חלוקת זמן- תאילנד נפאל

SסוכןT

New member
חלוקת זמן- תאילנד נפאל

יש לי סה"כ 3 חודשים, חודש וחצי בכל מקום זה טוב? אני לא אעשה טרקים של 3 שבועות בנפאל אלא מקסימום שניים של שבוע ועוד 2שניים של יומיים שלושה, אני גם רוצה להיות בפוקארה וקטמנדו, כמה זמן אפשר למצות את זה? בתאילנד אני רוצה להיות באיים שבועיים+ בצ'אנג מאי וראי, ובאיזור בנגקוק...מספיק זמן כדי להנות ולא להיות לחוץ...

NoNoSh005

New member
שאלה של אופי

אני היתי בתאילנד שבועיים ומיציתי את הכל כולל הכל...אבל התעוררתי ב-7 בבוקר כדי להספיק ...קצת לחוץ..

עמית22

New member
חודש וחצי בנפאל זה אחלה

מספיק זמן, לטרק ולהינות מהנוף המדהים שיש למדינה הזאת להציע ומהאנשים המקסימים והאוכל הטעים.

maayan5

New member
פוקרה

אני לא הייתי מציעה להגיע לפוקרה, אלא אם כן אתם מתכוונים לצאת משם לטרק (אני עשיתי את ה "ג'ומסום" שזה בעיקרון טרק לעצלנים, שטסים צד אחד, ואז מתחילים לרדת, אבל אנחנו עלינו, ואז ירדנו בדרך קצת שונה) כי זה פשוט בזבוז של זמן. פשוט אין מה לעשות שם. בקטמנדו לעומת זאת כדי לטייל קצת, ולא להיתקע רק ברחוב הראשי של התרמילאים, אפשר להשכיר אופנוע או טוסטוס וללכת לטייל, יש את הסטומפה הגדולה, שזה פסל ענקי של בודהה, ועוד איזה גן פסלים ומקדים שכרגע אינני זוכרת את שמו אבל שווה לראות, וכדאי. וחוץ מזה טרק לדעתי זה עניין חובה, וזה לא שאני בחורה ספורטיבית-אני הכי עצלנית בעולם, ויצא לי לבכות איזה פעם או פעמיים במהלך הטרק, אבל זה היה אחד מרגעי השיא של הטיול שלי. שבועיים פשוט צעדתי בטבע, בלי מסעדות ישראליות (שיש בכל חור במזרח), ובלי תיירים, בלי רעש , בלי בלאגן, רק אני, והחבר שלי, והיה תענוג.

עמית22

New member
פוקרה בזבוז זמן???../images/Emo12.gif

מהמקומות היותר מדהימים שיש הייתי מוכן לקנות שם בית ולעבור לגור האגם הכייפי בין ההרים הגבוהים והפנורמה של רכס האנפורנה כשבמרכז המאצ'ופוצ'ירי (זנב הדג) עיר מקסימה (ובלי קשר, יש שם בי"ח ברמה גבוהה שהייתי דייר שלו ל- 5 ימים, הגסט האוס הכי טוב שהיה לי בטיול
)

muga

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לכל מילה..

בשום פנים ואופן אסור לוותר על פוקרה. ממש לא בזבוז זמן...מקום מקסים. שלווה.

AdiX

New member
מה לגבי לאוס/קמבודיה/הודו

חודש בנפאל וחודש בתילנד הם מעל ומעבר, באמת באמת באמת שלא צריך יותר. במסגרת של 3 חודשים הייתי מוסיף עוד מדינה. הודו צמודה לנפאל ולכן אפשר לעבור לשם למשך חודש, קצת קצר בשביל הודו אבל בחלט עדיף על כמה שבועות נוספים בתאילנד. לאוס וקמבודיה צמודות לתילנד וחבל לפספס אותן וכדאי להעביר כמה שבועות באחת מהן. איזו מאפשרויות עדיפה? באמת שאלה קשה וכמעט בלתי אפשרי לתת תשובה, לכן לא אתן תשובה חד משמעית רק שלדעתי אם כבר אז הודו. מה שבטוח שאם יש רק 3 חודשים אז חבל לבזבז אותם רק על תיאלנד ונפאל. אני בכלל הייתי מוותר על תאילנד ומשאיר אותה לפעם אחרת (אם בכלל).

maayan5

New member
על טעם וריח אין להתווכח

נכון שהאגם מדהים, אין ספק, ואפשר להשכיר אופנוע ולטייל קצת בסביבה, אבל ממש לא אהבתי את הרחוב הראשי, מלא בלאגן, רעש, חנויות לציוד לטרקים שכל חנות דומה לשנייה והמון תיירים רעשנים שעושים הרבה בלאגן בלילות. אז אולי קצת הגזמתי וכן שווה לבקר, אבל אני עדיין חושבת שאין מה לעשות שם יותר מיומיים שלושה.. ואכן, הבית חולים- אם מדובר על הבית חולים של קרישנה אהובי- אני מסכימה לכל מילה ומתגעגעת לקרישנה....

עמית22

New member
יו, קרישנה, הודי מקסים

הוא טען שחליתי כי אכלתי סטייק פרה ערב לפני..
בחור מקסים שטיפל בי בדאגה אוהבת. מתי ביקרת שם? (אולי אנחנו מאותו מחזור?
) ובקשר לרחוב הראשי, כל אחד מוצא את מה שהוא אוהב, הרבה אנשים עושים טיול לצד השני של האגם וישנים שם כמה ימים, יש כפרים מסביב שאפשר לפרוש אליהם לקצת שקט, ובכלל אפשר גם לקחת גסטהאוס באיזורים המרוחקים יותר מהצנטרום (ה'לימה') אני אישית אוהב את המרכז ואת הפינוקים שיש לפוקרה להציע (במחירים מגוחכים למדי) ואת האופי של העיר.

maayan5

New member
קרישנה

איזה כייף לשמוע על עוד מישהו שמכיר אותו!! ניסיתי לתאר אותו לחברים שלי שהיו בארץ, אבל פשוט אי אפשר להסיר, הוא היכ מצחיק שיש!! אני הייתי שם בערך באפריל אם אני מחשבת נכון את התאריכים, יצא לי להיות שם איזה 8 ימים, הייתי ממש חולה וזה באמת הגסט האוס הכי טוב שהייתי בו (גם בגלל שהביטוח משלם כמובן) וגם בגלל קרישנה, והרופא החמודי הקירח, והילדים שעובדים שם. אתה יודע מה היינו עושים? החבר שלי פשוט לא יכול לחיות בלי בשר, אז בערבים הוא היה לוקח את האופניים של קרישנה החמודי הזה ונוסע לקנות אוכל. יש לי אפילו תמונות מהמקום, כשאני אוכל, אני אסרוק אותם למחשב ואשלח לך....

למעלה