חלוצי החלל.

BIGO-G

New member
חלוצי החלל.

לא יודע מי ממכם מכיר אותם, ואת המוזיקה שהם עשו. עכשיו סיימתי לשמוע בפעם ה2 את הדיסק של חלוצי החלל שקנה בשבילי תומר ג´י מאן (תודה אחי!!!). ואני יכול להגיד רק: וואו!, מוזיקה מדהימה וחדשנית, מסר מהמסרים החזקים ביותר ששמעתי בעברית, סוף סוף מחאה אמיתית ולא סיסמאות פאשיסטיות שחלולות מכוונה אמיתית, אלא התנגדות אמיתית לרוע בעולם. אומנם יתכן שזה רק בהגזמה, אבל שיר עם סאבלימינל והצל, שיר עם Tn וty ועוד הופעות אורח שבהחלט במקום (מוני מושונוב!
. אני לא יודע על כמה הם אחראים וכמה רע מוכיח המפיק שלהם אחראי, אבל המקוריות של המוזיקה מדהימה אותי, הם מתחו את גבול ההפקה לטוב ביותר. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני נורא נהנה לשמוע היפ הופ, שלא נשמע כמו בארה"ב, אלא שהוא מושפע (בדומה לאאוטקאסט) מהמון סיגנונות מוזיקה וחדשניות מוזיקלית. לכל מי שלא שמע את חלוצי החלל ובמיוחד לאלה שכן (ואני מכיר את האלה : "האהא הם גרועים אין להם פלואו"), אתם לא יודעים מה אתם מפסידים! ענק ענק ענק! הביגו

Noodlephilia

New member
אתה רציני???????

אתה מקשיב בכלל למה שאתה אומר???? או יותר נכון: אתה קורא את מה שאתה כותב??? עם כל הכבוד לשבק ס, חמי ומירו לבד לא יודעים לעשות ראפ. חרא של דיסק ומזל שלא קניתי אותו לפני ששמעתי כמה שירים ממנו. חבל מאד שאתה מבזבז את העמוד בפורום על שטויות כאלה

Gershenman

New member
באמת חבל

עכשיו ההודעה על הבוטלג החדש של טופאק שבו הוא אומר fuck biggie 25 פעמים תרד.....חבל האוווווווווווווווו

BIGO-G

New member
אני חושב שאתה שייך ל:

האלה ששמעו כמה שירים ובטח הופעות חיות או בטלוויזיה (שן דובי בYTV). אני לא יודע איך אתה אוהב את המוזיקה שלך, אבל אני מאוד אוהב את האלבום הזה, תקשיב באיזושהי חנות לכל האלבום פעם אחת ואז תגיד..

Sparkie Dee

New member
לא קניתי ../images/Emo13.gif

אפילו אין לי כסף לקנות את האור והצל.. אבל שמעתי בוואלה את חלוצי החלל והם באמת טובים ! זה מעט שונה ממה שרגילים לעשות פה אבל עוד סגנונות ועוד ועוד זה טוב כמה שיותר

Prototype

New member
מסכים איתך במאה אחוז

הדיסק פשוט מעולה גם עשיתי בעצמי את ההשוואה לאאוטקסט פשוט דיסק מחדש ומרתק מומלץ מאוד

למעלה