אופניים
הי טל, אם כבר מדברים על צרפת, מתחיל הטור דה פרנס היום. את בטוחה שאת לא מצטרפת? נורא מדהים מה שהמונדיאל עשה לאומה הצרפתית השסועה. ולו רק בשביל זה זה היה כדאי. אני מקווה שיהיה לה אפקט מתמשך. את האופניים את יכולה לקשור לסורגים של החלון שלי בשביל שמכניס לאגף ג' כשבאים מבית דנה או מחניון אביב. שם ממש לא יגעו בהם, נוכל לפקח. היום והשעה מתאימים. יש אפשרות להציע מיקום חלופי? יש לי חבר מהתיכון שיש לו בית קפה נחמד בצפון דיזנגוף. אם בכלל, אני אוהבת שהחברים שלי מרוויחים מההוצאות שלי. אבל אם רמת אבי הוא מקום בלתי ניתן לשינוי, אוכל להגיע לשם. בן זוגי יושב בקפה שם בדרך קבע, אולי זה אותו מקום. איזה קפה? אני עכשיו צריכה לחשוב על פרוייקט.ממממ..... לגבי פרוייקט הקיץ, אני אכתוב לך כמה מרשמים שאת רוצה, זה בסל הבריאות? אני באמת לא יודעת מה גורם לך להרגיש כך. אבל אני די בטוחה שזה קשור לשינוי ההורמונלי, ושזה עיניין של זמן ותהיה הסתגלות. את יודעת שיש לי סבלנות. לא ראיתי את רשימת המרפאה שלי ביום א. רק קחי בחשבון אני חייבת לצאת בזמן כי אני נוסעת לתת הרצאה בבאר שבע. דווקא הרעיון של ההרצאה מעניין, רק שאין עוד עוד שמץ של מושג מה אני הולכת להגיד שם.