חלילית ../images/Emo99.gif
היום הייתי בחלילית, צילמתי תמונות של מחלקת התופים, עשיתי סקס פראי (מיד אפרט...) קניתי כמה מקלות, ונדהמתי - ממה? מהיחס! לא ידעתי שקיים כזה הבדל של שמיים וארץ בין היחס בכ"ז ומרום ליחס בחלילית איזה יחס! באיזו חנות עוד נותנים לתופף 20 דקות על מערכת אקלטרונית ועוד איזה 10 על אקוסטית!? ובכלל המוכרים היו נחמדים, צחקו, סימפטים - מגניב שם. האם גם אתם קיבלתם יחס כזה בחלילית? או שהיה להם מצב רוח טוב היום?
והדבר שיותר התלהבתי ממנו שם זאת המערכת האלקטרונית שנמצאת בחדר הגדול (לא במחקלקת תופים) כשראיתי אותה כ"כ התלהבתי - שלא חשבתי אפילו על להתקרב עליה, מה לעשות אני רגיל לחנויות אחרות... אחרי שכבר קניתי את המקלות (חבר שלי קנה כיסא) חשבתי לנסות אותה כמה שניות - אף אחד לא ישים לב - אני והמערכת הזאת התמזמזנו 20 דקות, לא יכולנו להתאפק! עשינו סקס פראי וקיצבי
ואף אחד לא אמר כלום!! זה היה כ"כ כיף
לא רק זה, המוכר אפילו עזר לי לשנות כלים ומערכות! חברים שלי שהיו איתי היו צריכים לסבול אותי
אני הייתי בעננים, זאת פעם ראשונה שאני מנגן על אלקטרונית יותר מדקה, בסוף לא הייתה להם ברירה אלא ממש להרים אותי מהמערכת בכח (ברצינות) אני ממש הייתי בהלם מהמערכת הזאת, שאפילו לא שמתי לב למחיר, שזה בד"כ הדבר הראשון שאני מסתכל עליו, מישהו במקרה זוכר את המחיר? מישהו מכיר את המוכר במחקלת תופים? (איש ממש נחמד, די נמוך ושחום)
היום הייתי בחלילית, צילמתי תמונות של מחלקת התופים, עשיתי סקס פראי (מיד אפרט...) קניתי כמה מקלות, ונדהמתי - ממה? מהיחס! לא ידעתי שקיים כזה הבדל של שמיים וארץ בין היחס בכ"ז ומרום ליחס בחלילית איזה יחס! באיזו חנות עוד נותנים לתופף 20 דקות על מערכת אקלטרונית ועוד איזה 10 על אקוסטית!? ובכלל המוכרים היו נחמדים, צחקו, סימפטים - מגניב שם. האם גם אתם קיבלתם יחס כזה בחלילית? או שהיה להם מצב רוח טוב היום?