חליל בפרוג רוק

דרושקע

New member
חליל בפרוג רוק

היי, מישהו פה מכיר להקת פרוג שיש בה חליל? אני מכיר את Camel Focus Jethro Tull אני הכי מחבב את קאמל,האלבום Snow Goose מעולה! אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יכיר לי. תודה

JohnPaul

New member
יש לי שאלה קצת אישית...

אתה סנילי? יש לך פיצול אישיות? אני מתעניין ברפואה ופסיכולוגיה, אז אני רוצה לדעת.

דרושקע

New member
למען האמת

אין לי פיצול אישיות. אולי קצת סניל. ושמע,לא זכרתי אם שאלתי פה או לא אז כנראה שכן ואנשים פה לא רוצים לענות. אז..טוב.

amit7349369

New member
פניה נרגשת ואישית!

בלי קשר לשרשור, בתור המנהל של הפורום אני מאמין שיש לך את היכולת לחסום גישה לאנשים כמו "לא אוהב כורכום". אני מעריך את המדינות הליברלית שיש בפורום ולרוב אני חושב שזה נכון לא להתערב ולתת לאנשים לבטא את דעותיהם. אבל הבחור הזה כל פעם מחרפן את חגי שמשום מה בוחר לענות לו, והדבר יוצר עצבים מיותרים וחוסר עיניניות בנושאים שעליהם מנסים לדבר מלכתכילא.

amit7349369

New member
לא ממש לא אתה!

ניסיתי להדגיש שלפניה אין קשר לשרשור (או אליך) מדובר על "לא אוהב כורכום" החור משועמם שנכנס מידי פעם ונותן הערות סרקסטיות (ע"ע שרשור "מי יודע מה קרה היום")

dpascal2

New member
אל תהיה גם אתה שוטר מחשבות

חגי מזמין עליו את הצרות במו ידיו ובוחר בעצמו לחרפן את עצמו ואת כל הסובבים אותו. מי שמתחרפן מכל זבוב שיקח פרוזאק לפני שהוא מנסה לשנות את כל הסביבה. איש הכורכום (במקרה חבר שלי) עונה לו כמו שמגיע לו. אותי ורבים אחרים הוא מצחיק עד דמעות. הפורום הזה קיים הרבה זמן לפני שהגעת לכאן וסתימת פיות לא אפיינה אותו מעולם , אז אל תתחיל (עם פז"מ של חודש) להחליט בשביל אחרים מה ראוי ומה לא. צנזורה תעשה לעצמך בכך שלא תקרא הודעות שלו. אל תחליט גם אתה לאחרים מה לקרוא ומה לא לקרוא. מה הלאה ? למחוק הודעות של אנשים עם חתימה שמשווה ילד לקקי או שקוראים להשמדה מרצון של המין האנושי ? חיה ותן לחיות זה המוטו כאן. לא טוב לך ? הבייתה.

תראה ותשמע

אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע כמה אני נהנה מהויכוחים עם האיש חסר האישיות הזאת(שאגב אני יודע מי הוא לפי סגנון הכתיבה שלו-בן אדם יכול להתחבא אחרי שמות אך לא אחרי סגנון ואישיות),אני ממש לא מתעצבן(למרות שזה נראה כך),ואני לוקח את זה ממש בסבבה,אני אחרי 25 שנה של האזנות לרוק מתקדם לא צריך חיזוקים מאדם כזה או שהוא יסכים איתי או יחבב אותי זה שהוא אולי עושה מוסיקה או אולי מכיר חברה מהתחום לא עושה אותו בהכרח מבין גדול. ולגביך:תודה על מה שאתה אומר ומבקש ממנהל הפורום,רק לפי הבקשה שלך והסגנון שלך ברור שמדובר באדם בוגר עם ראש על הכתפיים. אני לא חושב שרמי צריך לחסום אותו,שיגיד מה שהוא רוצה זו זכותו. מה שלי מפריע זה שזה אמור להיות פורום רוק מתקדם של אנשים אינטלגנטיים שרוצים להפרות אחד את השני מבחינה מוסיקלית,ומשום מה כל פעם שתאמר משהו שלא נראה פה למישהו ישר יקפצו עליך והנושא יהפוך להיות אישי ולא מוסיקלי ואם תתעקש על דעתך ישר אתה אובססיבי ופאנט שכופה את דעתו על הפורום,לפי זה כבר קבעו מי אתה ואיזה אישיות יש לך,וזה חבל.יש כאן חברים מאוד נחמדים אך כפי שקורה בכל חברה נורמלית תמיד יש כמה שמתנשאים וחושבים שהם יותר מאחרים ולכן גם מותר להם לזלזל באחרים כי אף אחד לא מגיע לרמה שלהם שהלא הם הכי מבינים והם הכי יודעים.

אה ועוד דבר תשים לב לתגובה של

dpascal2 אליך זה בדיוק מצדיק את מה שכתבתי לך,אתה מבין אני מתעקש על דעתי אז אני מזמין לעצמי את התגובות הללו.וממש קשה לנחש שהבחור שקורא לעצמו "לא אוהב כורכום" הוא חבר שלו,אחרי הכל תאמר לי מי חברך ואומר לך מי אתה.זו אותה החבורה,אותה ההתנשאות ואותו הזלזול.

לא מבין מאיפה הגעת למסקנה

שהוא מתחבא. לא אוהב כורכום הוא לא טרול, הוא חבר קבוע בפורום מזה כמה זמן. אין שום חוק שקובע שכינוי בפורום מוכרח להיות השם האמיתי שלך. אנחנו באינטרנט, זה חלק מכל העניין כאן. יש לי הרבה חברים מהאינטרנט שאני קורא להם בכינוי שלהם ולא בשם האמיתי שלהם. לא כל אחד רוצה שהשם המלא שלו יתנוסס ברחבי האינטרנט. אחרי הכל, יש כאן גם כל מיני אנשים מסוכנים. אתה יודע, כאלה שמזמינים אותך אליהם הביתה לכוס קפה ואז אתה מוצא את עצמך כלוא בבור במרתף עם פודל צרפתי שמונע ממך לברוח. צריך להיזהר. אם אתה לא צריך חיזוקים ממנו, למה אתה מתווכח איתו? למה לנסות לשכנע אותו ולטעון כנגדו אם לא איכפת לך מה הוא חושב? אם אתה לא מתעצבן, למה אתה כותב הודעות ארוכות וזועמות כנגדו? אם אתה נהנה מהויכוחים האלה... טוב, למה זה מהנה בעצם? כי אני חייב להגיד לך, בסופו של דבר, אולי אתה לא מודע לזה, אבל זה שנראה רע בסוף זה אתה ולא הוא. תחשוב על זה בפעם הבאה לפני שאתה מגיב למר כורכום.

שיר תהיתי לאן נעלמת והנה אתה מגיב

אז ככה,אין בעיה שאדם מסוים ישתמש בכינוי ולא בשמו הפרטי,אלא ש.. 1-זה פורום למוסיקה ולא פורום לזלזול ולגלוג על אחרים רק בגלל שהם לא חושבים כמוך,זה מצחיק שכל פעם שאני אומר משהו על זאפה יש כאלה שקופצים פה וישר מגיבים,שגם אם זה אין בעיה אבל למה הכל צריך להיות אישי מה זה ההתנשאות החוצפנית הזאת. 2-גם אם אמרתי שריו זה זאפה לעניים(ככה אני חושב אבל נניח),למה התגובה אליי היא אישית ומזלזלת,אולי(ורק אולי),אני צודק,על סמך מה מחליטים שאני בהכרח טועה,לדעתי,התגובה צריכה להיות עינינית ולא אישית,עדיין הביטוי שהשתמשתי בו הוא רק ביטוי כללי ולא אישי ומעליב כלפי מישהו ספציפי. 3-אם הדוגמא שלך לקפה היתה מכוונת אליי,אז אתה טועה כי כבר היו אצלי כמה מיושבי הפורום ולא קרה להם כלום כי אין לי מרתף ופודל. 4-אני לא מתווכח איתו בכלל,שום דיבור בינינו לא היה מוסיקלי הכל היה אישי,וזה לא התחיל ממני. 5-בהמשך ל-4 לא ניסיתי לשכנע אותו כי שום דיבור בינינו לא היה עינייני אלא רק אישי. 6-וכן לא איכפת לי מה הוא חושב,ואני כלל לא זועם עליו,אם היית מכיר אותי היית יודע כמה קשה לגרום לי לזעום. 7-למה אני נהנה מהויכוחים עימו?אז ככה,אני בכלל לא נהנה אלא שהיה לי התערבות אם מישהו מהפורום שאני מכיר אישית,לגבי רמת הויכוחים והסוג המסוים של כמה אנשים פה בפורום-הוא לא האמין ואני ניצחתי בהתערבות,כך ששוב לא תראה אותי מגיב לו,אגב,חלק מההתערבות שלי היה שהבחור הזה יופיע ברגע שאני יזכיר את זאפה וכך היה. 8-אם אני נראה רע בסוף?אני לא בטוח תלוי כלפי מי,וזה באמת לא משנה איך אני נראה מה שמרגיע אותי זה שכשמכירים אותי הדעה הזאת משתנה,ויש כמה חברים פה שמכירים אותי אישית וביניהם אני לא נראה רע. 9-בינתיים כל אלה שנפגשו עימי לקפה ניהיו בקשר טוב איתי ואף חזרו לשוב ולבקר בביתי ועוד היד נתונה(גם ברייטמן היה אצלי יותר מפעם אחת אתה יכול לשאול אותו לגביי המרתף והפודל).

מצטער, הייתי באירוע משפחתי

1) רואים שאתה לא מבין את האינטרנט. זה מדיום עקלקל. עקב זה הרצון שלך להזמין אנשים הביתה ולדבר על העניינים האלה באופן אישי הוא מוצדק. 2) שוב, רצוי ומצוי. גם אני הייתי רוצה שיהיו פה דיונים מעמיקים ומסעירים שכל אחד מתייחסים לדברים של האחר, אבל אולי באמת זה פשוט לא המקום. 3) זה היה בצחוק, בן אדם. בחייך. 4) אני כל הזמן חוזר על הדעה שלך בוריאציות שונות של "לא יעזור לך כי אני צודק בנושא הזה" ואז אתה עובר לקטע האישי. בכל מקרה, אין טעם שתתייחס לבחור בכלל, אם שניכם לא מסתדרים. 6) אני מכיר אותך על פי איך שאתה מתבטא כאן בכתב, ואם אתה נותן רושם אחר ממה שאתה באמת, אולי כדאי שתתחיל לשקול מחדש את צורת הכתיבה שלך כאן, כי אתה פשוט לא יוצא עצמך. 7) טוב. ואני מזכיר לך, אני אזכיר, לא אני יזכיר.
8) מנקודת המבט שלי, כשאתה מתחיל לקרוא למישהו אפס עלוב ומתנשא שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם וכו' אתה יוצא רע. 9) נפגשת עם ברייטמן ושרדת? וואלה, לא נתתי לך קרדיט כראוי.
טוב, די.

סבבה קיבלתי את מה שאתה אומר רק

חבל באמת שהדיונים פה לא מתמקדים בעיקר על מוסיקה,זה פיספוס של הפורום כי הרושם שלי מהפורום של הג'אז הוא קצת אחר,כנראה שזה טיבם של חלק ממאזיני הרוק המתקדם בארץ ובעולם וכנראה שבגלל אנשים עם יחס כזה הפרוג נמצא איפה שהוא.יש לי חבר שקורא את מה שנאמר בפורום ולא משתתף בו והוא אומר לי רבק חגי מדברים פה על הרבה דברים וכמעט שלא מדברים פה על מוסיקה,וזה לא רושם רק שלו,חבל.

באמת הגיע הזמן לדבר על מוסיקה

מספיק עם עותקים פאתטיים של פנינה רוזנבלום שמדברים כל הזמן על עצמם. וכל משפט שלהם מתחיל במילה אני ומסתיים במילה תותח ובאמצע מסתתר בטחון עצמי של אמֶבַה. (ההודעה הזאת נטולת ציניות)

למעלה