חליפת גשם, מי מכיר?

SCOOTERMAN

New member
חליפת גשם, מי מכיר?

מי יודע איפה ניתן לרכוש חליפת גשם מניילון חלק אחד, ביטנה פנימית תפורה לאורך כל החליפה (כלומר לא לרט), ריץ רץ עד לגובה הברך לערך, סגירה באמצעות סקוץ ל4 שרוולים. וכמובן תפרים מולחמים, כיסוי סקוץ על ריצרצים, ורצוי כיס חיצויני אחד לפחות. פעם בימים עברו כך היו עושים אותן.

gesus

New member
לא ממליץ לך../images/Emo54.gif

יותר מדי חסרונות יש לשקית גופה הזאת. 1.זה מסריח ולא מאוורר. 2.לא מבודד מקור. 3.לא מגן עלייך. 4.לא אטום במקומות מסוימים. שכנעתי אותך?

dmx_must_fly

New member
מטרו אורינה

יש לי חליפה כזאת בדיוק כמו שאתה רוצה. חלק אחד, ביטנה תפורה, צוורון מבד קטיפתי, ריצרץ כמעט עד לברך, כיס חיצוני, תפרים מולחמים וסקוץ' על הריצרץ. רק יש בה חיסרון אחד גדול. לא נוח ללבוש אותה ולא נוח לצאת ממנה. ויש עוד חיסרון שבא לידי ביטוי בגשם חזק וארוך. עקב צורת הישיבה בדו"ש מצטברים מים בשקע בית האגן ואז כשאתה מוריד את החליפה זה נראה כאילו עשית במכנסיים. כל שאר הדברים ממש לא רלוונטיים. לא מבודדת מקור???? למה חליפה שני חלקים כן? לא מגן? למה חליפה שני חלקים כן? ישו אתה מדבר על חליפת גורטקס שני חלקים לא על חליפת גשם.

baby pumiki

New member
מסכים אתך בנוגע לחדירת מים....

יש לי גם חליפה מלאה אך כשיושבים בתנוחת דו"ש , כמו שאמרת, מצטברים מים שמחלחלים באיזור המפשעה ומרטיבים (חיתול הפוך יפתור את הבעיה!) מאז אני משתמש בחליפת גשם 2 חלקים, אבל יש בעיה חדשה, אם הגשם חזק - כמו בשבוע האחרון, ועל המושב מצטברים מים אז......
ההההם...ההההם...נכון נראה כאילו ^&%$#** תי !!! באמת לא נעים

למעלה