חליפת קראטה

shirygo

New member
חליפת קראטה ../images/Emo122.gif

שלום לכולם, אני מתחילה ללמוד קראטה ורציתי לקבל המלצות על חליפות, בהתייחס לפרמטרים הבאים: א. שלא יהיו חמות - במיוחד עכשיו כשמגיע הקיץ. אין לי מושג אם החליפה עשוייה מבד סטנדרטי או שיש מגוון בדים.
ב. לא דורשת גיהוץ. ג. מחיר סביר. מי שיכול לתת לי טיפים בנוגע לאחד מהנ"ל אודה לו/ה.

חליפות

חליפות קראטה עשויות מכותנה ארוגה-בד ג'ינס;דנים או דריל. קיץ,או חורף,מזיעים בכל מקרה. אם מוותרים על תכנית סחיטה במכונת כביסה לא צריך לגהץ. מחיר החליפה מותנה במספר משתנים,חלקם קובעים את איכות החליפה.בעיקרון על איכות משלמים,ושווה להשקיע,גם כלכלית.

itai2222

New member
בנימין גליק

בנימין גליק הוא אדם מבוגר, שתופר חליפות מצויינות לא"ל, במחירים שבין 130 ל 300 ש"ח. קניתי את היקרה, והיא פשוט נהדרת - ובחצי מחיר מבכל חנות! הבעייה - צריך להגיע אליו... הוא נמצא כל יום מהבוקר עד 4 או 5 אחה"צ ברחוב הורקנוס 26 בת"א - ליד כיכר מילנו. הסדנא שלו במרתף הבניין. לגבי הגיהוץ, אני לא חושב שיש לך פתרון... אבל תמיד אפשר לכבס בלי סחיטה ולתלות לייבוש - זה נראה די בסדר, והחליפה בכל מקרה תתקמט בתחילת האימון.

דו קרב

New member
יש אצלי את החליפות, דרך האתר

ניתן לקבל בחנות ובמחיר מיוחד של האתר.

shizendo

New member
לגבי חליפות

את מוזמנת להכנס לחנות מוצרי הלחימה שלנו ולקבל מידע לגבי סוגי חליפות לאחר מכן צרי עימנו קשר ואנו נשמח לשרת אותך

למעלה