חלילן בים התיכון

חלילן בים התיכון

היום צללתי בסטיל שבנהריה ונתקלתי ב-2 חלילנים שהתחבאו בין הכבלים הזרוקים. עומק 26 מטר טמפ´ 17 מעלות . יצור נוסף שטעה בניווט ובא מים-סוף נקווה שיצליח לשרוד. יגאל

denna

New member
יגאל כותב כאילו שזה לא משהו - אבל

שנינו מאוד התרגשנו מהתגלית. מאוחר יוחתר בדקתי באנציקלופדיה (לדגים) שלי, וע"פ התמונות לא טעינו בזיהוי. כרגע אין איזכורים בשום מקום שהם קיימים בים-תיכון. לכן יש לי שתי שאלות: 1- יש כאן עוד צוללים שנתקלו בחלילנים במיימי הים התיכון? 2- יש מי שיודע איך ליצור קשר עם ד"ר דני גולני, כדי שנוכל לדווח לו על כך? שבוע שקט, דנה

הקרפיון

New member
דני גולני עובד באונברסיטה העברית

במחלקה שנקראת "אסא" ((אבולוציה, סיסטמטיקה ואקולוגיה) אין לי כאן את מס, הטלפון שלו, אבל אפשר לטלפן לאונברסיטה העברית גבעת רם (נדמה לי שהמספר של המרכזיה הוא 6582222 02 ) ולבקש. אני אנסה לעבור אצלו ולשאול אותו יותר מאוחר.

mto

New member
...

מזה חלילן יש לכם תמונות או קישורים ?

denna

New member
עוד מידע על החלילנים בים תיכון../images/Emo18.gif

הקרפיון נפגש עם ד"ר דני גולני ושאל אותו לגבי החלילנים. להלן המידע שהקרפיון העביר לי - הפעם הראשונה שדיווחו על המצאות חלילנים בים התיכון היה בינואר 2001. לפי המימצאים לחלילן לא רע כלל בים התיכון, ותוך חצי שנה נמצאו 6 חלילנים. לאחרונה נצפו חלילנים גם במיימי תורכיה. ואתמול בסטי"ל בנהריה... שבוע טוב, דנה

הקרפיון

New member
עוד מידע.

דני ביקש לומר תודה על המידע, וביקש לצין שמידע כזה חשוב. הוא ציין שמה שהם היו רוצים זה גם דוגמית (יענו, דג מת) כדי שיוכלו לזהות בוודאות. אני מניח שצילום טוב גם יכול היה לעזור. הוא אמר שהוא ישמח להרצות במפגש פורום, מה שמעלה את האפשרות לנסות ולהרים מפגדש כזה בירושלים (למשל, בקומפוס החביב שלי). יש לו גם CD חדש עם אנציקלופדיה מצולמת של דגים, שהוא ישמח לקדם... יש לי את הטלפון שלו, ואני אוסיף אותו יותר מאוחר.

למעלה