חלו everybody....

חלו everybody....

קוראים לי הילה ואני בת 16
... מב"ש למעשה אני לא שומעת מטאל כמעט בכלל, חוץ מהלהקה שלדעתי ממש טובה, סונטה ארקטיקה שאני לא עוזבת את השירים שלהם
... האמת היא שלאחרונה אני מאוד רוצה להכיר להקות של פאוור מטאל, השאר די כבר לי (לפחות בינתיים) יש לי שאלה
איזה סוגי מטאל יש בסונטה חוץ מפאוור?

vampire girl 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לי קוראים יוליה אםם בקשר ללהקות פאוור יש מאוד הרבה להקות ממש טובות שכדי לשמוע אני יציעה כמה דוגמאות והאנשים האדיבים שפה
יוסיפו עוד אז הנה כמה שאני ממש ממש אוהבת: blind guardian [מאוהבת] edguy[להקה ממש ממש טובה] nightwish[להקה ממש שווה אם סולנית] helloween[האמא והאבא של הפאוור מטאל:)] kamelot[להקה טובה] Stratovarius[להקה גם מאוד טובה] Rhapsody[כמובן איך אפשר לשכוח אותם חחח) טוב אני אפסיק פה ואשאיר לאנשים פה :):):):):)

אמממ

אני לא יכול להגיד לך איזה עוד סוגים יש בסונאטה ארקטיקה אבל אני בהחלט יכול להמליץ לך על להקה בסגנון שלהם.. Nightwish הם גם להקה פינית כמו סונאטה ויש להם אחלה של שירים לדעתי.. אני גם התחלתי לשמוע פאוור מטאל בגלל סונאטה ונייטוויש. בהצלחה!

שלום הילה ../images/Emo13.gif

היי, אני הגר. לא שומעת מטאל? אז מה את בכלל שומעת? :-O בכל אופן תנסי את Nightwish, הם ממש לא כבדים. (הם סתם מושלמים(4U))

את רוצה לשמוע פאוור טוב?

תתחילי מHelloween, האבות של הפאוור, אחת ה-להקות שאני מכיר, ואם הם לא יזכו בחולייה החלשה פה בפורום זה יהיה מוזר
ממ עוד מומלצות: Blind Guardian - אחת הלהקות האהובות עלי והטובות בסגנון האדיר הזה ושאר הטובות שקיימות - nightwish, edguy, at vance, STRATOVARIUS (!!), Rhapsody,Savatage, Symphony X, Dragonforce, Avantasia ועוד סגנון מומלץ זה גוד מטאל, ויש משם רק להקה אחת, בשם EPICA, והיא מומלצת ביותר סימון תעשי לי ילד
בבקשה לך, הילה

Musta Susi

New member
שלום לך../images/Emo24.gif

תנסי: ThunderStone (פינים
) Demons And Wizards (האנסי
) Luca Turilli (לוקה
) At Vance (גרמנים
) Celesty (גם פינים - יותר דומים לRhapsody
)

למעלה