חלימה

Cheetah

New member
חלימה אצלי...

קורים הרבה דברים ובעצם לא קורה כלום.. חלומות צלולים.. לא חשובים עד כמה שאני זוכר והקטע המעצבן שאני לא זוכר כמו שהייתי רוצה לזכור. כמעט כל בוקר אני מתעורר עם הזיכרון שהבטחתי לעצמי לזכור משהו מסויים.. והאמנתי באמצע הלילה שאני יזכור את זה, אז לא רשמתי... אז אני זוכר את כל הקטעים שמסביב אבל אירועים עצמם אני לא זוכר מספיק.. וגם אם אני זוכר.. אני לא עובר עליהם או חושב עליהם אז תוך כמה שעות עד ליום, אני שוכח לגמרי. היום... שתי יציאות מהגוף.. שמתחילות במצב שהוא רק מרגיש עירות.. המצב הזה שאף אחד לא יודע לנצל... הייתי מאוד צלול ורגוע.. אפילו זכרתי להזכיר לעצמו ליהיות "רציני וקליל"... אבל בשתי הפעמים זה היה מאוד קצר.. והיה קטע של חוסר שליטה בגוף בהתחלה גם כן...

מקלחת קרה

אבל החוכמה היא לקבע אותה במקום החדש שאליו היא הגיעה. אני אישית משיג את זה ע"י תרגולים ממוקדים ומונוטוניים. דרך אגב, בנות יכולות להקפיץ את נקודת המאסף שלהן למקומות משוגעים בקלות. זה אפילו קורה לחלקן באופן אוטומאטי.

Cheetah

New member
הולך לישון...

טוב..... למה בדיוק אתה מתכוון בשאלה הזאת? ץשובה אחר יכולה ליהיות.. מסתכל על אלבומי תמונות ישנים... או מסתכל על הידיים בחלום או.... לא יודע לא בטוח למה אתה מתכוון (אולי זה יעזור אם תענה בעצמך על השאלה או תתן דוגמא)

Dazed&Confused

New member
אני

בדרך כלל נותן לתחושות לעטוף אותי, ומנסה לא לעשות. נסחף עם התחושות ושומר על ביקורת, מודעות. ואז מגיע הקטע של להתקבע, שפה זה קצת בעייתי לפעמים... צריך לתמרן את זה. אלא אם כן אני עושה את זה תוך שימוש בהסטה הטבעית של הנקודה בשינה, והמקומות שאליהם אני נסחף הם דומים קצת באופן יחסית למקום הרגיל של התפיסה, לחלום המשותף, קרי בחלימה. שם יותר קל להתקבע. אני חושב שזה יהיה מועלי ומעניין לראות שיטות של אנשים להסיט את נקודת התפיסה ודרכים שונות להתקבע, בסוגים שונים של מקומות.

משהו מאוד מוזר!

אתמול בצהריים כשהלכתי לישון, שכבתי להנאתי במיטה ועצמתי עיניים. אני עצמתי עיניים ונשארתי עם עיניים עצומות למדך 5 דקות ואז הרגשתי הרגשה כזאת של טישטוש ענק כאילו אני עובר מהעולם המציאותי לעולם החלומות והרגשתי כאילו סיחרור\טישטוש ענקי וממש הרגשתי אותו ואז הרגשתי שאני הולך לחלום ואמרתי לעצמי עידו זה חלום זו לא המציאות ועד לפני שהספקתי לחלום אני פקחתי את העיניים. הרגשתי שהייתי קרוב לחלימה צלולה. הרגשת הטישטוש הייתה מאוד מוזרה. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

Dazed&Confused

New member
זה טוב

היית קרוב למה שנקרה WILD, זה אומר בעצם כניסה לחלום מתוך עירות. זאת אחת הדרכים והכלים המועילים והמעניינים של החלימה, במה בעצם אנחנו משתמשים בחלימה להזיז את נקודת התפיסה בעירות. אם תרצה להבין את זה יותר או לנסות לפתח את זה, תציץ בקישור הזה, זה נמצא בעמוד הטכניקות המתקדמות, השיטה השנייה.

Dazed&Confused

New member
טוב... תהיות

אני מרגיש שאני מתחכך הרבה עם ישויות ואני לא תמיד מודע לזה לגמרי ולהשלכות. מה זה אומר עם יצורה מנסה לפתות אותי? ולא דווקא במטרה להוביל אותי למקום כלשהו... ואם זה מתפתח סתם ככה, מה הן התוצאות האפשרויות...? ולפעמים... אני לא בטוח אם אלו יצירי דמיון או יצורים לא אורגנים. במקרים שאני "רשמית" בחלימה, זאת אומרת שלא הפעלתי התכוונות, הסתכלות על הידיים וכו´ לדמויות יש נוכחות משלהן, אני קולט מהם אישות, משהו חיצוני לי, נראה לי. כשיש לדמויות נוכחות ובשר מאחוריהן זה אומר משהו על ממשותם? אני רוצה להיות יותר בטוח במה שאני עושה ולדעת שאני פועל נכון. אולי כל הפעולות שאני עושה במצבים מסוימים לא נחוצות ואני סתם נקלע לתוכן במקום לצאת, או שהן גם מסוכנות מהעבר השני... ואני צריך לקחת אחריות בעניין. אז... כל מי שיש לו ידע לחלוק בנושא אשמח עם ישתף אותי. (בן, צא מהבונקר...)

זה פשוט. ../images/Emo13.gif

חלימה = ללטש את גוף האנרגיה. כל פעם שאתה מתלבט, תזכיר את זה לעצמך - ואז הדברים יסתדרו.

Dazed&Confused

New member
במילים אחרות...

עזוב אותך משטויות, כך אחריות וכנס ישר לחלימה! אתה יודע שזה הדבר שאתה צריך לעשות, ושום דבר אחר לא יהיה שלם. להיות בחלימה כל זמן החלומות זאת המטרה. ואני חושב שבעצם זה מה שנכון.... וכל הקטע של הבילבולים לא נחוץ. ואז אין יצירי דמיון - רק חלימה נטו. ופה כבר אני יודע מה לעשות.

Dazed&Confused

New member
טעות מבישה... חחח

כך=קח (תתחיל להסתכל על מה שאתה כותב! כתיבה לא צריכה להיות אוטומטית בלי שום חשיבה תוך כדי...)

למעלה