חלוקת סרט לסרטונים

• פותח הנושא et28
  • פורסם בתאריך

et28

New member
חלוקת סרט לסרטונים

צילמתי וידאו שאני מעוניין לחלק אותו למספר סרטונים. הקובץ הוא MP4.
ניסיתי עם VirtualDub אבל הוא אומר לי שהקובץ לא חוקי. גם כשניסיתי להתחכם ולהמיר לקובץ AVI (עם FORMAT FACTORY) הקובץ לא חוקי....
מה האפשרויות לחלוקת הסרט למספר סרטונים?

גיליום

New member
VirtualDub מיועד בעיקר לסרטים בפורמט AVI. נסה תוכנה אחרת..

עשיתי חיפוש קצר ב-Softpedia (אתר שממליץ על תוכנות חינמיות מסוגים שונים וגם מבצע בדיקות וירוסים, כדי להבטיח שהתוכנות נקיות מפוגענים).
מצאתי את התוכנה הזו: Free MP4 Splitter. באתר הם מבטיחים שהיא קלה וידידותית לתפעול ומאפשרת חלוקה של סרט MP4, לסרטונים קצרים.
אתה מוזמן לנסות את התוכנה ואחר-כך לכתוב כמה מילים לגבי ההתרשמות שלך ממנה. אולי זה יעזור למישהו אחר בעתיד, שיחפש לבצע בדיוק את אותו הדבר...
בברכה,
גיליום

et28

New member
ההתרשמות שלי

אז ניסיתי את התוכנה, והנה ההתרשמות שלי כפי שהבטחתי :)
התוכנה פשוטה להתקנה, ללא תוספות למינהן או נספחים.
התכונה עושה את העבודה- מחלקת את הסרט למספר חלקים שווים (לפי הגדרת המשתמש) או לפי חלוקת המשתמש.
הבעיה היחידה שמצאתי היא שבעת חיתוך יש לנחש את הקטע שאתה רוצה- לא ניתן לחתוך את הקטע בזמן שאתה עליו, התוכנה תמיד תחזיר אותך להתחלה.....
אז לסיכום- עושה את העבודה, אבל בהחלט לא משהו מקצועי או מדוייק....

גיליום

New member
תודה על הביקורת

ראשית, זה חשוב לדעת שהתוכנה פשוטה להתקנה ושימוש. יש הרבה גולשים שלא מחפשים את התוכנה הכי משוכללת, אלא דווקא אז זו שעושה את העבודה הכי בקלות..
שנית, בהנחה שהתוכנה מציגה את ציר הזמן, ניתן לצפות בסרט לפני כן ולרשום לעצמך את זמן ההתחלה והסיום של הקטע הדרוש, לא?

בברכה,
גיליום

et28

New member
תודה לך על התשובות ותשובה על השאלה שלך

לא ניתן לרשום זמן התחלה וסיום (לפחות ממה שאני הצלחתי להבין)

למעלה