חלוקה לחצי גמר!

gery28

New member
אין מה לדאוג היא תהיה בגמר

היא ומרינה ודורון רוקח בגמר.זה משחק ידוע מראש

אם זו תהיה שלישית הגמר, אפשר יהיה

לעשות את הגמר בפאב כינרת. לא צריכים בשביל זה ווליום.....

r0cken

New member
היר צודקת.

מה הסיכוי ששתי הבנות ישארו ועוד נגד חן. ונניח שישארו שתיהן, אחת תצטרך להתמודד מול בחור נוסף, אחר כך. יהיה קשה...

כמו שחשבת שהיא עפה היום...

תאמיני לי שהרבה אוהבים את אליסה, ועכשיו כשצמצמו את זה לשלושה מתחרים, הסיכויים שלה הרבה יותר טובים ממה שאת חושבת.... זה דיי ברור איך הדירוג היה בסוף (גם של השופטים וגם של הקהל בבית..): מארינה/אליסה בועז מארינה/אליסה שלומי חן דורון אל תקחי את אליסה כמובן מאליו...הסיבה היחידה שהיא הגיעה מקום אחרון שבוע שעבר זה בגלל שאנשים היו בטוחים שהיא עוברת (ו-FYI אליסה קיבלה הרבה יותר קולות מחן ביום שישי שעבר, בספיישל צרפתית...)

אני לא מזלזלת באליסה

אבל תסלח לי תיהיה הגיוני מול מרינה וחן אין לה הרבה סיכוי אתה ראית אפילו את הפרצוף שלה שהיא שמעה מול מי היא... מרינה זאת התמודדות קשה...

לא אמרתי שזה יהיה קל בשבילה...

אבל זה גם לא יהיה קל למארינה וגם לחן.... כל מי ששונא את מארינה (ויש הרבה כאלה..) יצביע לאליסה....תיהי בטוחה בזה...!

ממש!

אחרי האודישנים הרבה אמרו שהיא עפה מהר...הסיבה היחידה שהיא הצליחה להגיע לשלב כזה גבוה זה בגלל שהשופטים החמיאו לה ונתנו לה חסינות בתוכנית הראשונה....! לאט לאט אנשים הבינו מה היא באמת שווה...

tanision

New member
בת אחת בטוח תהיה בגמר.

כנראה שזו מרינה. אני מקווה שאליסה תגיע למקום השני לפחות, למרות המלחמה הקשה מול חן אהרוני. לשניהם פחות או יותר יש את אותה כמות קולות (בתוכנית שעברה היה הבדל של אלפים בודדים בעוד למקום הראשון שהיה בועז מעודה היה הפרש של יותר מ-100 אלף קולות), ואליסה חביבה יותר על השופטים שהם 25 אחוז ככה שאולי עוד קיים סיכוי.

אני מקווה שאליסה תגיע לגמר

ואנשים אולי התקווה כן תתממש.. מקום ראשון אליסה שני חן ושלישי מרינה... ואז בועז דורון שלומי אליסה בועז חן

מה שאני חושב שיהיה הגמר

מרינה מתחרה נגד חן ואליסה, שהם שניהם זמרים שכבר הודחו/היו אמורים להיות מודחים אני מתאר לעצמי שהיא תעלה מהחצי גמר הראשון. מהחצי גמר השני יעלה שלומי/בועז, בכל אופן המקום השני ינצח את חן והגמר יהיה מרינה בועז ושלומי.

לדעתי את חן יהיה קשה לנצח

והוא לדעתי יעבור כל אחד מהמקום השני שיהיה... הלוואי והוא יעבור

למעלה