שיר תהיתי לאן נעלמת והנה אתה מגיב
אז ככה,אין בעיה שאדם מסוים ישתמש בכינוי ולא בשמו הפרטי,אלא ש.. 1-זה פורום למוסיקה ולא פורום לזלזול ולגלוג על אחרים רק בגלל שהם לא חושבים כמוך,זה מצחיק שכל פעם שאני אומר משהו על זאפה יש כאלה שקופצים פה וישר מגיבים,שגם אם זה אין בעיה אבל למה הכל צריך להיות אישי מה זה ההתנשאות החוצפנית הזאת. 2-גם אם אמרתי שריו זה זאפה לעניים(ככה אני חושב אבל נניח),למה התגובה אליי היא אישית ומזלזלת,אולי(ורק אולי),אני צודק,על סמך מה מחליטים שאני בהכרח טועה,לדעתי,התגובה צריכה להיות עינינית ולא אישית,עדיין הביטוי שהשתמשתי בו הוא רק ביטוי כללי ולא אישי ומעליב כלפי מישהו ספציפי. 3-אם הדוגמא שלך לקפה היתה מכוונת אליי,אז אתה טועה כי כבר היו אצלי כמה מיושבי הפורום ולא קרה להם כלום כי אין לי מרתף ופודל. 4-אני לא מתווכח איתו בכלל,שום דיבור בינינו לא היה מוסיקלי הכל היה אישי,וזה לא התחיל ממני. 5-בהמשך ל-4 לא ניסיתי לשכנע אותו כי שום דיבור בינינו לא היה עינייני אלא רק אישי. 6-וכן לא איכפת לי מה הוא חושב,ואני כלל לא זועם עליו,אם היית מכיר אותי היית יודע כמה קשה לגרום לי לזעום. 7-למה אני נהנה מהויכוחים עימו?אז ככה,אני בכלל לא נהנה אלא שהיה לי התערבות אם מישהו מהפורום שאני מכיר אישית,לגבי רמת הויכוחים והסוג המסוים של כמה אנשים פה בפורום-הוא לא האמין ואני ניצחתי בהתערבות,כך ששוב לא תראה אותי מגיב לו,אגב,חלק מההתערבות שלי היה שהבחור הזה יופיע ברגע שאני יזכיר את זאפה וכך היה. 8-אם אני נראה רע בסוף?אני לא בטוח תלוי כלפי מי,וזה באמת לא משנה איך אני נראה מה שמרגיע אותי זה שכשמכירים אותי הדעה הזאת משתנה,ויש כמה חברים פה שמכירים אותי אישית וביניהם אני לא נראה רע. 9-בינתיים כל אלה שנפגשו עימי לקפה ניהיו בקשר טוב איתי ואף חזרו לשוב ולבקר בביתי ועוד היד נתונה(גם ברייטמן היה אצלי יותר מפעם אחת אתה יכול לשאול אותו לגביי המרתף והפודל).