חליל! איפה אתה?

t P R

New member
חליל! איפה אתה?

למה לא שבת לספר לנו איך היה בקורס? יאללה, מחכים!

../images/Emo13.gif

המממ... ראשית הקורס היה אצל אסי בבית מקום שווה ביותר בפני עצמו מטר מהים היינו שלושה חניכים אחד צעיר מאד השני מבוגר 30 שנה במים השלישי פלשתיני החומר מעניין והאיש יודע את המלאכה לים נכנסנו רק ביום הראשון ברדודים (תירגול ברווז בחמישה מטר) ביום השני היינו אמורים לתרגל ב-12 מטר עבודה מלאה של דייג אבל הים בגד כך שאת החומר התיאורטי סיימנו צלילת השלמה נוספת תתקיים בשלישי הבא עם הנץ החמה והיום השלישי האחרון המתוכנן לקורס זה שכולו ים יתואם בנפרד כנראה שבוע אחרי אחד החברה עם סירה וכנראה נרד איתו בסירה לבטן האדמה ביום השלישי כמו כן ראינו המון סרטים של מקצוענים דבר מעניין בפני עצמו למדנו לאהוב אכילת סויה טריה במלח ואימצתי ובכלל אסי אני חושב שכשאתה לא בבית... תה יכול לעשות ככה כמה גרושים כל יום על דיי יוז לוקיישן מדהים תעשה ג'אקוזי במרפסת נרות ושמנים ים כבר יש וזהו וזהו הגזמתי...
בקיצור נהנינו וטרם נגמר אני עוד בגדר "חניך" אגב 2.5 דקות עצירת נשימה סטאטי במכה ראשונה ביום הראשון לא ידעתי שככה אצלי אני כבר כמה ימים על טבלה A משתמש באתר הזה עם ההקראה של הקריינית החביבה http://www.impulseadventure.com/assets/apnea_tbl_mozzi/apnea/tablea.htm סבבה בסוף נפסיק לנשום מי בכלל צריך את זה הא?... יומטוב ושישי אני בים הולך להסביר לדגים את כל מה שלמדתי נראה אותם...

t P R

New member
תתפלא, אתה יכול הרבה יותר... ../images/Emo67.gif

(הכוונה לסטאטי). בקורס שיפרתי ל4:08דקות, לעומת ה4 דקות שעשיתי לפני בבית. 3 יום אחרי הקורס, קפצתי ל4:40דקות. הכל תלוי ברמת ההכנה, הנשימה וההרגעות שלנו. בכל מקרה, ישנה תוכנה להורדה למחשב שמקריינת גם את זמני העצירה וכדומה. כמו כן, תוכנה נוספת דומה, שמתאימה גם למחשב כף יד וסלולרי(מזן המחשב). ApnoeTrainer

D the kid

New member
../images/Emo45.gif שמח לשמוע.

באסה עם התוכנה. קופצת הודעה על active X ואז עף החלון
נחפש את מה שTPR הזכיר.. ספר מה אמרו הדגים. נ.ב. כמו בקורסי רכיבה על אופנועים, לא לשכוח את המגבלות ולא לצאת ב"הי"י אחרי קורס ולמתוח גבולות

t P R

New member
אין צורך לחפש

אפשר להוריד מאתר IFA זה נמצא במאגרי מידע העוסקים בטבלאות סטאטיות

erdooom

New member
הנה האתר של משכתב את התוכנה:

http://www.stefansfreedive.de/ וקוראים לה static trainer היא באמת מאד נחמדה, יש גם כמה תוכנות ווביות כאלו. לי זה מאד עוזר לעשות אימונים עם התוכנה, למרות שאני עושה מאט מאד אימוני סטטי, הרוב אימונים בבריכה. ויש גם תוצאות 6:10 בתחרות שהיתה לפני שבועיים באילת :)

המממ...

כל הקטע באתר שהבאתי הוא הקריינות של התירגול ככה אתה לא צריך עוזר ויכול לעצום עיניים ולהרגעה אתה מונחה בקול לא צריך להיות עם העיניים על המחשב ראיתי שיש כאן כפתור מוסיקה אבל הפעלתי ואצלי לפחות אין אופציה של משהו שמקריין או משמיע משהו פיספסתי או שזה מה התוכנה נותנת?

t P R

New member
התוכנה נותנת בדיוק את אותו הדבר.

ורק שתדע, קבצי ה-WAV זהים. כך שאפילו הקול שמקריין זהה
הדבר היחיד שראיתי באתר שנתת, הוא פירוט של הטבלה, מתי מתחיל, מתי נגמר וכדומה. נחמד, אבל לא מעניין. בזמן האחרון, אני לוחץ START ופשוט עוצם עיניים עד הSession Ends.

erdooom

New member
גם לי התוכנה עובדת בלי בעיה

הקול בתוכנה הוא שונה (בן במבטה אוסטרי כבד) אבל הם בדיוק אותו הדבר. אתה יכול הלהשתמש במה שנח.

t P R

New member
יא סלאם!

בן במבטא אוסטרי
לא יודע מה איתך, ערי, אבל אנחנו מעדיפים בחורות במבטא אוסטרלי שמקריינות לנו...

למעלה