חליפת פליז וצוארחם???

טפת

New member
חליפת פליז וצוארחם???

לאמהות היקרות היכן לדעתכן אוכל להשיג את הפריטים הנ"ל? דחוף דחוף כי קושוטה (החייל שלי)חוזר חמשוש ואני חייבת לצייד אותו. הגטקס והגופיה הסטנדרטים לא מצליחים לשמור על חום הגוף של הינקוא. המון תודה לכן על עזרתכם. אהבת אתכן (זה מגיע ממחלקת החנפנות)וחוץ מזה קצת חנפנות עוד לא קטלה אדם. טפת

poli55

New member
מספר מקומות

שלום לך אפשר להשיג את הציוד : במטייל , ריקושט , חגור, וכל חנות שמספקת ציוד לחיילים ויש את כל המפעלים שמדפיסים חולצות לחיילים ועכשו הם רוקמים על כל הפליזים . אני מכירה בדרום ת"א כמה חנויות ברחוב בעלי המלאכה אנחנו הזמינו שם חולצות ופליזים לצוות גופיות חמות וגטקס - לנו יש פליז של OUTDOR ביחידות מסוימות אפשר לחתום על הציוד באפסנאות וזה נקרא "חומי " אני לא בטוחה בשם . אבל שווה לבדוק וכדאי לעשות סבב באינטרנט לגבי מחירים וסוגים יש מבחר גדול מקווה שעזרתי בברכה

oshiko

New member
פולי, באותו עניין

מוכר לך העניין של נעלי הרים בפלס"רים? הבן אומר שכל הצוותים הותיקים התארגנו על גוף מאמץ (בד"כ קהילה בחו"ל) שדאג להם לנעלי הרים, איתן הם יוצאים למבצעים. רק הצוות שלו, שלי-מזל, לא התארגן על זה עדין, והם יוצאים בנעלים האדומות הרגילות.

אושיקו, דבר עם תומר חורב, זה ....

מהגרביים, אני חושב שאחת היחידות המובחרות קנתה אצלו נעלים משובחות.

oshiko

New member
הבעיה היא שלא נעים להיות שנורר ...

אני ממש לא בעסק הזה. הייתי פונה למי שיכול שישתתף איתי ביחד ונקנה נעלי הרים לכל הצוות. הצוות לא כל כך גדול, זה לא בשמים. העניין היחיד שמרתיע אותי הוא בעיית אתיקה קטנה - זה עלול להתפרש כקניית יחס בכסף.

אני חשבתי כמוך, אבל זה ממש לא

זה משהו שנהוג.אם תבדוק עם בנך, אני מניחה שהם קבלו מספונסרים חלקי לבוש שונים ואף מהורים.לפחות אצל בני קבלו גם וגם. זה לא אירוח בבית מלון או מותרות .זה בהחלט משהו שמקל עליהם.

oshiko

New member
איך מאתרים ספונסר בצורה נקייה?

חברות פרטיות? קהילות יהודיות מארצות הרווחה? אם אני אפנה לבד אעורר חשד. יסתכלו עלי כמו שאני מסתכל על משנוררים מפוקפקים. אני מניח שצריך גורם רשמי מהיחידה?

למה לא לקנות רק לבן? נעליים

גם אני עכשיו קניתי אוזניות יקרות מאוד. לא חשבתי על אחרים. ( ונישארתי בחיים)

oshiko

New member
זה פוגע ב"גיבושיות" של הצוות

סמל צוות שמסתדר ותמיד מדוגם - ומשאיר את האחרים כמו חורנים - עדיף לא לקנות בכלל. הדברים האלה הם כלל צוותיים, כמו פליס, טי-שירטס וכו'. זה עוד יותר, כי זה מבצעי. הרעיון שלי היה לשתף הורים שכן יכולים וביחד לקנות לכולם - אבל כאמור יש עם זה בעיה של יחס לפי כסף.

אימשל2

New member
אני יודעת שבקניה מרוכזת יש הנחות

שמעתי על פלס"ר שרכשו מכספם נעליים במחיר נח. תנסה לברר מחירים לקניה מרוכזת. יכול להיות שזה יהיה במחיר שווה לכל נפש (בערך), או לפחות במחיר סביר שכל ההורים ביחידה יוכלו להרשות לעצמם. אפשר גם לעשות את זה באופן הפוך. תברר מה הסכום שכל ההורים מוכנים לתת. את תרומתך/כם תתנו באופן חשאי. תגיד שהצלחתם להוריד את המחיר לסכום הגג שניתן.

poli55

New member
לא בדיוק

אושיקו בעקרון כל מי שיש לו שברי הליכה ואו בעיות עם הגב ואו הרגלים בדרך כלל קונה בתחילת המסלול ובמשך המסלול אנחנו רכשנו לבן אחר שהגב שלו כמעט התפרק באיזה מסע (אישור מרופא ) הם עלו במטייל סוג ב' כ 700 ש"ח אצלנו הצוות לא יכול ללכת עם הנעלים ללא אישור רופא ואפשר לקנות לכל הצוות נעלים רק שעולים ליחידה שזה די אבסרוד שלאחר שהם סיימו את כל המסעות המפרכים אז הם יכולים ללכת עם נעלים פולי

poli55

New member
אושיקו באותו ענין

שלום רב אנחנו הצלחנו לארגן תרומה מחו"ל מצרפת בעזרת בחור מהצוות שהמשפחה שלו תרמה הכסף הועבר ליחידה (יש נוהלים לתרומות ) ואנו רכשנו להם נעלים (אני לא זוכרת את השם ) כל אחת מהצוות השלים 50 ש"ח פולי 55

oshiko

New member
בדיוק מצאתי ...

את זה אני מקווה שהאימוץ שלהם כולל אביזרים מהסוג של נעלי הרים. נפנה ונראה.

" בחנות ההיא" רצו 230 ש"ח

את מתכוונת לפליז המעיל עם הרוכסן והכותפות? הייתי רוצה לדעת כמה עולהצ באזימוט אני רוצה לקנות לבן שלו " התאייד".

לא

התכוונתי לחולצת פליז כמו גופיות. המעילים שראית נמכרים עכשיו "בהוזלה". זה המחיר אחרי ההוזלה???

סמדר בנ

New member
חזרתי עשיו

מקניה קטנה
קניתי גופיה תרמית של OUTDOOR, (לא פליז אלא POLARTEC POWER DRY) נצמד לגוף, מנדף ושומר על חום גוף ("רק" 169 ש"ח...) וכן כפפות פליז אבל דקות, מהסוג שמאפשר לעבוד איתן. כמובן - המון שקיות חימום...גרביים כבר הזמנתי דרך הבחור המקסים שטנצר המליץ עליו, והן - בנוסף לתכונות המונעות יבלות, גם עשויות בין היתר מצמר מרינו ואמורות לשמור על חום כפות הרגליים. עם כל זה - נקווה שהמתוקה שלי לא תתקרר שוב...

נשמע דווקא

כמו קנייה טובה מאוד! הבן שלי מדווח שהגופיות האלו של OUTDOOR מצויינות. הוא הולך עם גופיה אחת כל השבוע ולא דובק בה ריח הגוף (נתן לי להריח ולבדוק...)

למעלה