חלוקה לעמודים html

harmor

New member
חלוקה לעמודים html

היי,
אני די מתחיל בכל העולם הזה...
קיבלתי פרוייקט שאת רובו הצלחתי כבר לעשות אבל יש חלק קטן שממש לא מצליח לי...
בעיקרון אני צריך לשנות קצת תוכנה שנקראת testlink.
התוכנה היא תוכנה פתוחה (opensource) שמאפשרת לייצר דוחות לגבי כל נושא בעולם. אחרי שהכנסנו את הפרטים הרלוונטיים התוכנה מאפשרת לייצר דוח סופי, אותו מגישים לצרכן (קליינט, הנהלה וכו'.). את הדוח אפשר לייצר בכמה פורמטים: html, ms word, ms excel, openoffice calc, openoffice writer.
פה אני נכנס לתמונה:

ביקשו ממני לשנות את הפורמט של המסמך (שכתוב ב php) שהתוכנה מייצרת כדי שיתאים לצרכים שלנו. בין השאר הפורמט צריך לכלול הדר ופוטר (header & footer) בכל עמוד, שכוללים את הלוגו של החברה, מספור עמודים, ועוד כהנה וכהנה...

הבעיה שאני עומד מולה היא כיצד להגדיר את החלוקה לעמודים? ואיך אני דוחף שם הדר ופוטר?

נ.ב.: בפסקאות/טבלאות שצריכות להתחיל בעמוד חדש אין לי בעיה עם ה-הדר כי הגדרתי לו לעבור עמוד בקובץ ה css שאחראי על העיצוב:

#header {
background:#FFF;
padding:10px;
font-size: 16pt;
color: black;
font-weight: BOLD;
page-break-before: always;
}

הבעיה היא שחלק מתוצאות המבחנים נפרשות על יותר מעמוד אחד ובמעברי העמוד האלה אני לא יודע איך להכניס את הפוטר וההדר...
חשבתי לכתוב פונקציה שתספור את מספר השורות אבל זה לא רלווני כי גודל הפונט משנה ופונקציה שמודדת את אורך הדף הנותר בס"מ אני לא מכיר... :(

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה מספיק טובה...

נ.ב2: אני לא יודע איך מיוצרים שאר המסמכים אבל בשביל לשמור את המסמך בתור קובץ וורד אני מבקש ממנו לייצר html ואז שומר אותו בשם ומשנה את הסיומת...

האם יש מישהו שיכול לעזור לי?
תודה!

harmor

New member
אז הצלחתי להתקדם קצת

ומצאתי דפי הסבר על css שכנראה יכולים לעזור לפתור את הבעיה, אבל משום מה בינתיים זה לא עובד....
רעיונות?

הקישורים לאתרים:

למעלה