953

New member
כייף לך

אני כל הזמן מחכה מנסה אך מעט מאד זה קורה אחרי חלום מרגישה שניפגשנו ומתעוררת אחרת. עד היום מזה שש שנים חלמתי עליו ואיתו כחמש פעמים....כל כך מעט... שתהיה לך שבת רגועה ליאת

לפי הקבלה, כשחולמים על מישהו שכבר מת

זה כי הוא מגיע לבקר אותך ולא כי אתה רוצה לחלום עליו. כמובן שאלה שלא מאמינים בדרך הרוחנית יגידו שהמוח/תת מודע יוצר את החלום, אבל אני מאמינה מאד בכל מה שקשור לעולם הבא, ולכן מאמינה שאכן מי שמת בא לבקר אותנו. אם זה היה תלוי בי, הייתי חולמת על הילד שלי כל לילה רק כדי להיות איתו עוד קצת אפילו במימד אחר. השבוע חלמתי עליו בפעם הראשונה אחרי מעל 4 חודשים מאז שהוא נפטר. החלום היה מתוק, הוא נתן לי לחבק אותו פעמיים, אבל בפעם השלישית אמר שמספיק ועכשיו הגיע הזמן שאחבק גם את האחים שלו, ונעלם. התעוררתי עם כרית רטובה לגמרי, בוכה בהיסטריה. אכן, הלוואי והחלום היה למציאות.

yamkachol

New member
הסבר חדש ומענין

והתרגשתי למקרא חלומך. מקסים. כ"כ "ילדי". כל דבר בזמנו. מאמין שגם לכך תגיעי. תיהיה סבלנית עם עצמך. מותר שיהיה לך קשה - יש לך פצע גדול בלב. בלי "צריכה". אולי - הייתי רוצה, מעדיפה... מקוה שעוזר במשהוא...

למעלה