חלוצי החלל..

MaorCS

New member
חלוצי החלל..

יש לי רק משהו להגיד על הדיסק שלהם ועליהם: פשוט איכס. תאמינו לי הם נפחו להם שם את האגו בפריסטייל בעסק.. (שהתגלה בסוף שיר אחד מהמגעילים בדיסק), עשו מעצמם גדולים כמו אני לא יודע מה.. ובסוף אחרי שקונים את הדיסק, מגלים 2 אנשים שפשוט מדקלמים מילים.. וזה נקרא הפקה? תאמינו לי עשיתי דברים הרבה יותר טובים באי ג´יי. חוץ מזה איפה היחסי ציבור שלהם?? מהם עושים טובה שהם מוציאים דיסק? לא שמעתי בכלל שהדיסק יצא.. הייתי צריך לעבור ליד החנות כדי לראות אותו.. אני לא מבין, מה לעזאזל הם מנסים להשיג פה? קונים? או סתם להוציא דיסק?? או.. אם מסתכלים על זה קצת אחרת.. להראות למוקי שהם יכולים להוציא דיסק.. טוב בכל מקרה, אין לי מושג למה הם עשו את זה אבל לא יצא מזה כלום.. זה דיסק שממש לא שווה שמיעה.. וזהו.. נראה לי..

double M

New member
לגבי יחסי ציבור....

הם עושים הרבה הופעות רחוב ומסתובבים עם המשאית שלהם ברחבי הארץ....

MaorCS

New member
לא אחי

לא נראה לי שלהתסובב בארץ עם משאית זה יחסי ציבור.. זה נקרא להשפיל את עצמך בזה שאתה הולך בעצמך לפרסם את עצמך.. עזוב את זה שכל אחד פה בסצנה הזאת ככה, בכל זאת שילכו קצת לתקשורת.. לא להסתובב ברחבי הארץ, כי תאמין לי שאתה לא תקנה דיסק של מישהו שמסתובב עם משאית ברחוב לפרסם אותו..

G MaN aka Satla

New member
יודע מה...

בעניין הראפ שכביכול אתה מכנה אותו כ"אלתור" אז סבבה... אבל מבחינת הפקה? יש משו רע להגיד? הפקות ממש טובות!

למה ללכלך ככה עליהם?לא מגיע להם

ת´תגובה הזאת שלך. הרגע חזרתי הביתה,הדיסק שלהם פה שוכב ליד המחשב,לא שמעתי אותו עדיין,אבל לא נראה לי שיש הצדקה למה שרשמת משתי סיבות: 1.הם מפוצצים בכישרון ולא נראה לי שהם עשו ת´דיסק כדי להוכיח למישהו משהו.הם עושים את זה מאהבה למוזיקה בלי יותר מידי פוזה. 2.אחי הקטן שמע כבר ואמר שזה דיסק טוב אז אני סומך עליו בעניין. ברגע זה אני שומע את האלבום של סאב והראפ מצוין בחלק מהשירים,אבל חלק מהשירים מגוכחים טיפה. סה"כ אלבום טוב. מה המצב אנשים חוצמזה?

RiCh RaCh

New member
איזה יחסי ציבור

אני קראתי על החללית שלהם רק פה יענו באינטרנט לפה לא בכבוד שלהם להגיע למרות שיש פה קהל ואני מדבר על נצרת עילית

or001

New member
הדבר האחרון שאפשר להגיד שהוא רע

באלבום הזה- זה ההפקות. רע מוכיח מפיק מעולה והוא מראה את הכשרון שלו כאן.

Mad-DawG

New member
כתבת שער על חלוצי החלל

מתפרסמת באחד מעיתוני סוה"ש של הדרום (כל\כאן\זמן דרום). הכתבה מספרת את סיפורם של החלוצים ואת סיפור חללית הדודה שלהם שעושה סיבוב בארץ ומשמחת אנשים

**yoav**

New member
מאור, לא יכול להיות שאתה רציני.....

בקשר להפקות לפחות, כנראה שלא שמעת מספיק לעומק, אם הייתי מקשיב היית מגלה שזו הפקה אחת היפות שהיו עד היום בדיסק ישראלי, אבל אני מבין כי אחרי הכל זה באמת דיי שונה מרוב מה ששמענו עד היום ואולי אין כל כך הרבה יחסי ציבור מכיוון שהדיסק יצא בלייבל העצמאי שלהם ולא בחברה גדולה... ועל זה אני מעריך אותם, שהם לא התפשרו על המוזיקה ולא הפכו בסופו של דבר לבובה של חברת תקליטים גדולה כמו הליקון או אנאמסי.....

tomoshe

New member
בקשר להפקה

רע מוכיח לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר והוא הוכיח את זה עכשיו.

DJ$upreme

New member
החלוצים שולתתתטים!!!!1

מסכים עם גימל, ועם דעת הרוב. האלבום של החלוצים מרתק, מחדש, מפתיע, מרענן. עוד לא התרגלתי לכל מה שיש שם, בסה"כ שמיעה רצופה אחת ועוד כמה פה ושם, אבל אני יכול להגיד בבטחון שזה ההיפהופ הכי מרענן ששמעתי בעברית כבר המון זמן. חמי ומירו לכשעצמם לא יוצאים ראפרים מתחכמים או להטוטנים - אבל הם יוצאים מאוד אמיתיים והמסרים שלהם מאוד ארציים (למרות הפוזה החללית). יש להם דברים מעניינים להגיד. הם גם סקסיים - סופסוף מישהו עושה שירי סקס כמו שצריך לעשות סקס - לא מתוך אגו טריפ או כוחניות (שזה במקרה הטוב מצחיק, סטייל "הוליווד", במקרה הפחות טוב קצת מביך, סטייל "תני לי") אלא מתוך רגש ואינטימיות. זה לא קורה הרבה בעברית!! (אגב, בניגוד לפריסטייל שלהם אתמול בעסק...) ההפקות של רע מוכיח, לעתים מדהימות, לעיתים מציקות, אבל תמיד נמצאות שם - כמו חבר שלישי בלהקה. הטקסטים טובים, לפעמים אפילו יותר מזה, ולמרות שאין בהם תגליות מפתיעות הם נותנים תחושה של בגרות ובשלות. האורח החזק ביותר כאן הוא תאמר. TY סתמי בעיני, וסאב והצל נראים ונשמעים לא שייכים. כל הכבוד לחמי ומירו על פרוייקט אמיץ והרפתקני, בלי שום דבר שיכול להחשד כפשרה לטובת להיטיות. מומלץ בחום.

baduist

New member
מתוחכם, מרענן, יפה, א-ב-ל

הבוטום ליין, כפופ, כמה כיף לשמוע? לדעתי הם יכלו לעשות את אותו התחכום, את אותן המילים הבאמת מצויינות (תוכן, מסר, משמעות) ואותה רעננות, עם פלואו קצת יותר חלק, ועם קצת פחות שירה צורמת (באמת ´קצת פחות´ היה מספיק). ואז היה פשוט מהנה יותר לשמוע. סה"כ נשמע כאילו התעצלו טיפה שמה.... הפקות באמת מצויינות של רע, שהוא גדול היה תמיד, אבל לרוב מתבזבזות, וחבל כי הפספוס הוא במילימטרים. הברה אחת לכאן, הברה אחת לשם - והיה הרבה יותר *כיף*. אגב, "ימים טובים" מוכיח שהם פשוט יכלו יותר, ולא עשו. שיר מצויין לעומת כל הדיסק שלא מנצל את הפוטנציאל של עצמו עד הסוף.

baduist

New member
מתוחכם, יפה, טוב, א-ב-ל

הבוטום ליין, כפופ, כמה כיף לשמוע? לדעתי הם יכלו לעשות את אותו התחכום, את אותן המילים הבאמת מצויינות (תוכן, מסר, משמעות) ואותה רעננות, עם פלואו קצת יותר חלק, ועם קצת פחות שירה צורמת (באמת ´קצת פחות´ היה מספיק). ואז היה פשוט מהנה יותר לשמוע. סה"כ נשמע כאילו התעצלו טיפה שמה.... הפקות באמת מצויינות של רע, שהוא גדול היה תמיד, אבל לרוב מתבזבזות, וחבל כי הפספוס הוא במילימטרים. הברה אחת לכאן, הברה אחת לשם - והיה הרבה יותר *כיף*. אגב, "ימים טובים" מוכיח שהם פשוט יכלו יותר, ולא עשו. שיר מצויין לעומת כל הדיסק שלא מנצל את הפוטנציאל של עצמו עד הסוף.

belistirs

New member
אחי צודק קבל חיזוק!

שמעתי את הדיסק ביום חמישי וכיביתי את הטלויזיה עם כאב אוזניים הדיסק שלהם דפוק!!! אני לא מבין למה יש אנשים שעושים עניין מהדיסק?על איזה כישרון אתם מדברים? הביטים שלהם דפוקים הסיגנון שלהם דפוק הקצב שלהם דפוק המילים שלהם דפוקות הם סתם 2 קופים עם מיקרופון! יש את מוקי שהוא מצויין יש את סאב והצל שהם מעולים ויש עוד הרבה ראפרים שלא הזכרתי אבל כמובן שיש את חלוצי החלל שהם 2 קופים שיחזרו לחללית שלהם(יותר נכון אוטו גלידה) ויטוסו לירח אל תגידו לי למה ככה?למה ללכלך סתם? אני אומר את דעתי! הדיסק שלהם זוועה בידיוק כמותם

למעלה