חללית / עב"מ

מצב
הנושא נעול.
חללית / עב"מ

חללית / עב"מ
לפורום הזה הגעתי כחובב רכבות בלבד, ולכן אני פונה למומחי הפורום על מנת לעזור לי לזהות את כוכב התמונות המוזרות הללו שהגיעו אלי דרך המייל - ללא פרטים נוספים...

kobiz99

New member
כנראה ניסיוני במסגרת המחקרים לצמצום

חללית / עב"מ
לפורום הזה הגעתי כחובב רכבות בלבד, ולכן אני פונה למומחי הפורום על מנת לעזור לי לזהות את כוכב התמונות המוזרות הללו שהגיעו אלי דרך המייל - ללא פרטים נוספים...
כנראה ניסיוני במסגרת המחקרים לצמצום
צריכת הדלק העולמית ניסוי למשאית רכינה אוירודינמית לצרכי יעול בתצרוכת הדלק.

צביקוש23

New member
הדרומי כבר העלה כאן את זה..

חללית / עב"מ
הדרומי כבר העלה כאן את זה..
הדרומי כבר העלה כאן את התמונות של משאית התצוגה (ככל הנראה) הזאת.. לא ידוע לי של איזה חברה אבל אני כמעט בטוח שמדובר במשאית יחידה שנבנתה למטרת תצוגה בשלב זה

JayZed

New member
יאאאאק. איזה גועל נפש.

חללית / עב"מ
יאאאאק. איזה גועל נפש.
נו, מה אתה אומר, אנדי? חדשני, פורץ גבולות אולי?
ראיתי את הדבר המפוחלץ הזה כבר. האתר שראיתי בו סקירה שלו לא עובד יותר משום מה, אך אם זכרוני לא מטעה - זו משאית תצוגה של סקאניה (או לפחות בעלת מכלולים של סקאניה). נראה כמו יתוש בהריון. :-{

raminec

New member
חגיגות 50 שנה לחברה

חללית / עב"מ
חגיגות 50 שנה לחברה
ההסבר לתמונות הוא שזו משאית מבוססת על שלדת Mercedes Actros שנבנתה ותוכננה על ידי החברה שבונה סמי-טריילרים Spitzer Silo Fahrzeuge לכבוד חגיגות 50 שנה להיווסד החברה. המשאית לא יוצרה באופן סדרתי. אכן, תצרוכת הדלק של המפלץ הקטן נחשבת למצויינת - רק 20.9 ליטר ל- 100 קילומטר.

JayZed

New member
וואלה. טוב, אז לא זכרתי נכון.

חגיגות 50 שנה לחברה
ההסבר לתמונות הוא שזו משאית מבוססת על שלדת Mercedes Actros שנבנתה ותוכננה על ידי החברה שבונה סמי-טריילרים Spitzer Silo Fahrzeuge לכבוד חגיגות 50 שנה להיווסד החברה. המשאית לא יוצרה באופן סדרתי. אכן, תצרוכת הדלק של המפלץ הקטן נחשבת למצויינת - רק 20.9 ליטר ל- 100 קילומטר.
וואלה. טוב, אז לא זכרתי נכון.
מסתבר שזה מכלולים של מרצדס. אבל הייתה גפ אחת כזאת (או דומה לה) אם מכלולים של סקאניה. זה לא משנה מה המכלולים ברמה כזאת של כיעור.

ה ו מ ר

New member
בעצם, למה לא?

חללית / עב"מ
בעצם, למה לא?
העיצוב לא מלהיב, אך מכיל שינוי בתוכו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה