חלוקת תפקידים

talsa9

New member
חלוקת תפקידים ../images/Emo35.gif

הי
מה שלומך?? אני באה לבקר אותך ביום ראשון בבוקר - להלן הצעה לדיל: אני מביאה תוצאות בדיקות (כבר יש) וקפה ואת מביאה מצלמה ואת יומן הפגישות שלך?? (בוטלה הנסיעה למונדיאל, ואפשר לממש תכניות בקרוב...)

מה זה בוטלה הנסיעה למונדיאל?

הי טל, אביא מצלמה. אני נוסעת אחר כך לבא שבע, אז אבי את המצלמה הפושטית איתי. יומן הפגידשות בראש והוא גם פונקציה של התורנויות שלי. יום ו' ה-14, מתאים לי. חריג בבדיקות? אני חוזרת לחצי גמר, הקבוצה שלי מובילה....

talsa9

New member
מצטערת לומר

שאני בעד פורטוגל, אבל אל תקחי את זה אישית.. הנסיעה של המונדיאל שלו, לא שלי כמובן, מה שאומר שהוא בארץ. דווקא יום שישי ה- 14 נשמע לי טוב. אני אבדוק איתו מחר. האמת שהבדיקות שלי בסדר גמור (אני תותח, מסתבר..). החריגות זה רק - ESR 1 HOUR - 22 (הטווח 0-20) KETONE - 5 (הטווח 0-0) זה אומר לנו משהו?? אגב, ד"ר, הקילומטרז' החודשי שלך ממש מרשים..

לצערי זה קילמוטרז מוטס

ולא בשחיה, בזה דווקא הורדתי את הקילומטרז החודשי. בבוסטון שחיתי בגשם, אם זה נחשב. השקיעה (ESR), הקטון בשתן (בגלל צום), זה כלום. לא חשבתי שנמצא משהו, אבל רציתי להיות זהירה. תנחומיי על הספד פורטוגל
, תצטרכי להסביר לי מה בדיוק הביא אותך לעודד את פורטוגל. אין לי שום דבר נגדם, אבל איך אפשר בגלל לפקפק בשליטה האבוסלוטית של זידאן. אין עליו! איזו דרך יפה לסיים קרירה! ליתר בטחון, תזכירי לי שוב את נושא המצלמה בסוף השבוע, את יודעת אלצהיימר וכו'..

talsa9

New member
עוד פעם האלצהיימר הזה??

את הרי יודעת שאני אזכיר לך בלי קשר לאשליית האלצהיימר שלקית בה... שחייה בגשם לפי ספר החוקים הפרטי שלי נחשבת כפול, מה שאומר שאם את עומדת לשחות לבאר שבע, יש לך אפילו סיכוי להעלות את הקילומטרז' החודשי. ואפרופו קילומטרז', היום סוף-סוף הצלחתי לנסוע קצת יותר ממטר וחצי על האופניים. אה, שכחתי לספר שנפרדתי מאופני העיר המקסימות שלי לטובת אופניים רציניות (אבל סקסיות לא פחות). אם אני באמת תותח בבדיקות האלה, זה אומר שהתשישות המטורפת הזו היא חלק נורמלי מההחלמה?? אז למה אני ברגרסיה?? זה לא נראה לך ממש מיותר?? ולגבי פורטוגל, עזבי, לא רוצה להסתבך איתך..

יש לי רעיון

אולי תגיעי באופניים ביום א'? כך אוכל לצלם אותך ואת האופניים. אני לא יודעת אם זו רגרסיה, אני לא בטוחה שזה מהלך רגיל, אבל אם הכל בסדר, קשה לי להאמין שיש משהו רציני ובודאי זה יעבור. מה עם פרויקט הקיץ? יש התקדמות? את בונה על אפקט האופניים? כתבת שהן סקסיות... יש לי עוד רעיון (תראי איזה ראש פורה בלילה שלאחר נצחון צרפת), אולי תצטרפי למודעון של רוכבי אופניים. אולי שם תפגשי את Mr. Right.

talsa9

New member
איך ברגע נהייתי בעד צרפת ../images/Emo8.gif

בדיעבד אמנם, אבל אם זה מה שעושה לך ניצחון שלהם, מעניין מה יהיה אם הם ינצחו ביום ראשון.. מאחלת לך. כבר הגעתי אליך באופניים לא פעם, הבעיה היא שעכשיו אני לא מעיזה לקשור אותם בחוץ, ולהכניס אותם עד אליך זה לא ממש נעים... לגבי פרוייקט הקיץ - אני לא בונה על האופניים, אני בונה על הוראות הרופא שאת תתני.. ולגבי הרגרסיה - כבר הרגשתי יותר טוב. זה בטוח. שמעתי שיכול להיות מצב שההורמונים בדם תקינים, אבל לא נקלטים בתאים במאה אחוז, וזה הפער בין הבדיקות להרגשה. זה נכון? יש דרך לבדוק את זה? יש לך שק עם סבלנות בשבילי?

talsa9

New member
והנה זה בא -

יום ו' ה- 14 לחודש בשעה 11:00 ברמת-אביב ג' (מקווה שזה בסדר לך) קבענו??

אופניים

הי טל, אם כבר מדברים על צרפת, מתחיל הטור דה פרנס היום. את בטוחה שאת לא מצטרפת? נורא מדהים מה שהמונדיאל עשה לאומה הצרפתית השסועה. ולו רק בשביל זה זה היה כדאי. אני מקווה שיהיה לה אפקט מתמשך. את האופניים את יכולה לקשור לסורגים של החלון שלי בשביל שמכניס לאגף ג' כשבאים מבית דנה או מחניון אביב. שם ממש לא יגעו בהם, נוכל לפקח. היום והשעה מתאימים. יש אפשרות להציע מיקום חלופי? יש לי חבר מהתיכון שיש לו בית קפה נחמד בצפון דיזנגוף. אם בכלל, אני אוהבת שהחברים שלי מרוויחים מההוצאות שלי. אבל אם רמת אבי הוא מקום בלתי ניתן לשינוי, אוכל להגיע לשם. בן זוגי יושב בקפה שם בדרך קבע, אולי זה אותו מקום. איזה קפה? אני עכשיו צריכה לחשוב על פרוייקט.ממממ..... לגבי פרוייקט הקיץ, אני אכתוב לך כמה מרשמים שאת רוצה, זה בסל הבריאות? אני באמת לא יודעת מה גורם לך להרגיש כך. אבל אני די בטוחה שזה קשור לשינוי ההורמונלי, ושזה עיניין של זמן ותהיה הסתגלות. את יודעת שיש לי סבלנות. לא ראיתי את רשימת המרפאה שלי ביום א. רק קחי בחשבון אני חייבת לצאת בזמן כי אני נוסעת לתת הרצאה בבאר שבע. דווקא הרעיון של ההרצאה מעניין, רק שאין עוד עוד שמץ של מושג מה אני הולכת להגיד שם.

talsa9

New member
איפה אני

ואיפה הטור דה פראנס... מבטיחה לנסות למצוא את החלון שלך ביום ראשון. אם תרגישי אבנים קטנות עפות פנימה, תדעי שאני קוראת לך... איזה בית קפה בצפון דיזנגוף? זה הרי כמעט בשכונה שלי. קדימה, תמליצי, למרות שהמסעדה של חברי הטוב קודם... ביום ו' - נראה לי שזה ישאר שם. כמו שאני מכירה אותו, הוא בטח רוצה מקום שקט ולא נורא בולט. תחשבי על פרוייקט, תחשבי חזק, אין איך להפסיד פה. בעניין פרוייקט הקיץ, ברור שזה בסל בריאות הנפש (!!) והגוף (!!) - אחרת הייתי עוזבת את הארץ. ולגבי למספר המרשמים, אני סומכת עליך שתרגישי לבד כמה את צריכה לרשום לי.. אני לא יודעת מתי את צריכה לצאת למסע דרומה, אבל התור שלי ב- 10:00. אני גבולית? ועל מה ההרצאה?

לא זה בסדר, אני נוסעת בצהריים

בית הקפה הוא גלעד ודניאל,בצפון דיזנגוף, לא זוכרת איזה מספר בדיוק, בסביבות ה-300, קרוב מאד לפינת ירמיהו. מקום קטן אינטימי, אוכל טוב, ארוחות בקר ממש נחמדות, ואפילו כמה סלבס מהשכונה שנוהגים לשבת שם (מהזמרים האהובים עליך: מאיה בוסקילה, שלמה ארצי...). כמובן שלא בשביל זה אני ממליצה, אלא כפרסומת לחבר'ה. וגם אפשר לבוא עם כלב.

talsa9

New member
אני בטוח מכירה אותו

אבל לא יודעת איזה הוא מהם. כמו שאת מתארת לעצמך, הנושא ייבדק ותגובות יגיעו בהמשך. אם אנחנו כבר באוכל טוב ובאווירה קסומה - תנסי את "גבריאל" במונטיפיורי. אה, ותזהרי אם את הולכת לשם בלי להגיד לי קודם! בקשר לזמרים האהובים עלי, היא דווקא לא אחת מהן, והוא זה סיפור מורכב יותר. בכל מקרה: א. אני יכולה לחשוב על כמה שאהובים עלי יותר. ב. רובם המכריע של הסלבס לא באמת עושים לי את זה.. ולא, אל תתפלאי.

מה היא לא זמרת אהבוה עליך

ואני דווקא חשבתי שכן... סתם..וסלבס לא עושים לך את זה? אני רואה שאת צריכה קורס מזורז בקריאה של לאישה. אולי נתחיל באימון אצל גיא פינס. אני מוכנה אפילו לנדב לך את הבת הקטנה שלי בתור אחת שממש מתמצאת. נראה אותך נשארת עדישה אחרי שתביני את הקסם שבחבורה הזו. לא נכנסתי לגבריאל, הייתי שם המון פעמים בזמן שזה היה בבלה. בתי אוהבת את המקום הזה, יש לה נטיה לדברים קצת קיטשים, מבחוץ זה נראה די flashy. אבל אני מוכנה לנסות פעם. זה יהיה בלי הבן זוג כי הוא שם וטו על המקום, לא מצא חן בעייניו. חוץ מדקורציה יש דברים טעימים? החבר שלי מהתיכון, הוא דניאל, זה עם המבטא הצרפתי החזק. למדנו ביחד בי"ב, וכפי ששר יוסי בנאי הבלתי נשכח, "היינו ילדים וזה היה מזמן"

talsa9

New member
כפי שאת מתארת לעצמך

אני דווקא שולטת בנושאי גיא פינס למיניהם. אבל בין "שולטת" לבין "עושה לי את זה" יכול להיות פער ממש גדול.. למרות זאת, אשמח לעבור קורס חיזוק מזורז אצל הבת שלך. שמת לב שבתשובה שלך לציפור לילה הוכחת חד משמעית את הטענה העתיקה שלי לגבי האלצהיימר המדומה שלך? גבריאל מקום קסום (בעיקר הגינה שמאחורה), ומאד טעים שם. ואפילו לשבת שם על הבר בלילה זה מפנק. אני מטילה וטו על מקום שמפקיע מחירים, שמתייחס לא יפה לעובדים שלו, שלא נותן אווירה ותחושה מפנקת. אבל בלי בכלל לנסות? אני צריכה לדבר איתו..

לא הוא ניסה

אל תגזימי. הוא היה שם. כנראה שהלב הפולני שלו היה באבל על סגירת בבלה. האמת הפתעתי את עצמי כשנזכרתי בבחורה. היא הייתה אצלי פעם או פעמיים אולי לפני 5 שנים. אבל את יודעת, זה בדיוק היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל. היה לי הבזק של זכרון. לא אני יודעת שאין לי אלצהיימר. יש לי רק זכרון סלקטיבי.. הנה זו דרך יותר יפה לנסח זאת. למשל שמות של אנשים, זו תמיד הייתה קטסטרופה אצלי. הבת שלי יכול הלהעביר לך כל מיני קורסים במצקועות מאד חשובים. יש לך בלוג למשל? לא???? למה את מחכה? את לא יודעת שהחיים אחרים כשיש לך בלוג? זה רק אחד המקצועות שהם היא מצטיינת. יש לה שליטה אבסולטית בגיא פינס וכל המשתמע מכך. רק אל תשאלי אותה שאלות הצמאות בגיאוגרפיה עולמית, זה לא בדיוק חשוב. את יודעת למשל מה עיר הבירה של הולנד או דברים כאלה.

talsa9

New member
האמת, לא נראה לי שיהיה לי

בלוג אי פעם... אני מסתדרת לא רע עם מעגל הקרובים שבחרתי ושמקשיבים לי (חלקם בתשלום, אבל בואי לא נהייה קטנוניים) ואין לי צורך בקהל המוני נוסף. תגידי, למי אין זיכרון סלקטיבי?? אני לא חושבת שהיינו יכולים לשרוד בלי מנגנון הוויסות הזה. את פשוט מודעת אליו, זה הכל. ומסר קטן לזיכרון-לטווח-ארוך שלך: אם לא תזכרי אותי עוד כמה שנים, את תשלמי על זה ביוקר..

עם איום כזה....

לא אני לא חושבת שאשכח אותך. גם כשאני כבר לא אדע כמה זה 100 פחות 7, אני חושבת שאני עוד אוכל להגיב למשמע שמך. איך זה?

talsa9

New member
אין טוב מזה

זה מבטיח לי לפחות עוד איזה 60 שנה קדימה, ואז אני כבר לא אדע כמה זה 100 פחות 7. אם ככה אני מסודרת. ולא סיפרת על מה ההרצאה של יום ראשון (אני יודעת, זה הרי סינית בשבילי ואין סיכוי שאני אבין, זה בסדר..).

את דווקא תביני

אני הולכת להרצות בפני קבוצה של נשים פעילות חברתיות בשכונות מצוקה בבאר שבע על הפחתת גורמי סיכון למחלות לב וכלי דם בקרב האוכלוסיה ובמיוחד בקרב נשים. את רואה שאת מבינה. לא מדע גבוה, אבל ללא ספק אתגר. מעולם לא הרצתי בפני קהל כזה.

talsa9

New member
לא רק שהבנתי

זה באמת מעניין. ובתור מי שיש לה פחד קהל, זה נראה מאתגר כפליים. את בטח עושה את זה בקלי קלות. אם זה לא היה כל כך רחוק, הייתי באה לשמוע.

למעלה