חלוקת תעודות

hillator

New member
חלוקת תעודות../images/Emo45.gif

שנת הלימודים נגמרה היום לבתי הספר היסודים ולרגל תחילתו של החופש הגדול ניתן דיפלות לדמויות ימי חיינו אני אתחיל ומי שרוצה מוזמן להוסיך או להגיב ולתת כמובן לעוד דמויות או מוסדות בסידרה.

hillator

New member
ריילי-

הציונים הינם מתוך 100 יצירתיות- 80, התלמיד מביע רעיונות יצירתיים ביותר חלקם אך לא מתאימים לבית ספרנו(קרי לסדרתנו) התחשבות בזולת- 40, רצח דמויות אהובות, התמקדות בטינס היסטוריה- 30 , ריילי מצטיין בשכתוב ההיסטוריה מחדש ואינו נצמד לעובדות. בזבוז כספים-100 מוציא את הכסף על הדברים הלא נדרשים הערכת המורה- ריילי ההיתתלמיד מצטיין לפני 10 שנים כניראה התדרדרת לאחרונה נע לקחת את עצמך בידים

2DH

New member
משטרת סאלם

כוונה - 50 . אני באמת מאמינה שמשטרת סאלם רוצה לפעול ולהצליח לעצור את פושעי היקום (יעני כל מי שעונה לשם דימרה) אבל אתם יודעים מה אומרים : הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות וחשוב מכך ... כוונות במקרה הזה ממש לא מסיקות. הצלחה 10 - על המקרים שבטעות הם תופסים את הפושע האמיתי. כשלון 5 (תזכרו שמטרתינו להמנע מכשלונות): תחת כשלון נכנסים כל המקרים בהם הפושע הלא נכון נתפס (לארי וולש פעמיים בתור דוגמא) הפושע לא נתפס לעולם (פרנקו קלי הוא רק דוגמא בודדת...) הפושע האמיתי יצא לחופשי (שאני אפילו לא אתחיל פה...) הגנת על עדים 6: או במילים אחרות כל פעם שמציבים שוטר מחוץ לדלת והבן אדם שמגנים עליו לא ממש מוגן (והסיכוי שהוא יסיים מת או חטוף רק עולה עם מתן ההגנה המשטרתית) שיוויון לכל האזרחים ואי מתן העדפות לבני משפחה 00000000.00000 אני באמת צריכה לפרט ? ! ממוצע :14.2 (וזה אחרי שהייתי מאד נדיבה ורחמנית בחלוקת הציונים) לשנה הבאה על משטרת סאלם להשתפר בכל המקצועות להתחיל להכין שיעורי בית , ללמוד מטעויות העבר . המלצה חמה : להעיף את כל השוטרים (כולל כל אנשי הISA) !!!

hillator

New member
תוספת

זמני עבודה- 5 השוטרים בסאלם באים לעבוד מתי שבא להם וכמה שבא להם? אפשר להעדר מהעבודה כל שני וחמישי ולנסוע לחו"ל על חשבון משלם המיסים

למעלה