חליל מורי ורבי..

STIVENZ 426

New member
חליל מורי ורבי..

יאמר נא לי ספרו של הראיס שבדרך אגב הוא גם מנהל הפורום.. מה בנוגע לנושא הקטגוריות בלוחות הפורום? היש שמצב ל"עליית מדרגה"? ויאמר ויישתף אותנו אותו ספר מוכשר..: מה שלום בנך החדש? הכתום? אתם מסתדרים ביחד? הכל טוב? ספר קצת חוויות.. ככה שנצא קצת מהדיכאון ששטף את היער.. ח´ברה.. צאו מהבעסה הא? פה זה יער שרווד..מקומם של בני האצולה! לא יקום ולא יהיה מצב שבו יקום אחד מיושבי היער, יצא לחופשה, ומאז עלטה תרד על היער.. אני מכריז בזאת על התעוררתו של יער האצילים הלא הוא יער שרווד, משנת החורף שלו.. ובאותה הזדמנות אפנה את המתעניינים לכאן למען יראו.. ולא יראו.. יאללה!!! איפה אי השפיות שהיתה פה פעם? היכן סיפורי היועצת לערב השישי? היכן היועצת של היועצת? היכן השועל הנשיאותי? היכן הראיס? היכן סוהא? היכן קייט הרוצחת? היכן עוד רבים וטובים שהיו פה וביער שרווד הישן?????? חברים- להתפקד. כולל ה"מטיילים" והישנים והנחים והשחוטים והמקסיקנים! ונסיים במספר ברכות: ולהלן סידור תפילת שרווד המחודש, כפי שהוכן ונרקם במשך שנים בידי אבירי הכידון העגול: לתפילת שחרית: עמוד כשפניך לכיוון אל-מידיה, ואמור את הפסוק הראשון: "אם אשכחך אל מדיה-תשכך ימיני" כידוע, בכל תפילת שחרית צריכים להניח 2 סלעים, כל אחד וברכתו הוא. לאחר מכן צריך המתפלל לקרוא 5 פסוקים מדברי הנביא KTMוס: "ויבוא הנביא KTMוס לפאתי אל מדיה, וירא הוא שם ספר אחד הרוכן על פדחתו של ראים, ויבוא אל השניים ויאמר להם:"וכי למה אתם שניכם עוסקים במלאכה תפלה?" ויאמרו לו: "אין אנו עושים כל מלאכה כי ימים עברו ובאו והיער שהיה איננו עוד"..".. אחרי אמירת הפסוקים הנ"ל, המתפלל יכרע על מגיני ברכיו, ויסיים את תפילת השחרית בפסוק הידוע "אם אשכחך אל מדיה תשכך ימיני". תפילת מנחה: התפילה הנ"ל תתבצע בעצומה של הרכיבה או לחילופין בזמן תיקון החגב בחצר. את התפילה יפתח הפסוק "בשנה הבאה באל מידיה השלמה". ולאחריו, בהסבת ידית הגז לימין, אמרו את הפסוקים הבאים: ..."וירא הנביא KTMוס כי רע ומר לשניים, ויפן אנה ואנה וימצא הוא דובון חביב וזדוני יושב וממרר בבכי. ויפן אליו ויאמר לו:"ולמה תבכה יא דובון?" ויבך הדובון אפיים ויאמר לו "וכי תבוא מיקה בת מרכוס, מארגנת המירוצים הגדולה, ותחרב את המירוץ בחצרימה.." ויבן הנביא כי לא יאה ליער מנהיג שכזה ומיד הפך את היוצרות, קיים בחירות, והעם בחר בדויד בן סמארק, אשר בחור טוב הוא, בא בימים ובלילות. ויבוא אותו הסמארק לקדמת היער עטור בססלים ורדרדים ואחריו בא גם רונן בן ברמן אשר מנומש כמוהו אין בכל היער. וירא הנביא כי טוב..." לאחר גמר התפילה אמור את הפסוק:"מי ייתן ונזכה לחיי מין תקינים (והזכרים יוסיפו:) וזקפה לאורך ימים". תפילת ערבית תיפתח בשלושת הברכות: "אם אשכחך אל מדיה תשכח ימיני" "לחיי מין תקינים וזקפה לאורך ימים" "בשנה הבאה באל-מדיה השלמה" לאחר מכן ייקראו בקול עז הפסוקים הבאים: "וירא הנביא KTMוס כי מאוחדים יושבי עיר "עמותת רוכבי השטח" ומגובשים הם, ואפילו אורגנו כמה מירוצים לתאוות עיניו של הנביא, וירא הנביא כי טוב וייקם וייפן אל יושבי "העמותה" לאמר: "כי ראיתי איך קנאה ותאוות הבצע אתכם לוקחת למקום בו בני אדם איבדו הכל, ולא עוד. ושמתי עליכם את דויד בן סמארק, ואת הראיס ואת ספרו של הראיס למען יובילוכם אל יער מבטחים, ויזכור דויד בן סמארק חסד נעורים אשר עשתה לו היפה בבנות היער וימנה אותה וייתן תחתה את התואר "יועצת חינוכית" ותהה היועצת היפה בבנות היער. ויבואו כל עם "העמותה" ליער גדול וירוק, ויפן אליהם הנביא KTMוס ויאמר:"זה היער יהה לכם לבית ולמקדש ולמקום בו תרבצו למשך כל ימי חייכם" וייקרא היער מאז ועד עולם "יער שרווד המחודש" על שום אותו חסד שעשה הנביא KTMוס עם בני העמותה..." כאן נגמרת התפילה, לוחצים את ידית הקלאץ בהסבה לשמאל, ובעזרת רגל שמאל מביאים את החגב למצב"ניוטרל" בו ישכון החגב כל הלילה לזכר אותו נביא ואו תו חסד שעשה עימכם. אמן ואמן כן יהיא רצון!

STIVENZ 426

New member
../images/Emo93.gifוכמובן שההודעה שיצאה לי מכוונת

לכולכם.. יאללה התפקדות.

adam_a

New member
רק דבר אחד אפשר להגיד על העולל

הוא פשוט
! עם
וקצת
בצד!

סטיבי וונדר...

לא מאמין כל פעם מחדש איזה כישרון אתה... היכן הטור השבועי שלך בפולגז??????????? היכן המדור היומי שלך ב......??????????? היכן הפינה החדשית שלך ב........?????????? לפעמים אני שואל עצמי אם הנזק המוחי שגרמנו לך הפיך או שנגזר עליך לבלות את שארית ימיך מחובר ברקה השמאלית לאיזה סלע בר מינן???? האם יורידו לך פרופיל בצה"ל בגין השריטה הכה עמוקה שנפערה אצלך בראש???? האם חברתך לא תתייאש לאחר שתגלה מהר מדי כי היא מעניינת אותך בדיוק שתי דקות לפני וחצי דקה אחרי... וכל זאת רק בין רכיבה לרכיבה???? האם מנהל הבנק שלך לא יפסיק לחבבך כש...???? סטיבי... אתה ע - נ - ק !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לגבי שאלתך... 1.מדובר באשתי החדשה ולא בבני! 2.יש לי נטייה לג´ינג´יות בעלות טמפרמנט שצבעו לתפוזינה כי המקור לא היה כתום מספיק, ובתנאי שיש להן ייחוס אוסטרי... 3. אז לשאלתך... כולה יצאתי עד כה פעמיים וחצי לשטח להרגיש וקצת להתרגל... עוד לא יצא לי ממש להקדיש יום. החיים המשותפים ממש יתחילו בשישי זה... וימשיכו כל שישי קלנדרי כל עוד נשמתי באפי... האמת... לא תכננתי ובניתי על הנוכחית כיותר מפילגש לחצי שנה... (הצווחנית התאימה לי כפורקן לג´נאנה של יותר משנה, שיפור כושר, שיפור טכניקה)... המחשבה היתה (ועודנה...) 450 דנדש בשנה הבאה... גם לא ציפיתי מעצמי להתחבר ל"דבר הזה..." א - מ - ה- מ - ה . . . . . הג´ינג´ית הפתיע אותי!!!!!!!!!!!! כבר ברכיבה הראשונה גילינו כמה דברים משותפים... אמנם הפער ביננו עדיין גדול (הפער בין מה שאני מצפה מעצמי ובין מה שהיא מצפה ממני...) אבל... יש קליק לא צפוי וממש מוקדם משהייתי מדמיין. נתפס בי משהו. משהו פראי. משהו יוניקי. משהו כזה קליל וזריז וחזק שלימד אותי מהר כמה היא יודעת יותר ממני וכמה פער עלי לסגור עד שאתקרב לציפיות שלה ממני כבן זוג... א - ת - ג - ר ! ! ! ! ! ! עוד קשה לי לומר זאת... זה ממש לא היה צפוי מבחינתי... ממש ממש לא ציפיתי שזה יתרחש... כפי שציינתי, המחשבה היתה על משהו זמני לחלוטין... אבל... חליל אבד-רבו חושב שהוא מתאהב
תחושה כזו... אתה יודע... לא מוסברת... דפיקות לב... לחץ ברקות... אדרנלין... געגועים... לא יודע מה ילד יום... האמת, גם לא מעניין אותי כרגע... אני מתחבר לתפוזינה החדשה שלי עד הסוף... וכששנינו נדבר באותה שפה (כרגע אני מדבר ולעיתים היא מקשיבה ולעיתים לא, לעיתים היא מדברת בלי להקשיב לי, ולעיתים אנחנו ממש מתווכחים...) אחליט מה הלאה... נשים. לך תדע...

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif

טור חודשי בפולגז אפשרי.. טור שבועי זה קצת קשה בחודש הזה רצוף המבחנים.. הנזק המוחי שגרמתם לי אתה וחבריך הדובון והיועצת, כולל כל אותם נוכחים בבת שלמה, הינו בלתי הפיך בעליל. כבר יש לי פרופיל 64(רציני לחלוטין..).. עד לאן ירד הפרופיל? יש לציין שהצבא דאג למצוא לי "רשרושים בלב"(עלק.. כמו שמוצאים לכל אחד..) וזאת בכדי לגרום לי להיות כל שבוע מקסימום בבית בכדי לתרגל קצת אינדורו במיטבו... ועל שאלונת אחת לא ענית.. מה בדבר עניין פיצול הקטגוריות? אם הדבר לחוץ לך ויש אפשרות אני מוכן לקחת את העניין על עצמי.. מה אומר הספר? נ.ב תודה.. ושנינו יודעים שלא הייתי פה אילוליי כמה דמויות מפתח פה.. לכם יש חלק בהצלחה.. חלק ניכר..

חלוקת ../images/Emo14.gif הארץ...

החלוקה תתבצע ביום מן הימים... כולנו תקווה שיהא זה יום לא רחוק מדי... ואולי אולי אולי... אפילו קרוב יחסית...

למעלה