חליטת פטל - שאלה

myofer

New member
חליטת פטל - שאלה

ובבקשה לענות רק אם אתם בטוחים בטוחים שמעתי (ממדריכה להכנה ללידה שאני מאוד סומכת עליה) שחליטת פטל מחזקת את הרחם ורק כאשר הוא מוכן היא יכולה לזרז את הלידה או לחזק צירים או משהו כזה. אבל היום כשהלכתי לקנות בחנות הטבע המוכרת אמרה לי שעדיף שאני לא אקח מוקדם מדי כדי לא לזרז את הלידה. אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע.. תודה רבה מראש
מעין

avorly

New member
חליטת פטל-

פטל מכווץ ועוצר דימומים. מה שאמרה המוכרת בבית-טבע נכון מאוד, עדיף לחכות לאחרי הלידה. למה לזרז את הטבע? תני לו את הזמן שלו. וגם- שתהיה לידה קלה ובזמן, אמן

מוטימוט

New member
ראשית - מדוע לחזק את הרחם?

שלום רב מדוע לחזק את הרחם? האם יש היסטוריה של הפלות, חולשה, דימום או כאב? אם ההיריון תקין או היו הריונות נורמלים בעבר מדוע לקחת צמחי מרפא לא לצורך?! אם יש בעיות, יש צמחים יעילם הרבה יותר מפרי הפטל. פטל בוסר נקרא בסינית FU PEN ZI מכיל חומרים דמויי אסטרוגן, הוא חמוץ באיכותו- ולכן השימוש העיקרי הוא לשתן תכוף (בשל יכולתו לכווץ). הוא מחזק את הכליות האחראיות לפריון ותקינות ההריון-לכן בעקיפין מחזק את הרחם, אך שוב אני מדגיש שיש צמחים יעילים ומתאימים יותר. בדר"כ ניתן לנשים בגיל הבלות, עם בעיות זכרון ותכיפות במתן שתן. בברכה מוטי

מאיר72

New member
מורדוך לא אומרים גיל הבלות יותר

אמור נא מעכשיו: גיל המנאפואזה או גיל בו מפסיק הוסת וכו' גיל הבלות נשמע זקן ומעליב. חג שמח

למעלה