חליפת open cell

danlit1

New member
חליפת open cell

אני מחפש חליפת open cell חמישה מילימטר. ראיתי ב ebay חליפה שנראית מדהים, לפי התאור החליפה צריכה להיות מאד טובה ולא יקרה הסתבכתי קצת עם הכנסת הלינק, כדי לראות את המפרט תלחצו בבקשה כאן מה דעתכם?

t P R

New member
נראה יותר כמו פרסום...

אבל אם לא, החליפה בתל-אביב, קפוץ לבדוק מידה...

danlit1

New member
אנשים טובים באמצע הדרך ../images/Emo13.gif

אי אפשר לשאול כלום בלי להיות חשוד מיידי ברצח ארלזרוב. אם החליפה הייתה שלי והיא הייתה שווה משהו אני בטוח שהייתי מעיף אותה בקלות במחיר שהם מבקשים. ראיתי שהוא בתל אביב ואני בטח לא אקנה בלי לבדוק, אבל בגלל שאני לא ממש מכיר כזה סוג של חליפות רציתי קודם לבדוק אם שווה בכלל ללכת לבדוק אותה. עדיין, בלי פרסום, אשמח לדעת מומחים

t P R

New member
אם תסתכל טוב, בדרך כלל אני מהמסבירים.

אבל לפעמים, צריך גם לדעת להסתכל טוב יותר, ובצורה אחרת... בכל מקרה, אכן החליפה נראית ברמה גבוהה, מה שכן, עלומת שם. אבל חוץ מזה, מציגה מפרט מרשים מאוד. ציפוי טיטניום, הדבקות ותפירות מחוזקות, פד דריכה, נאופרן אופן סל ברמה גבוהה, כאשר היאממוטו מתאפיין ברכות ונעים על העור, אך עם זאת עדין מה שעוזר פה הוא ציפוי הלייקרה(בדר"כ יש ניילון) שימנע אפשרות לקריעה באיזורים סלעיים וכדומה. אם חדשה לגמרי, בהחלט יכולה להצדיק את המחיר, כאשר חליפות בארץ עולות באיזור שבין 1200-1600. לא כולל סיילים, בהם אפשר למצוא גם בהרבה פחות. כמו שאמרתי בהודעתי הראשונה, חובה לבדוק מידה. אם קרובה מאוד למידה שלך, קח לSEPA לתיקון(אם צריך).

danlit1

New member
תודה על התגובה המפורטת

נראה לי שהמידה מתאימה לי, אבל אני בהחלט אנסה לקבוע עם המוכר ולמדוד אותה. שוב תודה, דני

brotal

New member
עזוב אותך אי ביי ושטויות כאלה.

זה האתר שלך www.zap.co.il כל מה שאתה מחפש, אם מוכרים בארץ-זה שם!

למעלה