חלל עצוב וריק

tulit

New member
חלל עצוב וריק

כבר כמעט שנה שלא הייתי פה! אני מקווה שיהייה לי טוב לחזור לפה. אחרי זמן ממושך שבו הייתי לבד ( אחרי פרידה מחבר של שנתיים) כמעט שנה וחצי לבד יצאתי עם בחור או יותר נכון ילדון וכבר מההתחלה ידעתי שכאן לא תצמח אהבה - או סיפור אהבה גדול . היינו חודש וחצי בערך ביחד ובסוף השבוע האחרון אני התעצבנתי נורא והבנת מה שהבנתי עוד קודם לכך שלי מגיע מישהו טוב יותר, מבין יותר ורגיש יותר. אני יודעת שהפרידה הגיעה בזמן הטוב ביותר והיא הדבר הטוב ביותר אבל עדיין עצוב לי! עצוב כי הוא מילא חלל שהיה ריק הרבה זמן עצוב כי פתאום הוא לא נמצא ולא כאן עצוב כי כבר התרגלתי להיות איתו עצוב כי התרגלתי לדבר עימו שבוע שעבר מישהי אמרה לי שאני מאוהבת בעובדה שיש לי מישהו ולא בבן אדם עצמו והבנתי עד כמה זה נכון. אני יודעת היטב שזו היתה ההחלטה הכי טובה שעשיתי אבל העצב משתלט לי על הגוף תופס בי כל כך חזק הוא ילד חמוד והוא מצחיק אבל אני צריכה יותר מזה אני פשוט יודעת את זה שיהייה לכולכם שמח וטוב

מיטל241

New member
אני מבינה

אותך כי גם אני באותו מצב,עצובה כי התרגלתי לחבר שלי לשעבר אבל עכשיו אני יודעת שמגיע לי מישהו יותר טוב ולא תינוק מגודל שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו...אל תדאגי,כרגע אומנם עצוב,אבל בסוף זה יעבור ותביני שלא הפסדת כלום (אני מקווה שגם לי ייפול האסימון בקרוב :) )

דלמטית

New member
אני עדיין מנסה לברר את זה אצל עצמי.

באסה להיות מאוהבת באהבה רק, ולא בבחור שאיתך ..

למעלה