חלוקה לעמודים

bnayal

New member
נ.ב

אני רוצה שהעמוד הראשון והעמוד האחרון תמיד יופיעו... בקיוצר - ביוק כמו בפרש...fresh.co.il

N i X

New member
לא הבנתי ואין לי כח לfresh

אז בוא ניראה, מה שאתה רוצה לעשות זה:
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>​
לחיצה על < תביא אותך לעמוד הבא. לחיצה על >> תביא אותך ל6 עמודים קדימה? או אולי...
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 30​
זה מראה את העמוד הראשון, את האחרון וכמה עמודים באמצע, תלוי איפה המשתמש נמצא? תדפיס את העמוד ה1, אח"כ תדפיס מהעמוד הנוכחי עוד כמה עמודים (כמה שתקבע), ואז תדפיס את העמוד האחרון. באמת שלא הבנתי מה הבעיה ;)

bnayal

New member
ככה:

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 אבל אני רוצה שאם אתה נגיד בעמוד 4 אז זה יתן 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 אם אתה בחמש זה יתן 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 30 אין לי רעיון איך לעשות את זה... אתה יכול לקחת את הקוד ששמתי מקודם ולהראות איתו?

kensaggy

New member
אז..

תעשה משתנה, שמחזיק את מספר העמודים "הקרובים" שאתה רוצה להציג, ואח"כ בלולאה, על כל עמוד שאתה מדפיס, תעלה איזה מונה, עד שהוא מגיע למשתנה שמחזיק את מספר העמודים הקרובים.. בהצלחה, חן.

bnayal

New member
אני לא הבנתי את מה שאתם מסבירים

אולי מישהו יכול להראות לי את זה עם הקוד שהבאתי מקודם?

bnayal

New member
לא משנה, מישהו מפרש הביא לי, ככה:

$msg = $db->query("SELECT id FROM msg WHERE forum_id = '".$forumid."'"); $msgs = $msg->numRows(); $pages = $msgs/5; $pages = ceil($pages);; $swswsw echo "|"; if ($pages <=10) { for ($i=1; $i<=$pages; $i++) echo " $i |"; } else { for ($i=1; $i<=10; $i++) echo "$i |"; } if ($pages >= 11) echo " $pages |";​
ואתה עזרתם לי מאוד! תודה!

למעלה