חליפת עור

ride red

New member
חליפת עור

אני מתכנן לקחת את עניין בסופרמוטו קצת יותר ברצינות ולכן החלטתי לקנות חליפת עור. מאחר ואני מגיע "מהשטח" אין לי מוסג על מה לשים דגש ו
האם עדיף חלק אחד מה שאני מאמין שכן או שכדי לחשוב על שימושים נוספים ולקנות חליפת שני חלקים? ספורט או תיור (אנחנו הרי יושבים זקופים) מיגונים - על Knee sliders אפשר לוותר, לא? כיום ישנן בשוק חליפות אשר מיועדות ל SM, מכירים? ממליצים על משהוא ספציפי. מה דעתכם על זו
ב EBAY הראו לי את ה

הרושמת

New member
תלוי בהעדפות שלך

יש אנשים שמעדיפים חליפה מחלק אחד, לי אישית יותר נוח עם שני חלקים כי אז המעיל יכול לשמש אותך למטרות אחרות ובשילוב עם מכנס שטח כשחם מידי למכנסי עור. סליידרים לא ממש צריך כי אתה לא תרצה להוריד ברך לרצפה. מגיני ברכיים מרפקי כתפיים וגב בתוך החליפה זה חובה. כפפות וקסדת שטח ומגפיים בטי כבר יש לך. חוצמזה, זה תקציב והעדפות צבע, לא שיש כזה מחבר גדול בצבעים..

ride red

New member
אני הבנתי

שבחליפה שני חלקים בדכ המעיל קצר מדי לשימוש לא המכנס מה לגבי החליפה הספציפית הזו? נראה כדיל טוב, לא

הרושמת

New member
לי זה לא מפריע

החליפה נראית סבבה לגמרי, גם ל200 יורו. לדעתי צריך למדוד את החליפה, לשבת איתה קצת על האופנוע לראות איך היא מרגישה לפני שאתה קונה אותה. לקנות חליפות בebay לא נראה לי משום מה, אבל זאת אני. לך לאחת החנויות, תמדוד אחת מלאה ואחת שני חלקים, תראה מה יותר נוח לך ולפי זה תחליט. תזכור שזו השקעה לא קטנה ולטווח ארוך בד"כ. לדעתי ניתן גם למצוא חליפות משומשות במצב טוב מאוד בסכומים שלא יקרעו אותך לגמרי. דבר גם על הטל"ש, הייתה לו חליפה למכירה/מסירה, תראה אם זה עדיין רלוונטי

ride red

New member
עוד תגובות בבקשה

הנושא די דחוף וחייב לקבל החלטה בימים הקרובים
ונותן תמריץ בצורת כמה תמונות

למעלה