חלוקה מעצבנת

foolisha

New member
חלוקה מעצבנת

חבר שלי חייל סדיר כבר חודשיים והוא יצא השבוע יומיות, וקיבל חמשוש......כל פעם שיש לו מלא זמן פנוי הוא מבלה בתחנת כיבוי (איפה שאני והוא מתנדבים) וכאין לו הרבה זמן הוא דוחק איזה שעה ובא להיות איתי. למה הוא לא מבלה איתי כשיש לו את כל הזמן שבעולם?... למה כל החיילים שאני שומעת עליהם מבלים עם חברות שלהם 24 שעות ביממה מהרגע שהם מגיעים ועד לרגע שהם יוצאים ורק שלי מבלה איתי שעה ביום.....?... ספרו לי איך הבנים שלכם למדו לחלק את הזמן שלהם עם החברות...

foolisha

New member
חחחח אני חוזרת בי

עשיתי מה שהכי נכון לעשות, התפשרתי איתו אמרתי לו שהיום הוא ילך עם חברים שלו, מחר שילך ליומולדת של ידיד שלו, שיעשה מה שבא לו עם הזמן שלו(הוא היה בשוק בהתחלה הוא חשב שאני נפרדת ממנו (?!?!))... הוא אמר שזה נהדר שזה ככה, ואפילו בלי לחץ הוא ויתר על היומולדת של הידיד, בלי שאני אבקש, ואמר לי שהוא יצא איתי ועם חברים שלו במקוטם ללכת למסיבה, כמה שפשרה יכולה להקלללל כמההההה.

מאקי

New member
סיפור לשעת לילה.....

סבתא שלי היתה אומרת שפרפרים עדיף להחזיק עם יד פתוחה...... ככה הם נשארים.. לא נמעכים ולא מחפשים לאן ללכת.. חכי אני אבקש מהבת שלי שתתרגם לך... בכל מקרה זה עובד. אני מבינה את הלחצוציות שלך עליו.. למלא ממנו בטריות... שחקי אותה. שבת שלום

little moon

New member
אני שמחה שאת מגלה הבנה

גם אני הייתי חברה של חייל עד לא מזמן (אצלי זה נגמר גרוע, אבל עזבי, לא קשור אליך:), ואין מה לעשות, חייבים להבין את זה שהוא רוצה לראות גם את החברים, המשפחה וכו'... וכמו שאמרה מאקי, בעצם זה שאת מבינה ומאפשרת לו הוא כבר הרבה יותר רגוע ולא מחפש לברוח :)

mars4

New member
זה יותר שייך לפורום זוגיות..

בכל מקרה שמח שהסתדר. "הפוך על הפוך" תרופה לכל מזור!

למעלה