חליפות יד שניה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00, פורום מפלגת שינוי יארח את הח"כ יגאל יאסינוב, שיענה Live לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להכניס כבר עכשיו שאלות.
חנה וייסמן, פסיכולוגית חינוכית ומטפלת משפחתית תענה לשאלותיכם בפורום תסמונת טוראט בשעה 21:00. הקדימו לשאלות שאלות.
ובפורום בנים בלבד, הגמר הגדול של גבר החלומות: הצביעו בסקר לגבר הנחשק ביותר של ישראל!

itamargor

New member
חליפות יד שניה

שלום, אם למישהו יש חליפה\ות יד-שניה למכירה אני אשמח אם יצור איתי קשר בטל: 067661113 (איתמר) או 036418359 (איתמר) או 053641531 (יוני) החליפות מיועדות לאימוני ג'יו ג'יטסו אך כמעט כל חליפה תתאים. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת חליפות יד שניה, שבבקשה ישאיר פרטים של החנות.

ממש לא!

חליפ שחורה או צבעונית, לא יותר טובה מחליפה בצבע לבן - הכל תלוי באיכות הבד ובייצור. אגב, כדאי לשרשר למקום המתאים.

zoti

New member
הצבע אינו קשור לאיכות הגי.

מה שקובע את האיכות הוא סוג הבד שבשימוש. SINGLE WEAVE - הכי דק GOLD WEAVE - באמצע DOUBLE WEAVE - הכי עבה באתר של ATAMA ניתן לראות דוגמאות.

fusion boy

New member
למה לקנות חליפות יד שניה???

למה הם מיועדות? תיסלח לי אבל...איכס!

אליקום

New member
לא מומלץ יד שניה

חליפה יד שניה היא בלאי והיא מתפוררת מהר מאוד. מי שעוסק באומנויות לחימה די מהר יכול לצפות שהחליפה תקרע כי הבד שלה לא היה מספיק חזק.

איקידו

New member
אל תעשה הכללות

יש אנשים שהזמינו או קנו חליפה ואחרי כביסה אחת היא התכווצה והם גילו ש100 או 200 דולארים שהשקיעו הפכו למידת ילדים. למה שהיא תזרק? עדיף למכור או לתת אותה למישהו שיפיק ממנה תועלת. יש גם אנשים שהפסיקו להתאמן או שהחליפו אמנות לחימה ויש להם בארון חליפות מהאמנות לחימה הקודמת... לא ביזבוז? חליפת ג'ודו איכותית תוצרת יפן או יצרן איכותי במקום אחר יכולה להחזיק שנים (בהתאם לצורת האימונים כמובן). לכן צריך להסתכל על כל עניין ומקרה לגופו ולא למהר לעשות הכללות בשום עניין.

nage

New member
אני קיבלתי חליפה יד שניה

בת 25 או משהו כזה ואני מאמן איתה כבר 4 שנים

fusion boy

New member
גם נכון!

סתם... אתה יודע איזה פגיעות יש לו בטח! לפי הסרטון נראה כאילו הוא שבר לגמרה את הראש והצוואר ואלוהים יודע מה עוד קרה לגב, כתפיים ולמרפקים שלו. תראה איך הידיים שלו מעוקמות בסוף הסרטון... זה מה שקורה שלא מתאמנים מספיק על אוקמי...

אני לא רוצה אפילו לחשוב איך נראה

הראש שלו אחרי דבר כזה. מדהים שהמכונית לא נמעכה...

fusion boy

New member
זה לא נראה כזאת תאונה קשה...

התאונה לא כזאת עצבנית, הוא פשוט התעופף לו במכונית רק בגלל שלא היה חגור... אם הוא היה חגור בטח לא היה קורה לו כלום. איזה הבדל מדהים (ומפחיד!)

למעלה