חליפת בית ספר .

chibi ritsuka

New member
חליפת בית ספר .

לקראת הכנס שיהיה בנושא "תלבושות בית ספר" (לול) החלטתי שאני רוצה לעשות תחפושת ברוח הכנס,אז ככה אני רוצה תלבושת בית ספר של ילדה. השלאה היא איפה לקנות? אני ממש לא מתכוון להשקיע הרבה כסף בחליפה מושקעת,תמיד עדיף אם יש מישהי שיכולה להלוות לי ליום הכנס ואני אחזיר בסופו. אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע אותן~ (עינב נא לא לספר את הרעיון של הקוספליי הסודי).

Serf SaN

New member
לול

נראה לי שאם תקנה חליפה, אפילו של סיילור פוקו, כולם פה פשוט ישחטו אותך ביום של הכנס. XD

Serf SaN

New member
אין בעד מה.

והנה מה שאני מציע: אם אתה מתכוון לא להשקיע אל תבוא אפילו לפורום הזה בשאלות. כי מצד אחד זה דיי מעליב אותנו, את אנשי הפורום, ומצד שני לא באמת אכפת לנו מסוג כאלה של קוספליירים, ועובדה, אתה רואה שאף אחד לא ענה לך. אני מציע שתלך לרשת פורומים [לא של תפוז] ששם לא מדברים על קוספליי בפורום מיוחד, אלא בכל מקום, ותבקש מנובים שיעזרו לך. בהצלחה.

chibi ritsuka

New member
לא ממש הבנת אותי P:

אני אף פעם לא אמרתי שאני לא מוכן להשקיע בתחפושת אבל מכיוון שאני קצת מרושש כי אני חוסך לטיול אני לא מוכן המון כסף בחליפה יקרה. אני ממש לא מנסה להעליב. ואני לא מבין ממה אפשר להעלב? מזה בקוספליי הספציפי הזה אני לא יכול להרשות לעצמי חליפת סקול-גירל אותנטית. האם באמת לא אכפת לכם ממני בגלל זה?

Serf SaN

New member
אותי זה לא העליב,

עובדה שעניתי לך. XD נראה אם מישהו אחר יענה~

chibi ritsuka

New member
אין סיבה שלא יענו ~.

אלא כמובן אם אין להם איך לעזור XD. ואני בינתיים התחלתי להכין את שאר חלקי הקוספליי.

akane

New member
ואו, גיא במצב רוח קרבי ם,ם

מה זה "לא לבוא לפורום הזה בשאלות אם לא מתכוונים להשקיע"? :ם קוספליי = כיף. בטח שנתייחס ושאכפת לנו גם מסוג הקוספליירים שמשקיעים פחות מכבד וכליה לעניין P: פחות נזדהה איתם, אבל בין זה לבין להעלב מהם זה כבר ממש רשע :X אני חושבת שאף אחד לא ענה כי פשוט אין הרבה תשובות לעניין הזה... זה או לקנות מוכן, או תופרת או להכין לבד. אין דרך אחרת כשמדובר רק בלבוש סטנדרטי. גיא ~_~ להיות פחות רשע! מה זה הדיבורים על נובים??

Serf SaN

New member
אבל זה כיףףףף =D

וחוץ מזה, לא הייתי רשע, הייתי חביב+ !

akane

New member
אם זה היה חביב , אז מה יקרה כשתרצה להיות רשע?

;O;

Serf SaN

New member
מממ...

להדגים לך ביום שני?

sonaku

New member
תחתונים!

תקנה תחתונים. הגעתי למסקנה שאנשים לא אוהבים תחתונים ביום של כנס..

למעלה