חלוצי החלל.
לא יודע מי ממכם מכיר אותם, ואת המוזיקה שהם עשו. עכשיו סיימתי לשמוע בפעם ה2 את הדיסק של חלוצי החלל שקנה בשבילי תומר ג´י מאן (תודה אחי!!!). ואני יכול להגיד רק: וואו!, מוזיקה מדהימה וחדשנית, מסר מהמסרים החזקים ביותר ששמעתי בעברית, סוף סוף מחאה אמיתית ולא סיסמאות פאשיסטיות שחלולות מכוונה אמיתית, אלא התנגדות אמיתית לרוע בעולם. אומנם יתכן שזה רק בהגזמה, אבל שיר עם סאבלימינל והצל, שיר עם Tn וty ועוד הופעות אורח שבהחלט במקום (מוני מושונוב!
. אני לא יודע על כמה הם אחראים וכמה רע מוכיח המפיק שלהם אחראי, אבל המקוריות של המוזיקה מדהימה אותי, הם מתחו את גבול ההפקה לטוב ביותר. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני נורא נהנה לשמוע היפ הופ, שלא נשמע כמו בארה"ב, אלא שהוא מושפע (בדומה לאאוטקאסט) מהמון סיגנונות מוזיקה וחדשניות מוזיקלית. לכל מי שלא שמע את חלוצי החלל ובמיוחד לאלה שכן (ואני מכיר את האלה : "האהא הם גרועים אין להם פלואו"), אתם לא יודעים מה אתם מפסידים! ענק ענק ענק! הביגו
לא יודע מי ממכם מכיר אותם, ואת המוזיקה שהם עשו. עכשיו סיימתי לשמוע בפעם ה2 את הדיסק של חלוצי החלל שקנה בשבילי תומר ג´י מאן (תודה אחי!!!). ואני יכול להגיד רק: וואו!, מוזיקה מדהימה וחדשנית, מסר מהמסרים החזקים ביותר ששמעתי בעברית, סוף סוף מחאה אמיתית ולא סיסמאות פאשיסטיות שחלולות מכוונה אמיתית, אלא התנגדות אמיתית לרוע בעולם. אומנם יתכן שזה רק בהגזמה, אבל שיר עם סאבלימינל והצל, שיר עם Tn וty ועוד הופעות אורח שבהחלט במקום (מוני מושונוב!