חלוקת מירסים

מ ס ט י ק

New member
חלוקת מירסים

היום החלו בחלוקת המירסים בח"א (בבסיס רמת דויד חילקו היום) מחר מתחילים בחלוקת מירסים לחמ"ן.

noga85

New member
אצלנו בבסיס חילקו בשבוע שעבר

חמוד לאללה המירס הזה, רק חבל שהממשק שלו לא הכי נוח בעולם (אבל מתרגלים), ושחסרים שם כמה דברים (מצלמה... אינפרה אדום... BT... לא חסר
) הPTT הזה זה הדבר הכי מצחיק בעולם
איזה כיף זה לשגע אנשים עם זה... קיצר אחלה דיל קיבלנו...

מ ס ט י ק

New member
דווקא טוב שאין בו מצלמה

בבסיב שלי אסור להיות עם מצלמה והטלפון האישי שלי היווה קצת בעיהץ. ובאמת באסה שאין לו BT ואינפרא אדום - אבל ניסתדר.. המחירים זולים, זה הכי הכי חשוב! אגב, ניסית את הרמקול שיש בו, אמרו לי שהוא עושה קצת בעיות, זה נכון?

מ ס ט י ק

New member
וגם לי יש מירס...

מכשיר לא נוח במיוחד לפי מה שיצא לי להכיר אותו עד עכשיו...

oleg_kh

New member
ה-PTT בתשלום ?

או שיש איזה קומבינה או קבוצות מסויימות שביניהן זה חינם? יש איזה מסלול מיוחד לאנשי קבע שאפשר לקחת מכשיר שני בזול עם מסלול זול או שאין כזה דבר?

מ ס ט י ק

New member
הוא בחינם לשבועיים

אבל עדיין לא הבנתי איך משתמשים בו... שלחו לי "איתותים" אבל לא שמהו ישר... מישהו יודע איך משתמשים בזה? יש מכשיר זול עם תוכנית זולה דרך חבר, אבל זה לא כמו ההטבה לאנשי הקבע.

oleg_kh

New member
לגבי ה PTT

איתות זה סתם כדי שתתיחסי, זה מצפצף עד שאת לוחצת אישור. מן הודעה שמישהו מחפש אותך, ואז את עולה מולו במירס. כלומר מוצאת את השם שלו בספר טלפונים לוחצת על ה PTT ומדברת. איתות זה סתם משהו למקרה שאני עולה מולך ואת לא עונה, אני שולח איתות שמנג'ס לך עד שאת מבטלת אותו. (כאילו משהו שאומר שאני מחפש אותך, כי אם אני עולה מולך ואת לא עונה זה לא כותב לך במכשיר 'שיחה שלא נענתה', אז האיתות זו הדרך שלי להגיד לך שחיפשתי אותך ולא ענית)

My Identity

New member
קליטה במירסים

אכן, המירסים הולכים ומשתלטים על צה"ל. מירס, כחברה הקטנה ביותר בשוק, זכתה במכרז של הצבא ומוכנה לחלק מכשיר לכל מי שרק רוצה (קצת לחץ, בטח אפשר היה להוריד אותם ללחלק לסמלים) אבל, וזה אבל גדול, מה עם הקליטה? אני לפחות מאוכזב ממנה. אני גר במערב ראשון והקליטה כאן על הפנים. מישהו יודע איך צה"ל מתכוון להפעיל לחץ על מירס להקים תשתית נורמלית? (אולי מישהו שעובד בחושן?). עוד מישהו סובל מבעיות קליטה?

למעלה